Αρθρο 4 του Συνταγματος
Λαϊκιζω παλι;1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Αρθρο 4 του Συνταγματος
Λαϊκιζω παλι;1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Αν εχετε πάρει στο ψιλό εναν τόσο σημαντικό φορέα,θεωρητικα, σε αυτην την δυσκολη στιγμή για την χώρα ,εσεις που είστε γνώστες των πραγματων καταλαβαινουμε και εμεις οι υπόλοιποι πόσο κωμικοτραγικά είναι αυτά που ζούμε !
PANOS-E60 (12-07-13)
«Πᾶρε μας μανούλα μας στὸ σπίτι κι ἐμεῖς δὲν θὰ πεινᾶμε…»
Βρέθηκα σήμερα σε ένα νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα όπου φιλοξενεί παιδιά, που αδυνατούν οι γονείς να τους προσφέρουν ακόμη και την απαραίτητη διατροφή!!!
Εκεί λοιπόν εκτυλίχθηκε το εξής περιστατικό.
Μια μητέρα επισκέφθηκε τα παιδιά της για να μείνει λίγο μαζί τους, πέρασε η ώρα με αγκαλιές χαρές και παιχνίδια.
Ήρθε η ώρα όμως που έπρεπε να φύγει.
Κλάματα, τα μικρά κρατούσαν την μανούλα με τα χεράκια τους τόσο σφιχτά, που την πονούσαν, ενώ εκείνη το μόνο που μπορούσε να δώσει ήταν υποσχέσεις ότι θα ξανάρθει την επομένη ημέρα…
Τότε ήταν που το μεγαλύτερο, με ποτάμι τα δάκρυα άρχισε να την παρακαλάει με δυνατή φωνή να τα πάρει στο σπίτι…
Δεν μπορώ καρδούλα μου, δεν έχουμε τίποτα στο σπίτι ούτε να φάμε…
Το πρόσωπο της μικρής σοβάρεψε, σκέφτηκε λίγο και έδωσε την ποιο συγκλονιστική λύση στο πρόβλημα
που έχω ακούσει στην ζωή μου…
( Πάρε μας μανούλα μου στο σπίτι και εμείς δεν θα πεινάμε ποτέ……)
Αυτά μια μέρα θα πληρωθούν κύριε Λιθαρά, σύντομα μάλιστα…. Καλημέρα…
Ἀγγελόπουλος Περικλῆς
https://www.triklopodia.gr/2013/07/blog-post_2315.html
Τα χω χαμένα ισως και να μπορω ολα να τ´αντεξω αλλά σε οτι αφορά μικρά παιδιά ματώνει η ψυχή μου .
Ξυπνάτε ζώα της πολιτικής ... μπορει να μην ειναι τα δικα σας παιδια αλλα δε παύει να ειναι αθώες μικρές,παιδικές ψυχές που δε χρωστούν τιποτα και σε κανένα .
Δε ζητούν τιποτα παραπάνω απο την αγάπη και τη στοργη των γονέων τους !!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Σιγα ρε Βαγγελη μην ενδιαφερει τα Λ@μογια για την πεινα των μικρων παιδιων. Οπως δεν τους ενδιαφερει και για την εξαθλιωση των συνταξιουχων, ανθρωπων που δουλεψαν σκληρα και τιμια και πληρωσαν το μαρμαρο και τωρα τωρα ζητιανευουν.
Οπως τα καραγκιοζιλικια που βλεπουμε στα καναλια καθημερινα για το ποσο πολυ πονανε για αυτα που συμβαινουν σε τουτο τον τοπο.
Να σου δωσω ενα ευκολο παραδειγμα
300 (βολεμενοι) X 3000 (μειωση μισθου) Χ 12 (μηνες)
μας κανει αμεσως 10.800.000 τον χρονο
Ειμαι σιγουρος οτι αλλα τοσα και περισσοτερα θα μπορουσαν να αποκομισουν και απο τα τσιρακια τους που τους περιτριγυριζουν. Οπως και απο τα 'περιφερειακα' τους εξοδα που υπερβαινουν κατα πολυ τους μηνιαιους μισθους τους.
Αμ δε
Παρε εσυ τωρα μ@λ@κα ελληνα και πληρωνε μια αναδρομικη εφαρμογη του φορου πολυτελειας επειδη εχουμε τρυπα στα εσοδα, για το καλο του τοπου βεβαιως βεβαιως...
Δεν εχω κανει λαθος.
Εδω θελω να αναρτηθει.
vagmag (14-07-13)
Προσωπικως, δεν το πιστευω
BILL007 (13-07-13)
Πολανγκ- πολ(ιτικη) αν(οιξη) γκ(ρις)
Το αρθρο ειναι κουκουρουκου
BILL007 (13-07-13), jkourkoulis (13-07-13), S8N (13-07-13)