Δημήτρη για το κέρδος μην είσαι και τόσο σίγουρος.. Περισσότερη οικονομία πιστεύω κάνεις όταν μερικές φορές (πχ σε κατηφόρα, ή όταν βλέπεις ότι και ο μπροστά θα φρενάρει όπου να'ναι) αφήνεις το πόδι από το γκάζι κι ας χάνει λίγη ταχύτητα το αυτοκίνητο, παρά με την απόλυτα σταθερή ταχύτητα του Cruise Control.
Τουλάχιστον από δοκιμές που έχω κάνει και με τον τρόπο οδήγησής μου εκεί έχω καταλήξει.
Το μεγάλο του συν είναι η ξεκούραση. Αφήνεις το πόδι από το γκάζι, ειδικά αν δεν έχει και κίνηση ο δρόμος μιλάμε για άραγμα με καφέ στο τιμόνι.![]()
A8hnaios (21-07-13), chrisgiapz3 (29-07-13), vasilis e46 (21-07-13)
εχω μπερδευτει τωρα... διαβασα σ ενα αλλο site, οτι για να δουλεψει το cruise control, θα πρεπει να εχεισ ηλεκτρικο γκαζι κ οχι με ντιζες! την πατησε ενα σε ε46, μοντελο 2000. το δικο μου τι εχει αραγε?? κ για το ραδιοφωνο θελει κατι modulακια... ισχυει κατι τετοιο???
https://www.car.gr/parts/photos/1086924/
ενα τιμονι μεταχειρισμενο με πληκτρα μηπως συμφερει περισσοτερο???
Τιμονι να ψάξεις μεταχειρισμένο αλλά αν σκευτεσε να βάλεις cruise στο μέλλον καλύτερα ειναι να τα κανεις μαζί επειδή θα χρειαστεί δυο φορές ν αλλάξεις φλασιερα η θα βάλεις φλασιερα χωρίς cruise με κουμπια η κατευθείαν με cruise και με κουμπια. Αν χρειαστείς φλασιερα πρέπει να έχω και τις δυο περιπτώσεις μπορούμε να βρούμε κι ένα τιμονι μεταχειρισμένο.
λοιπον... κανεις μια ερευνα αγορας αυτη την βδομαδα εκει στη θεσσαλονικη? να δω κ εγω εδω στη Λαρισα??
μιλησε με τν φιλο σου μηπως το αφηνει σε καμια καλυτερη τιμη, να το παρουμε κ να το περασεις εσυ!
κ να κοιταξουμε κ κανενα τριακτινο τιμονι, μαυρο, με πληκτρα! αλλα νομιζω πως θα ειναι δυσκολο να βρουμε τριακτινο, μαυρο κ με πληκτρα!!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
dimitrisx_larissa (21-07-13), vasilis e46 (21-07-13)