Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 146

Θέμα: Σκεφτομαι να αποχωριστω τον ερωτα μου το ονειρο μου ...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    you are so fucking right daddy

θα γουσταρα τρελα ομως μετα απο 15,5 χρονια να με ρωταει ξ κορη μου αν μπορει να παρει το zed για μια βολτα,ως επισης και να της λεω πανω στην στροφη "δωσε λιγο να στραμπολιξεις την ουρα"
    Σε 15 χρονια θα μπορει να παρει ζεντ με τα ρεστα απο το κολατσιο της.
    Get real ,

2. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

hades7 (19-07-13), Ptboul (19-07-13), S8N (19-07-13), STREETRACING (19-07-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κύριοι, το πράγμα,εν τέλη, είναι πολύ απλό! Καταρχάς πολλοί απο εμάς(και εγώ μέσα) βλέπουμε το αυτοκίνητο σαν μέσο διασκέδασης, σαν αγχολυτικό, είναι το χόμπι μας, η κ@υλα μας βρε αδερφέ..οπότε(και εδώ γίνεται απλό κατ'εμέ) αν δεν χρειάζεται να στερηθείς εσύ ή η οικογένειά σου το κρατάς, αν πρέπει έστω και κάτι να λείψει τότε το δίνεις με κλειστά μάτια..οι λαμαρίνες δεν έκαναν κανένα καλύτερο άνθρωπο...Βέβαια εξαρτάτε και κατά πόσο κάποιος ''θέλει'' να πληρώνει τα ''σπασμένα'' ώστε να χαίρεται ένα αυτοκίνητο..εγώ για παράδειγμα ''θέλω'' και θα το κάνω για όσο δεν στερείται κάτι η οικογένειά μου η τα παιδιά που θα κάνω. Και το κάνω αυτό διότι όπως είπα το βλέπω σαν χόμπι, είναι το μόνο που με ευχαριστεί(μαζί με τις μοτοσυκλέτες) δεν τζογάρω, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρα κλπ...έχω μόνο αυτό οπότε όσο μπορώ θα πληρώνω..

Βγάζω απ'έξω τα κακώς κείμενα του κράτους..σίγουρα όλοι συμφωνούμε οτι είναι παράλογο και αδικία αλλά...
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

4. The Following 19 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

A8hnaios (20-07-13), andreas_R (19-07-13), Bazil Van Sinner (19-07-13), bill_m3 (25-07-13), dark knight (19-07-13), doctore (19-07-13), EVERGET (19-07-13), giannis_compact (19-07-13), Konstantinos E60 (19-07-13), Leonidas_E39 (19-07-13), mormon (20-07-13), Panos 316T (20-07-13), PANOS-E60 (19-07-13), Ptboul (19-07-13), Stathis (19-07-13), Thomelef (19-07-13), trueno (19-07-13), vagmag (19-07-13), Vasilis M3 (20-07-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κύριοι, το πράγμα,εν τέλη, είναι πολύ απλό! Καταρχάς πολλοί απο εμάς(και εγώ μέσα) βλέπουμε το αυτοκίνητο σαν μέσο διασκέδασης, σαν αγχολυτικό, είναι το χόμπι μας, η κ@υλα μας βρε αδερφέ..οπότε(και εδώ γίνεται απλό κατ'εμέ) αν δεν χρειάζεται να στερηθείς εσύ ή η οικογένειά σου το κρατάς, αν πρέπει έστω και κάτι να λείψει τότε το δίνεις με κλειστά μάτια..οι λαμαρίνες δεν έκαναν κανένα καλύτερο άνθρωπο...Βέβαια εξαρτάτε και κατά πόσο κάποιος ''θέλει'' να πληρώνει τα ''σπασμένα'' ώστε να χαίρεται ένα αυτοκίνητο..εγώ για παράδειγμα ''θέλω'' και θα το κάνω για όσο δεν στερείται κάτι η οικογένειά μου η τα παιδιά που θα κάνω. Και το κάνω αυτό διότι όπως είπα το βλέπω σαν χόμπι, είναι το μόνο που με ευχαριστεί(μαζί με τις μοτοσυκλέτες) δεν τζογάρω, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρα κλπ...έχω μόνο αυτό οπότε όσο μπορώ θα πληρώνω..

Βγάζω απ'έξω τα κακώς κείμενα του κράτους..σίγουρα όλοι συμφωνούμε οτι είναι παράλογο και αδικία αλλά...
    +100000000
    γιαυτο δυσκολευομαι πολυ στην αποφαση μου γιατι ειναι το μοναδικο μου χομπυ...ουτε κανπνιζω πινω τιποτα .....και μονο που ξερω οτι ειναι στο γκαραζ νιωθω ομορφα.... οποτε η αποφαση ειναι μεταξυ το μοναδικο μου χομπυ versus να μην πληρωνω τα γ#μησιατικα στο κρατος

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων

+1000000000000000000000000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP