Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 58

Θέμα: Μια φορα και εναν καιρο...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Mια απο στρατο..
    Αξυπ σε καποιο νησι μας βραδυ Σαββατου καλοκαιρι 91 ?? βγαζω το χαρτακι με τις εξοδους και παω να ξαπλωσω πριν την βραδυνη μαλα$$σμενη εφοδο - γυρο του στρατοπεδου...
    Παρατηρω οτι λειπη ο ενας και ανεπαναληπτος μονιμα στερημενος εξοδους και ησυχος αραζω στο ντιβανακι ,βαζω τιβι και αρχιζω να σκεφτομαι την αδεια μου και τα φιλαρακια τις βολτες την οικογενεια κλασικες δλδ σκεψεις παραμεθοριων περιοχων για οσους εχουν υπηρετησει σε τετοιοες..
    Χτυπαει η πορτα και επανερχομαι στην πραγματικοτητα..
    -Δοκιμε να σου μιλησω..
    -Ελα ρε Χατζητρομπετα..(για ευνοητους λογους αλλαζω λιγο το επιθετο)
    -θελω να βγω αποψε..
    -που να βγεις ρε συ ,δεν εισαι μεσα ..
    -καλα το ξερω αλλα ειναι αναγκη ..
    -καλα και πως θα σε βγαλω ??
    -ελα μωρε γραψε με και ασε να παω μια βολτα σε παρακαλω,θα γυρισω γρηγορα μην αγχωνεσαι..
    Το παληκαρι με σκυμενο κεφαλι σαν τον φανταρο στο Λουφα και Παραλλαγη που πηγαινε συνεχεια αγγαρειες και βαραγε νουμερα..
    -Δλδ τι ωρα θα εισαι εδω?
    -1 το πολυ μιαμιση σε παρακαλω ασε με..
    Τι σκ@τα λεω δεν βαριεσαι ρε γμτ κριμα τον εχουν ξεσκισει την ιστορια λιγο πολυ την ξερουμε ολοι εκει, αστον λεω ρε γμτ θα βγει και θα γυρισει μιας και μου ετυχε τωρα εμενα ας κανω κατι καλο..
    -ασε τις παπαριες και το πολυ 2 να εισαι εδω εκεινη την ωρα βγαινω για την γυρα ενταξει?? μην μου κανεις καμια λαδια ρε..
    -στον λογο μου δοκιμε ..ευχαριστω
    Τον γραφω στο τσατσοχαρτο και ξανα αραζω επιστρεφοντας σε τοπους μακρινους και ομορφες περιπλανησεις..
    Κατα τις 1.30 - 2 παρα ακουω πατημασιες στο γαρμπιλι εξω απο τους θαλαμους και αρχιζω να ντυνομαι για την γυρα..
    Βγαινω στην πορτα ετοιμος και βλεπω δυο παληκαρια απο Θεσσαλονικη να γυριζουν ολο κεφι και χαρα,,,,παω κοντα και τα λεμε..
    -τι εγινε ρε παιδια ολα καλα,περασατε ομορφα κατω στην πολη ειδατε τπτ καλο??
    -μια χαρα δοκιμε πολυ ομορφα ηπιαμε και απο τρεις μπυρες χαζευαμε κατι κορμια..
    -ωραια ρε σεις αντε να πηγαινω και εγω.....ααααα ο Χ"τρομπετας ρε γυρισε ειναι μεσα???
    Πεφτει μια ξαφνικη σιωπη μερικων δευτερολεπτων απο αυτες που καταλαβαινεις οτι κατι κακο θα ακουσεις η οτι θα γινεις ρεζιλι..
    -καλα δεν εμαθες τπτ δεν σε ειδοποιησαν??
    Παγωνει η πλατη μου και αρχιζω να μουδιαζω..
    -κατεβηκαμε μαζι και χωριστηκε απο την παρεα,τον ειδαμε σε κανα δυο μπαρακια για λιγο και μετα τον χασαμε αλλα ακουσαμε για κατι φασαριες και τρεχαματα σε αλλο μαγαζι με καποιον φανταρο,μαλλον αυτος ειναι..εκανε λεει σαματα και τραβηξε μαχαιρι αλλα δεν ξερουμε τι εγινε..
    Μλκ μου λεω κανε ταμα να μην ειναι αυτος ,την π@@τσισαμε και αρχιζω να σκεφτομαι ΣΦΑ πειθαρχικα και αλλα ομορφα..
    Ταυτοχρονα χτυπαει το οφωνο στο αξυπαδικο και σαλταρω να το πιασω..

αναφερομαι και ακουω το αμιμητο !!!
    -καλα ρε μαλα κα εσυ τον αφησες να βγει εξω τον Χ"τρομπετα??
    -εε ξερετε..νομιζω..εε...ηταν...
    Στην αλλη γραμμη σχης γνωστος μου απο Καλαματα ο οποιος με εχει γνωρισει και μιλαμε καθε μερα στα γραφεια ..
    -μαλα κα εσφαξε κοσμο ενα μπαρμαν και μια ταναπου ευτυχως οχι σοβαρα ,αλλα τωρα τον ψαχνουν ολοι και ακομα να τον βρουν..
    Ακουσε με προσεκτικα..αν ..ΑΝ ...ΑΝ ΤΥΧΟΝ ερθει απο εκει πριν τον μαζεψουν ,παρε τζιπακι με οδηγο και κατεβασε τον απεναντι κατευθειαν σε μενα ...
    -μαλιστα .....
    ψιθυρισα και πρεπει να τουρμποκλανισα 3 σμαρτακια εκεινη την στιγμη που ψελιζα σαν πυροβολημενος η καλυτερα σαν ετοιμος για το εκτελεστικο αποσπασμα που φανταζομουνα απεναντι μου...
    Αρχιζω να τρεχω να τελειωσω την γυρα και σε 20 λεπτακια ειμαι πισω χεσμεντεν ..
    Το ρολοι το χω κανει κομπολοι και περιμενω στα σκαλια μην ΤΥΧΟΝ και ερθει με την βοηθεια του Θεου και ολων των Αγιων πισω στο στρατοπεδο..
    Εχει παει 5 και ξαναμπαινω στο δωματιακι αναρωτιεμαι αν εχουν καλα δωματια στην ΣΦΑ αν θα παω με καραβι δεμενος η με αεροπλανο ο παπαραςσυνοδεια με κανα ντερεκι αστυνομο....και ομως καταφερνω και αραζω στο κρεβατι ντυμενος και με τα αρβυλα λες και θα χτυπαγε συναγερμος να πιασουμε τα ορυγματα...
    Και οντως χτυπησε ....το γμμενο το γαρμπιλι κανει θορυβο και πεταγομαι σαν ελατηριο να δω ποιος ερχεται..
    Βλεπω σκια με κατι ακατανοητα ασπρομαυρα σχηματα και μυρωδια πετρελαιου η πισσας μαζι με χωματα και αναμαλιασμενο κεφαλι ,,το συνολο εδενε με ασπρα μοκασινια να εισαι με την καμερα να τραβας να του δωσεις και ενα βιβλιο να κραταει να παρεις πουλιτζερ..
    -δοκιμε τους γμσα
    -τι εκανες ρε
    -τους γμσα σου λεω του φουστηδες τους ξεφτυλες ρε να πανε να γμθουν την γκ@@@@ια και ολο το στρατο
    -ηρεμησε ρε τι εγινε κατω>??
    -μια ταναπου που κερναγα με εβρισε και ορμησε και ενας μπαρμαν ,εβγαλα το φιλαρακι μου και καθαρισα...
    Αμαν αμαν λεμε ο μορτης ο Γιωργαρας ο Φουντας φυγε κραταω μαχαιρι ρε που μπλεξαμε...
    -καλα ρε και σε κυνηγανε αλλα δεν σε βρηκανε και γυρισες εδω σε μαυρο χαλι που κρυφτηκες??
    -ασε τι να σου λεω μπηκα σε βαρελια μεσα επεσα κατω απο σταγιερ το εκοψα ποδαρατο απο κατι χωραφια με σκισανε τα βατα αλλα ξεφυγα ...
    -καλα ρε δεν ειπες θα πας και θα γυρισεις για λιγο τι μλκιες εκανες ...τωρα τι κανουμε..πρεπει να παμε απενατι σε περιμενουν..
    -παμε ρε δεν μασαω εγω τωρα καθαρισα δεν φοβαμαι..
    -καλα αντε να δω πως θα καθαρισω εγω ρε τωρα...
    ο θαλαμος να ειναι ολος εξω ακουγανε ολοι σαν να ημασταν σε καμια εκκλησια το κυριακατικο κυρηγμα
    παιρνω ενα οδηγο με τζιπακι ,,κινηση για απεναντι να παμε στον σχη υπηρεσιας εγινε χαμος μολις φτασαμε τον μπαγλαρωσανε αμεσως και με χειροπεδες εφυγε απο εκει για κατω στην πολη αστυνομια κλπ...
    Ο σχης ευτυχως με καλυψε εξαφανισε το τσατσοχαρτο και ειπαμε οτι το εσκασε μονος του ,στεναχωρηθηκα αλλα κοιταξα να μην την πληρωσω σαν λακαμας και εγω..φυσικα εκεινη την βραδια ειπα οτι τετοια ψυχικα δεν ξανακανω και μεχρι να φυγω προσεχα πιο πολυ ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 16-07-13 στις 01:07

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following 23 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

A8hnaios (18-07-13), aristent (16-07-13), Bazil Van Sinner (16-07-13), BILL007 (16-07-13), bill_m3 (17-07-13), Bitz (16-07-13), chrisgiapz3 (17-07-13), dark knight (16-07-13), fanisk (16-07-13), hades7 (16-07-13), joseph (20-07-13), Konstantinos E60 (16-07-13), Kostas_1 (16-07-13), Leonidas_E39 (16-07-13), nikos valvetronic (16-07-13), Nino (16-07-13), Panmilios (18-07-13), Panos 316T (18-07-13), S8N (16-07-13), Thomelef (16-07-13), Vasilis M3 (16-07-13), Vassilis ///M (16-07-13), Κωνσταντίνος (16-07-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP