Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
...Ενα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο οι επιδόσεις του, είναι πολλά περισότερα. ...
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
...Εχεις δικιο οτι το αυτοκινητο δεν ειναι μονο οι επιδοσεις του...δεν πιστευω ομως οτι το Μ3 ειναι καλυτερο απο τα παραπανω στους αλλους τομεις, στους οποιους αναφερεσαι...
Σαφώς εννοούσα οτι τα 2 που ανέφερες, εκτός απο τις επιδόσεις σε σχέση με το συγκεκριμένο Μ3, είναι καλύτερα γενικότερα (ειδικά το Porsche)

Ο Νίκος το "σακάτεψε" στην ουσία, εγώ μόνο το όνομα του στραπάτσαρα λίγο...
του "σακάταψε" το ηθικό εννοούσα...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά δε θα σταματήσει και η παραγωγή το St Aggata επειδή έφαγε 3 κενά ο TTP !!! ...
Πας στο άλλο άκρο, δεν υπάρχει λόγος έτσι κι αλλιώς.

... To SL είναι σε ΑΛΛΟ επιπεδο έτσι και αλλιώς...
κανείς δεν θα διαφωνούσε μ'αυτό.

...Αλήθεια ο οδηγός της Lambo, "ήξερε" ?
Ελπίζω να "ηξερε" για να ήταν και λίγο υποψιασμένος γιατί διαφορετικά...
...Ο ΤΤΡ προφανώς και ξέρει τι αμάξι έχει αφού είχε 996 600+ και 997 800 άλογα και άλλα πολλά ... και μάλλον δεν έχει το Leggera για να κάνει καριέρα !!! ...
Για όσους δεν κατάλαβαν, εννοούσα αν ο οδηγός της Lambo ήξερε με τί Μ3 άνοιγε. Ευτυχώς οι περισσότεροι κατάλαβαν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
...για το Καγιάρντο δε νομίζω πως ούτε φθηνή είναι η όποια αναβάθμιση, ούτε ως ατμό θα πάρει κάτι το ιδιαίτερο...
Ρε συ τι αναβάθμιση να κάνεις στο Super Leggera ????????????? ... θα πρέπει να είσαι ΒΕΒΗΛΟΣ για να πειράξεις το πράμα !!! ...
Να υποθέσω οτι και η προσθήκη κομπρέσορα (μεταξύ άλλων) στο Μ3 CSL απο την ESS για την δημιουργία του CSL Loaded ήταν κι αυτό βέβηλη πράξη ?
Τώρα δηλαδή που έβαλε χέρι και στο Μ3 Ε92, η ESS πρέπει να καεί στην κόλαση ?

Τί να πώ ? Εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας θεωρητικά γιατί πρακτικά, ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και κάνει τα γούστα του.
Πάντως τα χρονόμετρα γράφουν...
Δεν ξέρω αν κάποιος βελτιωτής έχει βάλει χέρι στο μοτέρ της Lambo Gallardo SL αλλά ξέρω ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε τοποθέτηση twin-compressor στο 10-κύλινδρο Αudi R8. To ίδιο μοτέρ δεν φοράει και η SL ?
Νομίζω οτι και η SL το ίδιο μοτέρ φοράει αλλά στο Audi είναι -on purpose- λίγο "πνιγμένο".

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
...Το θέμα είναι ότι κανένας δε περιμένει το bmw να είναι μπροστά από lambo ή 911 και εκεί είναι όλη η γλύκα alltogether....
Πράγματι σε κάτι τέτοια σκηνικά παίζεται όλο το έργο (η πλάκα)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m3est Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια το Superleggera ειναι ενα απιστευτο αυτοκινητο και απιαστο σε τιμη.Το οτι ο Κωστης ηρθε να κανουμε ενα πατημα δεν σημαινει πως το Μ3 που περασε μπροστα ειναι καλυτερο συνολικα.Απλα με μια καλη βελτιωση το Μ3 στεκεται σε επιδοσεις σε αυτοκινητα απιαστα οικονομικα οπως Ferrari-Lamborghini κλπ...
Συμφωνώ 100%