-
Εμένα ο θείος μου είχε φέρει απο Γερμανία ένα Touareg V6 3.2 με ελάχιστα χιλιόμετρα και φουλ έξτρα.Το είχε στέλεχος της VW.
Το αγόρασε 6Χ.ΧΧΧ¤ και το αμάξι σήμερα έχει κάπου 60.000χλμ και είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Το έχει τόσα χρόνια ποτέ δεν είχε καταθέσει πινακίδες και το τονίζω έδινε τόσα λεφτά και το αμάξι το κυκλοφορούσε ελάχιστα.
Φέτος πήγε να πληρώσει κανονηκά το σήμα όπως και έκανε και μετά απο 3-4 μέρες βάλανε αυτόν τον κωλο-φόρο.
Αποτέλεσμα?Έδωσε 1200¤ σήμα για 3-4 μέρες,κατέθεσε πάλι τις πινακίδες για να μην πληρώσει τα κέρατα του και πάλι όπως μου λέει γλύτωσε γιατί αν είχε τις πινακίδες θα είχε δώσει ακόμα πιο πολλά.
Σε νιώθω γιατί το Μ3 Ε46 είναι και για εμένα ένα όνειρο απο τότε που το είδα.Όπως ο Γιώργος (pilot) έτσι και για εμένα εφόσων δεν πίνω,δεν καπνίζω,δεν δεν δεν...ένα χόμπι μια ασχολία ,μια g@ύλα έχουμε και εμείς.Δεν λέω την πληρώνουμε ακριβά στο σκατοκράτος αλλά κι απ την άλλη και ένα μπουκαλάκι νερό που λέει ο λόγος να θες να πάρεις πάλι θα δώσεις κάτι και στο κράτος μέσω του ΦΠΑ.
Εγώ στην θέση σου θα το κράταγα στο γκαράζ μου χωρίς πινακίδες (αφού όπως λες δεν έχεις ακόμα οικονομικό πρόβλημα) και θα έπερνα το Μ όπως κάναμε και με την δικιά μας μπέμπα πριν βγάλουμε τα ιστορικά και θα είσαι και εσύ και η κούκλα σου μια χαρά αφού και εσύ θα πέρνεις την "δόση σου" και εκείνη θα βγάνει να ξεπιάνεται λιγάκι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilis M3 : 21-07-13 στις 11:48
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP