Κατατέθηκε λέει, ειδική ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο για να προστατεύσει τους δημοτικούς αστυνομικούς, με 67% αναπηρία.
Πως προσελήφθησαν ανάπηροι ως αστυνομικοί;;; Θεσ να μασ τρελάνεισ υποτιτλιστή μου;;;
#eternal_facepalm#
Κατατέθηκε λέει, ειδική ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο για να προστατεύσει τους δημοτικούς αστυνομικούς, με 67% αναπηρία.
Πως προσελήφθησαν ανάπηροι ως αστυνομικοί;;; Θεσ να μασ τρελάνεισ υποτιτλιστή μου;;;
#eternal_facepalm#
Εδώ ρε ψηλέ στον ΟΑΣΘ υπάρχουν διορισμένοι με 67% αναπηρία χαρακτηρισμένοι "τυφλοί" στη γραμμή του Φοίνικα και του Αεροδρομίου. Όπως δλδ και ο οδηγός απορριματοφόρου (αν θυμάμαι καλά) στον Δήμο Περιστερίου. Ειδήσεις δε βλέπεις; Εγώ σταμάτησα να βλέπω Nickelodeon και ξανάρχισα να βλέπω. Πολύ γέλιο μιλάμε. Μας κοροϊδεύουν μες στη μάπα!!!
Όπως ακριβώς το λέει ο Στέλιος, Τομ. Μόνο που δεν είναι καθόλου για γέλια. Δεκαετίες ολόκληρες ρονανάνε τα δημόσια ταμεία με τον ίδιο χυδαίο τρόπο. Και τώρα που βγήκαν όλα στη φόρα και διαμαρτύρεται ο κόΖμος, γινόμαστε εμείς οι κακοί κατάλαβες;;
Λοβοτομίσανε ένα ολόκληρο λαό και δε τολμά να βγει κανείς να τους πλακώσει στις μάπες όλους μαζί. Και τους δίνουν και βήμα όπου βρουν ευκαιρία τα άλλα τα τρωκτικά για να τους βλέπουν οι διανοητικά ανάπηροι να τσακώνονται μεταξύ τους.
Τ ακούς μεταφραστή μου;;;