ναι
οχι
oldcarskickass (14-07-13), S8N (13-07-13)
Να αλλάξω το δίλιτρο πετρελαιοκίνητο Xtrail μου με dacia ή qasqai ή ASX???
Είναι δίλιτρο, αισθάνομαι κορόιδο που πληρώνω... τέλη και φόρο πολυτελείας!
Θα δώσω 5000-15000 επιπλέον. Θέλουμε ένα οικογενειακό τετρακίνητο... με χαμηλή κατανάλωση. Με αυτό κάνουμε τα πολλά χιλιόμετρα ....
Η λογική λύση βέβαια θα ήταν να έδινα απλά το Μ3... αλλά κλαψ... μάλλον θα συνεχίσω να πληρώνω τα σπασμένα του κράτους μας...
Γιατί να νιώθω άσχημα που έχω απλά δύο αυτοκίνητα που στο σύνολο τους δεν μου κόστισαν πάνω 30.000 ευρώ....
έτσι μου είπε και η γυναίκα μου.... ξεσκονόπανο δλδ
Αξίζει να δώσω το δίλιτρο πετρέλαιο Xtrail του 2008 κοντά στα 12000 και να δώσω τόσα παραπάνω για κάποιο από τα άλλα ;;;
Δε βγαίνει άκρη... Αν το κρατήσω τέλη και φόρος πολυτέλειας είναι άλλα 5000+ για τα επόμενα 5 χρόνια!
Να τα πουλήσω όλα... μία χαρά είναι και το transit της δουλειάς... και σε μερικά χρόνια βλέπουμε πάλι...
Bazil Van Sinner (15-07-13), Ptboul (15-07-13), S8N (15-07-13)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
A8hnaios (15-07-13), Konstantinos E60 (15-07-13), S8N (15-07-13)
Εάν μπορείς να καλυφθείς με το αυτοκίνητο της δουλειάς η γνώμη μου είναι να τα πουλήσεις όλα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Άσε να καταλαγιάσει η φουρτούνα - να σταθεροποιηθεί το φορολογικό σύστημα και μετά αποφασίζεις με την ησυχία σου.
Εγώ έδωσα το X3 και δεν πήρα τίποτε στη θέση του, προς το παρών καλύπτομαι με το οικογενειακό Scenic. Και να σου πω την αλήθεια αισθάνομαι πολύ - μα πολύ ξαλαφρωμένος.