Χρονια πολλα σε ολους...GT1 block ακουσα...996 700αρια...997 APR...ε...ειπα να γραψω και εγω...
Καταρχην μπραβο στον Νικο (Μ3 εστοριλ) που καταφερε να κανει ενα κομπρεσσορατο Μ3 να δουλεψει σωστα...Η απολυτη δυναμη δεν εχει τοση σημασια...οσο η σωστη λειτουργια...Παντα υπαρχει πιο γρηγορος...το θεμα ειναι να αρεσει στον καθενα το αυτ/το του και να γουσταρει να το οδηγαει...
Επισης θεωρω οτι ειναι λαθος να συγκρινουμε ΣΑΝ ΑΜΑΞΙΑ το Μ3 με οτιδηποτε αλλο...ειτε αυτο ειναι λαμπο,ειτε νισαν ειτε πορσε...Το καθε ενα εχει την χαρη του...
Τωρα για το θεμα του γκαζιου...οπως πολλοι γνωριζετε,ενα καλα περιφεριακα βελτιωμενο 996ΤΤ (οχι 997 αφου ειναι καπως βαρυτερο)ακουμπαει τα 700/720 αλογα...Πιστεψτε με...τιποτα δεν το περναει στο δρομο με ιδιο σταδιο βελτιωσης...και δεν μιλαω για ειδικες κατασκευες...ιδιως οσο ανεβαινουν τα χλμ...το δικο μου το πουλησα πλεον...αλλα προχτες ημουνα σε γρηγορη βολτα με το μπλε 18g του παλλ...(αφου πλεον εγω ειμαι αργος) και στην κατηφορα της ΕΚΟ στην ΑΟ αφησε γκαζι στα 353...ειναι απλα απιστευτο το πως ανεβαζει χλμ...
Νικο βαλε το Vbox και πες μας ποσο κανει 100-200?κατω απο 7δλ?
Περιμενω με πολυ ενδιαφερον ενα γραφημα σου...
Ευαγγελε...το ΑPR ειναι παντα διαθεσιμο για καμμια δοκιμουλα...ακομα μονο προγραμμα εχει...την περιμενω την εξατμιση...Αρκει το αλλο αμαξι να ειναι καποιο αντιστοιχο...και οχι ειδικη κατασκευη...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.