Σελίδα 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 146

Θέμα: Σκεφτομαι να αποχωριστω τον ερωτα μου το ονειρο μου ...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα εχουμε ξαναπει πολλακις. Η ακινησια σε ενα αυτοκινητο (που ο σκοπος υπαρξης του ειναι να κυκλοφορει και οχι να κανει το σαλονι στο σπιτι μας) ειναι οτι χειροτερο καθως το μονο που καταφερνει ειναι τα π.χ. 15 χιλιαρικα που θα μας αποφερει φετος να γινουν 12-13 του χρονου.
    Πολλοι περιμενουν να στρωσουν τα πραγματα. Εγω αυτο που ειδα σαν πραγματικοτητα και φετος ειναι η αναδρομικη ψ@λια που φαγαμε ολοι εμεις που ειχαμε αυτοκινητα υψηλου κυβισμου.
    Οποιος μπορει/αντεχει/τον παιρνει οικονομικα να το κυκλοφορει, το κραταει. Οποιος δεν μπορει/δεν θελει/δεν γουσταρει γ@μησιατικα, το δινει και παιρνει κατι αλλο που μπορει.
    Ο καθενας βεβαια κανει τα κουμαντα του αλλα η ψυχρη λογικη θα πρεπει να επικρατει του συναισθηματος. Το να μην το δωσεις, το σκοτωνεις, ειναι κριμα, καντο κοτετσι,μπιμπελο κτλ. ειναι ενδιαφερουσες αποψεις αλλα το μονο που αποφερουν ειναι χασουρα στην τσεπη μας

ποσες φορες βρε ανθρωπε πρεπει να τα γραψεις για να σε καταλαβουν επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αντε γεια...

2. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

S8N (18-07-13), turbodog (18-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παλιοτερα μου ειχαν δωσει 18.000 για να το δωσω.
    Ειπα, μπα, μου αρεσει, λιγα χιλιομετρα κανω, αστο στο γκαραζ και οποτε κανεις κεφι βγαζε το καμμια βολτα.
    Μετα μου εκαναν ανταλλαγη με ενα rav4 σε καλη τιμη.
    Ειπα, μπα, αστο, μου αρεσει, κανω την πλακα μου, το βγαζω καμμια βολτα, ξεχαρμανιαζω.
    Το κοντερ δεν ελεγε να ανεβει πανω απο τα 117.000 με τιποτα.
    Αλλαζα λαδια χωρις να εχω κανει χιλιομετρα, πληρωνα ασφαλεια για να κοιμαται στο γκαραζ.
    Ειπα να το πουλησω.
    Πεσανε πανω μου, α, ου, κατεθεσε πινακιδες, τετοιο αμαξι, μα, μου σου ξου.
    Κατεθεσα.
    Κατεβαινα στο γκαραζ να φυγω το πρωι και , εβλεπα οτι εχω και ενα μπεμβε στο βαθος.
    Η το,ειχα, η δεν το ειχα, ιδια γευση. Βολτα μπορουσα να το βγαλω; Οχι.
    Πηρα τη μεγαλη αποφαση και το "σκοτωσα".

Την επομενη μερα, δεν μου ελειψε καθολου.
    Καθε χρονια που θα περναει θα βαζω 3.000 στην ακρη, στην τραπεζα.
    Σε 5 χρονια, ποιος θα ειναι ο "κερδισμενος" εγω η "το κρατος"

Δικη μου αποψη, δικη μου περιπτωση, δικο μου πορτοφολι.
    Εσυ κανε οτι καταλαβαινεις.
    Αλλα απο τη στιγμη που κατι κοστιζει 3.000 πρεπει να σου δινει ενα ισοδυναμο,για 3.000
    Στο δινει; Αν ναι..... Οκ
    Αν οχι..... Ξερεις τι πρπει να κανεις.

4. The Following 10 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

A8hnaios (20-07-13), aggelosmk2 (19-07-13), Bassakos (18-07-13), GEORGE BMW 316ci (19-07-13), imolarot (23-07-13), katsaraios (18-07-13), Ptboul (18-07-13), S8N (18-07-13), turbodog (18-07-13), Vassilis ///M (18-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα σε ολους ... σκεφτομαι να πουλησω το ονειρο μου ... και θα ηθελα την γνωμη σας ... αξιζει να το δωσω η οχι? μηπως να το κρατησω για να μην το σκοτωσω? σκεφτομαι και την εναλλακτικη να το βάλω σε ακινησια για κανα χρονο μηπως και στρωσουν λιγο τα πραγματα ..... απλα το αμαξι πλεον μονο τα πάγια εξοδα του ειναι 1100 τελη + 1280 φορο πολυτελειας + 600 ασφαλεια το χρονο = 2900 ευρω .. χωρις να βαλω βενζινες και service ... απο την αλλη ειναι σε τελεια κατασταση και λυπαμαι να το δωσω.... θα ηθελα την γνωμη σας ... φοβαμαι μην το δωσω και μεετα χτυπαω το κεφαλι μου ...

Μενω μονο στο τονισμενο (bold)

Aποψη Α: Το ονειρο που πραγματοποιηθηκε, περασε (σαν ονειρο), μπορει να μην το χορτασες, αλλα πραγματοποιηθηκε, και παμε για αλλα ονειρα.
    Το δινεις

Αποψη Β: Μπορεις να "αποταμειευεις"/καβατζωνεις 250 ευρω τον μηνα ?
    Το κρατας.

Στην δικη μου περιπτωση, παρολο που μπορουσα να αποταμειευω/καβατζωνω 250 ευρω τον μηνα, (βασικα μου κοστιζε πολυ παραπανω απο τοσα ...) το εδωσα το δικο μου, μιας και προτιμησα να τρωω εγω τα 250 τον μηνα αντι να μου βαζει καποιος (μπουρδελοκρατος) το χερι του στην τσεπη

Να, εχτες πχ, εφαγα μια στηρα και μια κολοχτυπα στην υγεια του

6. The Following 5 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

aggelosmk2 (19-07-13), katsaraios (18-07-13), Ptboul (18-07-13), S8N (18-07-13), vagmag (18-07-13)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αν δεν αντεχεις οικονομικα να το εχεις,θεωρεις οτι σε κλεβει το κρατος(που σε κλεβει) ή γουσταρεις να φας αλλιως τα λεφτα σου δωστο,οπως και πολλα παιδια απο εδω ετσι και εγω αυτο εκανα.

Αν παλι δεν εχεις οικονομικο-βιοποριστικο προβλημα και δεν σε νοιαζει,κρατησε το,μπορεις να μειωσεις τα εξοδα σου με μερικη καταθεση πινακιδων οποτε δεν θα εισαι υποχρεωμενος να εχεις ολο τον χρονο ασφαλεια και νομιζω οτι δεν πληρωνεις και ολοκληρο φορο πολυτελειας,θα εχεις και μικροτερες φθορες για τα service.

8. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

micz (18-07-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν αντεχεις οικονομικα να το εχεις,θεωρεις οτι σε κλεβει το κρατος(που σε κλεβει) ή γουσταρεις να φας αλλιως τα λεφτα σου δωστο,οπως και πολλα παιδια απο εδω ετσι και εγω αυτο εκανα.

Αν παλι δεν εχεις οικονομικο-βιοποριστικο προβλημα και δεν σε νοιαζει,κρατησε το,μπορεις να μειωσεις τα εξοδα σου με μερικη καταθεση πινακιδων οποτε δεν θα εισαι υποχρεωμενος να εχεις ολο τον χρονο ασφαλεια και νομιζω οτι δεν πληρωνεις και ολοκληρο φορο πολυτελειας,θα εχεις και μικροτερες φθορες για τα service.
    υπαρχει μερικη καταθεση πινακίδων??? αν ναι πως γινεται? οσο για φθορες ετσι και αλλιως δεν εχω θεμα γιατι το χρησιμοποιω μονο για ταξιδια εκδρομες και κανα σ.κ!!

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπαρχει μερικη καταθεση πινακίδων??? αν ναι πως γινεται? οσο για φθορες ετσι και αλλιως δεν εχω θεμα γιατι το χρησιμοποιω μονο για ταξιδια εκδρομες και κανα σ.κ!!
    Με τον όρο μερική κατάθεση εννοώ ότι μπορείς να έχεις κατατεθημενες τις πινακίδες σου τον μισό χρόνο,οπότε θα έχεις το μισό τεκμήριο,το μισό φόρο πολυτελείας και την μισή ασφάλεια,σήμα θα πληρώσεις κανονικά όσο για την συντήρηση είναι δικό σου θέμα.
    Είναι ένας τρόπος να μειώσεις τα έξοδα σου και να χαίρεσαι και το αμάξι σου,αν πάλι δεν μπορείς η δεν γουστάρεις να πληρώνεις ούτε αυτά τότε πουλά το,μπορεί στην αρχή να σε πειράξει λίγο αλλα θα σου περάσει.

Επειδή η αγορα του αυτοκινήτου έχει πατωσει,αν βρεις κάποιον να το πάρει σε τιμή που σου κάνει και συμβαδίζει με την εποχή δωστο,παράδειγμα που το έχω ζήσει τον τελευταίο χρονο με mazda 6 mps του 2008 αρχικής αξίας 45000,όταν το πουλαγε 15000 του είχαμε προτείνει 10000 και μου είχε αρνηθεί,όταν το έβαλε 10000 μου έστειλε μήνυμα μέσω ενός κοινού γνωστού μας και του είπα ότι δίνω 8000 πάλι αρνήθηκε,τελικά το έδωσε 5600 στην Γερμανία.

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

οταν γυριζω στο σπιτι το βραδυ με το αμαξι και μολις το κλειδωσω, γυριζω να το κοιταξω και σκαω ενα χαμογελο για αυτα που εχω περασει μαζι του πιο πριν..αυτο λεγεται ερωτας...και η αξια αυτου ειναι πραγματι κατι που δεν μπαινει σε ζυγαρια..ουτε σε κοστολογιο...ουτε σε τιποτα...αν κανεις αυτο το πραγμα ακομα..τοτε κατ εμε δεν αξιζει να το δωσεις.....αν οχι...τοτε ναι θα πρεπει να το αποχωριστεις....

12. The Following 10 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

A8hnaios (20-07-13), Bazil Van Sinner (20-07-13), dimsour9 (20-07-13), doctore (20-07-13), EVERGET (20-07-13), micz (20-07-13), pilot (20-07-13), vagmag (21-07-13), Vasilis M3 (20-07-13), z3 2.2 (21-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή η αγορα του αυτοκινήτου έχει πατωσει,αν βρεις κάποιον να το πάρει σε τιμή που σου κάνει και συμβαδίζει με την εποχή δωστο,παράδειγμα που το έχω ζήσει τον τελευταίο χρονο με mazda 6 mps του 2008 αρχικής αξίας 45000,όταν το πουλαγε 15000 του είχαμε προτείνει 10000 και μου είχε αρνηθεί,όταν το έβαλε 10000 μου έστειλε μήνυμα μέσω ενός κοινού γνωστού μας και του είπα ότι δίνω 8000 πάλι αρνήθηκε,τελικά το έδωσε 5600 στην Γερμανία.
    Το κακό είναι οτι ΔΕΝ θα βρει να το δώσει οχι στην τιμή που θέλει αλλά γενικά γιατί όλοι το παίζουν "πονηροί"

14. The Following 3 Users Say Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (20-07-13), nikos-Mpacket (20-07-13), S8N (21-07-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράδωση πινακίδων και το κρατάς σε καλά προστατευμένο μέρος... Δεν πωλούνται αυτά τα αυτοκίνητα! Είναι κρίμα και ειδικά αν είναι και σε καλή κατάσταση όπως λες γιατί να το σκοτώσεις έτσι?

Για μένα ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ με κλειστα τα μάτια ακόμα κι αν δεν το κυκλοφορεις για κάποιο διάστημα εκτός κι αν υπάρχει άλλος λόγος που θέλεις να το δώσεις...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κρατησε το για εμένα!Κάποτε δεν θα βρίσκεις σε τέτοια κατάσταση για να ξαναπάρεις αν έχεις ακόμα την φλώγα να σε σιγοκαίει...

Υ.Γ. Ρε φίλε βάλε μια φωτογραφία να χαζέψουμε εμείς οι τρελαμένοι!!!

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP