Χαζευοντας στο car,παρατηρησα το ασημι Ε60 με λουκ Μ5 οτι η πισω ροδα σε συνδυασμο με το φτερο δεν καθεται οπως πρεπει! Ειναι προς τα μεσα και η ροδα φαινεται μικρη στο λουκ.Κοιταξτε την μαυρη Μ5 στο ιδιο σημειο και θα καταλαβετε.Λαθος διαστασεις??
Χαζευοντας στο car,παρατηρησα το ασημι Ε60 με λουκ Μ5 οτι η πισω ροδα σε συνδυασμο με το φτερο δεν καθεται οπως πρεπει! Ειναι προς τα μεσα και η ροδα φαινεται μικρη στο λουκ.Κοιταξτε την μαυρη Μ5 στο ιδιο σημειο και θα καταλαβετε.Λαθος διαστασεις??
E60_Arkadia (18-07-13)
η γωνια ληψης κανει μια μικρη διαφορα,αλλα και το ελαστικο ειναι χαμηλοτερου προφιλ (30αρι αντι για 35αρι)......δες και το δικο μου.
εννοητε οτι και το μετατροχιο εχει μια μικρη διαφορα,νομιζω ενα εκατοστο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 17-07-13 στις 21:46
E60_Arkadia (18-07-13)
ξεχασα κανα δυο πραγματακια που μπορει να κανουν αυτη τη διαφορα!!!
Το δικο μου ηταν εξαρχης M-Pack και η αναρτηση ηταν πιο χαμηλωμενη σε σχεση με τα απλα,μην φανταστεις κατι ιδιαιτερο,ενα εκατοστο,....ψαχνω να βρω τι μπορει να δειχνει την διαφορα.....ξερεις,λιγο το ενα λιγο το αλλο....
Επισης η ΒMW δινει για αλλαγη απο 18αρα σε 19αρα στο πισω ελαστικο,την διασταση 275/30/19,κατι που εγω δεν το ακολουθησα,παρακουλουθοντ ς τοτε το 5seriesforum, οπου αρκετοι κανοντας αυτη την αλλαγη βαζανε την διασταση 285/30/19,για καλυτερη προστασια της ζαντας αλλα και για πιο "γεματη" εμφανιση.
...για αποστατες????(ενω μου αρεσουν παρα πολυ)ανοιγοντας ενα θρεντ παλαιοτερα,ηταν πολλοι που αποτρεπανε μια τετοια ενεργεια.
δες εδω:https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...F4%E1%F4%E5%F2
E60_Arkadia (18-07-13)
aristent (18-07-13)