O χρόνος θα δείξει αν θα είναι μια χαρά. Βάση λογικής, στεγνώνουν οι βαλβίδες, φθάνοντας στο μαξ της ανοχής του + επιβαρύνεις το περιβάλλον έστω και από 49cc.
O χρόνος θα δείξει αν θα είναι μια χαρά. Βάση λογικής, στεγνώνουν οι βαλβίδες, φθάνοντας στο μαξ της ανοχής του + επιβαρύνεις το περιβάλλον έστω και από 49cc.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ptboul (18-07-13)
Ptboul (18-07-13)
Βάζω πάντα 95αρα κανένα πρόβλημα.αν και αυτοί εκεί στην she'll
Μου πρηζουν τα @@ κάθε φορά, να βάλω 100 να βάλω 100 δεν προλαβαινεις να απαντήσεις
Και τραβάνε κ την αντλία της 100σταρας για να σε βάλουν..
Οχι ρε δεν θέλω βενζίνη 2 ευρώ
fanisk (19-07-13), Panos 316T (18-07-13), Ptboul (18-07-13)
Βάλε 500 κάγκουρες σαν το σπάρα να κυκλοφορούν κέντρο κάθε μέρα με τα παπιά.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Δεν βλεπω κανεναν να ποσταρει για πετρελαιο...
Εγω βαζω μονο το απλο diesel.Το ενισχυμενο δεν βρισκω τι παραπανω εχει.
Και επειδη το αμαξι το αγαπω και γραφει οχι biodiesel,αλλα απο την ΕΕ εχουν δωσει εντολη να υπαρχει ενα ποσοστο biodiesel,στα βενζιναδικα που γεμιζω οταν γεμιζω,εχω ρωτησει την μαμα εταιρια τι ποσοστο υπαρχει στο μιγμα biodiesel και diesel.Καποιος που εχει δοκιμασει το ενισχυμενο και μπορει να μου πει την διαφορα εξακριβωμενα...
πχ να εχει εγκεφαλακι με το απλο diesel εβγαζε τοσο ιπποδυναμη με το ενισχυμενο τοσο...
Επισης για να λυθουν οι αποριες ολων μας δεν θα ηταν πιο πρακτικο να κανουμε τετοιες μετρησεις και να τις συγκρινουμε;;Εναν elm327 + κινητο καταγραφη μετρησης και εχουμε αποτελεσματα..
Ετσι θα ξερουμε αν μπαρμπα μητσος ΑDAC ή καποιος αλλος εχει δικιο.
Τι λετε;
Στο πενβε βαζω 95αρα και παει μια χαρα,σε καμια γιορτη ,σε γενεθλια η' οταν παω κανα ταξιδι,καιω και κανα 50ικο 100σταρα και το νιωθω κι ολας.
οσον αφορα τα πετρελαια εκει ειναι πιο εμφανης η διαφορα και οταν βαζεις καλο πετρελαιο η' ακομη καλυτερα με ενισχυτικο ,εννοειται πως με μουφα πετρελαιο σερνεται και πολλες φορες το πετρελαιο ειναι μουφα λογω προσμιξης.Τωρα το καλοκαιρι δε,ακομη χειροτερα.
Μεγαλη σημασια παιζουν και τα καζανια των βενζιναδικων.
oldcarskickass (18-07-13)
Ξερω αυτοκινητο που καει θερμανσης εδω και 9 χρονια...