Ρε μλκ...τι δεν καταλαβαινεις και επιμενεις???ο τελευταιος που εκανε συγκριση οδηγων, ειμαι εγω. Διαβασε το αρχικο μου ποστ και ελα πες μου οτι κανω συγκριση του ποιος ειναι καλυτερος.

Μαλιστα λεω αυτο ακριβως που λες και εσυ, οτι δεν υπαρχει θεμα συγκρισης.

Στην αλλη περιπτωση τωρα με τις επιτυχιες του καθενος, ε τι να κανουμε, εστω και με ευνοικο κλιμα, ο ανθρωπος πετυχε τα διπλασια απ'οτι εχει πετυχει ο μεσος πρωταθλητης μεχρι σημερα. Εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η απαξιωση, με σχολια τυπου τεχνολογια, αλλο αμαξι, φραγκα, μπιριμπιμ μπιριμπομ...αυτα του παρεχει η ομαδα ρε φιλε. Τι θες να κανει να τους πει δεν τα θελω, γιατι θελω να δω αν ειμαι καλυτερος απο οτι ηταν ο βατανεν???

Ελεος. Ο βατανεν εχει περασει στην ιστορια ως ενας φοβερος οδηγος, μεσα απο την αναβαση και το βιντεο της εγινε θρυλος στα ματια του κοσμακη, επειδη γουσταρει να βλεπει την ζαντα διπλα στο γκρεμι, επειδη γουσταρει το αναποδο στα 150, και επειδη οδηγαει με το ενα χερι, γιατι με το αλλο κρυβει τον ηλιο που τον τυφλωνει. Και μη μου πει κανεις τπτ, γιατι τα σχολια ολων μας, συμπεριλαμβανομενου και εμενα τετοιου στυλ ειναι.

Αλλο το ενα, αλλο το αλλο ομως. Ο λεμπ ειναι μια φαση οπως ο σενα. Τρεχει για να κερδισει, με οποιοδηποτε κοστος. Λες να μην ξερει ο ιδιος οτι στον κοσμο φαινεται ως ο οδηγος που χαλασε το θεαμα του wrc? Στα φρυδια του, αυτος εχει αλλο σκοπο.

Αυτος ρε μλκ ακομα και αν ετρεχε στο γκρουπΒ, θα εφτανε σε τετοιο σημειο, που ακομα και στο χωμα θα εδινε το ιδιο θεαμα με αυτο που δινει σημερα. Δλδ τπτ...