Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 58

Θέμα: Μια φορα και εναν καιρο...

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν εχεις κατι να γραψεις...καντο και ασε τα σχολια.Εναλακτικα μπορεις να διαβαζεις και να μαθαινεις.
    τι να γραψω εγω τοτε ημουν στα @@ του πατερα μου!

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι να γραψω εγω τοτε ημουν στα @@ του πατερα μου!
    Ε...γραψε για τοτε.

3. The Following 3 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (11-07-13), gant (11-07-13), nikos valvetronic (15-07-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ναι θα γραψει ιστοριες απο τους προσκοπους στην κατασκηνωση στον αγιο ανδρεα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 11-07-13 στις 16:47
    αντε γεια...

5. The Following 6 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

BILL007 (15-07-13), Bitz (11-07-13), nikos valvetronic (15-07-13), Ptboul (12-07-13), spar@ (11-07-13), Vasilis M3 (15-07-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε...γραψε για τοτε.
    θα βαλω τον πατερα μου να σας γραψει αυριο.....
    τα μονα που θυμαμαι ηταν οτι ειχα σωθει 2 φορες....ακουσα τελευταια στιγμη ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Μ@ΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ....και σταματησα!
    μετα πετυχα!

7. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

Bitz (11-07-13), Ptboul (12-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Aγιου Πνευματος σ/κ
    Σαββατο βραδυ στην παραλιακη,εγω απο Κοζανη,χωρις GPS να ψαχνω ενα μαγαζι που λεγεται εικονες ή κατι παρομοιο,και πιο παλια λεγοταν μπλε.
    Μετα απο ενα μισαωρο παρκαρω στο προηγουμενο παρκινγ πιο πριν μα να το ψαχνω απο εδω μια απο εκει τιποτα κανενας γνωστος,αλλα ονοματα,ξανα στο αμαξι που ειχε καβαλησει πεζοδρομιο-με λουλουδι για σκια-.Και εκει που βαζω οπισθεν και να παω στο επομενο και ενω πηγαινω μαξιμουμ με 40 ακουω ενα γκντουπ απο την αριστερη πλευρα,κοιταζω ο καθρεφτης διπλωμενος.Ποιος λαλακας ειχε αφησει τον καθρεφτη ανοιχτο και του τον εσπρωξα δεν ξερω.Χειροφρενο προσπαθω να βγω,παω του κλεινω του Caddet την καθρεφταρα που παραλιγο να μου εδινε τον δικο μου δωρο και ανοιγω τον δικο μου.Βρισιμο τιποτα,ευτηχως καποιος εκανε κολπα να παρκαρει στην θεση που μολις ειχα αφησει.
    Στο επομενο βρισκω το ωραιο αυτο παραλιακο μαγαζι να εχει girls night.
    Περα απο τις βολτες που εκανα για να βρω την ευξεινου ποντου 160 κατι,ενα μισαωρο,χωρια οτι δεν ηξερα οτι ειχε και καλοκαιρινο,οταν εφτασε στην πιστα να βγουν κατι δευτεροκλασατα ονοματα κατα τις μια,πηρα την μπεμπα και πισω στο ξενοδοχειο για υπνο.Δεν υπαρχει η παραλιακη της Αθηνας με τιποτα.Ουτε κριση,ουτε παρκινγκ,ουτε φωνες...

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

μαλλον το "ελλαδος εικονες" εψαχνες το χειμερινο ηταν στη νεα σμυρνη ευξεινου ποντου
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 11-07-13 στις 18:23
    αντε γεια...

10. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

freddys (11-07-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαλλον το "ελλαδος εικονες" εψαχνες το χειμερινο ηταν στη νεα σμυρνη ευξεινου ποντου
    Τύπε σε κόβω για "κούκλες" συγγρου

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αυτο εψαχνα,αλλα η προσκληση ελεγε ευξεινου ποντου.Μετα φαγαμε το πουλι για να το βρουμε...Οταν πλεον εφτασα στο τραπεζι τα ορεκτικα ειχαν παει περιπατο και ερχοταν οι μεριδες...

Rides
    0

Προεπιλογή

1991, ξεκινάμε δυο αυτοκίνητα για Κέρκυρα.
    Ξεκινήσαμε μαζι απο ηλιουπολη, στο ενα οδηγός εγω στο άλλο ο Χρήστος (νέος οδηγός με ενα φιέστα 1.100 της κακιάς ώρας)
    Ο Χρήστος θα περνάνε απο Καλλιθέα να μαζέψει έναν ακόμη, ραντευου στο Ριο στις παντοφλες.

Φτάνουμε ριο, περιμέναμε, περιμέναμε, περιμέναμε, πουθενά ο Χρήστος. Ανεβαίνω πάνω πίσω στα διόδια, σιγά σιγά προς Αθήνα,πουθενά ο Χρήστος
    Δεν περιγράφω την αγωνία...

Ξανα πίσω στις παντοφλες στο ριο, τίποτε.
    Δυο φεύγουν με τα πόδια προς τα διόδια ξανα (στην κάθοδο) εγω πάλι με το αυτοκίνητο πίσω προς Αθήνα
    Είχε περάσει ενα δυωρο, οπότε λέμε θα κατάλαβε Αντιριο...
    Μπαίνουμε στην παντοφλες, περνάμε απέναντι, πουθενα το φιέστα...

"Θα σκέφτηκε οτι τον κλασαμε και συνέχισε για Ηγουμενίτσα" είπε κάποιος και ξεκινάμε ...

Οπου βλέπαμε χωριο, πλανόδιο στο διάβα μας ρωταγαμε αν είδαν ενα κόκκινο φιέστα με 4 παιδιά μέσα... Τίποτε...

Κάπου στην Αρτα βλέπουμε 3 τύπους αραχτους σε ποδήλατα....

Μια απο τα ίδια, ρωτάμε, δεν είχαν δει τίποτε. Απο την προφορά καταλάβαμε οτι ήταν Αλβανοί (όταν είχαν αρχίσει να κατεβαίνουν)

Ενας την είδε κοινωνιολογος, και τους ρώτησε πως τα βλέπουν τα πράγματα εδω στην Ελλάδα.

"Ντυσκολο φίλε, μπολυ ντυσκολο"

- "υπομονή" τους λέει ο φίλος, και μετα την απάντηση ξεχάσαμε και τον Χρήστο και το άγχος :

"Μουνι εκει ντουλεια Ντεν εκει"

Χεσμένοι στα γέλια φτάσαμε Ηγουμενίτσα όπου φάτσα κάρτα στο Λιμάνι ήταν ο Χρήστος

- "Ρε παπαρα που είχαμε ραντεβου;"

- "στο Ριο"

14. The Following 4 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

A8hnaios (11-07-13), Bitz (11-07-13), katsaraios (15-07-13), S8N (16-07-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο ηλιος ειχε βασιλεψει στη καλντερα και το νησι αποκτουσε ενα απιστευτο χρωμα,το Γεωργιος express (δεν μπορει καποιοι θα το ξερουν) αυτο το μοναδικο κομματι , υψηλης αισθητικης αλλα πανω απο ολα ταχυτητας περιμενε να αναχωρησει απο το λιμανι της Σαντορινης.
    Ειχαμε παει νωρις νωρις να βρουμε χωρο να στρωσουμε τα sleeping bag.
    Αφου λοιπον βρηκαμε το χωρο περιμεναμε με ιωβειο υπομονη, δυο ωρες σχεδον μετα την υποτιθεενη ωρα αποπλου να ξεκινησει.
    Απεναντι μας κατι σκτογερμαναραδες ουννοι χωριατες που ευτυχως κατεβηκαν στην ιο και ηρεμησε το καραβι απο τις αγιοφωναρες τους .
    Μεχρι και χαιντι τραγουδησαν οι σλαχτεν σλουχτεν.
    Ιος σταση για αποβιβαση και ευτυχως οι γουρονομορφοι κατεβηκαν εκει ( η χρονια ειναι το 86 και οποιος ηξερε απο Ιο θα καταλαβει οτι θα τους "περιποιηθουν" αλλοι εκει.)
    Λοιπον... παραδιπλα μας ειναι αυτα τα μπαουλα να τα πω, τεσπα κατι χωροι που μεσα εχουν σωσιβια.
    Καποιος λοιπον εχει αφησει εκει πανω ενα μπουκαλι με νερο, λεω που λετε εγω στον φιλο που ειμασταν μαζι..
    - ρε μλκα αυτο το νερο αργοτερα που θα βγουμε στα ανοιχτα και θα κουναει ,θα πεσει και θα μας βρεξει
    -- που τα σκεφτεσαι ρε μλακα αντε πσ=εσε και κοιμησου, ακου θα μας βρεξει...χαχαχα
    Περασε η ωρα και εκει στα ξαφνικα ΣΠΛΑΤΣ μου ρχεταιι νερο στη μουρη, οχι ρε πστη και το'πα γμτο μα ημουν χωμα και βαζωτο κεφαλι μεσα στο sleeping bag και ξανακοιμαμαι με τη μια.
    Δευτερο ΣΠΛΑΤΣ και με κανει μουσκεμα, ανοιγω τον υπνοσακο με νευρα ετοιμος να σκοτωσω και παιδι αυτο που βλεπω μου κοβει τη χολη!!
    Ενα καραβι να βουταει και να βγαινει μεσα στη θαλασσα, ενω τα κυμματα να αγκαλιαζουν το καταστρωμα.
    Στο καταστρω μα ΚΑΝΕΝΑς ενω ο τελευταιος ετρεχε στο βαθος..
    ΣΗΚΩ μλκα σηκω θα μας παρει η θαλασσα,σηκω γμ το κεγαλι μου
    - τι ποιος που?
    Τωρα τι να σας πω μιλαμε για τον απολυτο πανικο μεχρι να μαζεψουμε πραγματα, να μην μπορουμε να σταθουμε ορθιοι νερα παντου και ενας αερας να λυσσομαναει.
    Ακολουθησαν στιγμες χαους σε καποια στιγμη κανει ενα βυθισμα και πεφτω και ο αλλος νομισε οτι με πηρε η θαλασσα , μεχρι να φτασουμε στη πορτα να μπουμε μεσα σε τρεις Αγιους ταμα καναμε χαχαχαα
    Φυσικα ενα καραβι γεματο σαν σαρδελες καλλονης μετα για τις υπολοιπες 5-6 ωρες που χρειαστηκε να φτασει στον πειραια.
    Στον Πειραια ειχε ερθει το αεροπλανοφορο saratoga , το γεωργιος Express περασε κοντα στο μιλι αποσταση απο κοντα του ενω για να καλυψει το μηκος του επλεε κανα τεταρτο χαχαχααχαχα
    αυτα και πραγματικα ηταν μια φορα και εναν καιρο...

υγ1.
    Η ιστορια με το Βυζαντινο ειναι ιστορια που λεγεται σε παρεα και προκαλει διαφορα συναισθηματα τα οποια στην οθονη θα χαθουν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 11-07-13 στις 19:31

16. The Following 20 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

A8hnaios (11-07-13), aristent (11-07-13), Bazil Van Sinner (11-07-13), bill_m3 (11-07-13), Bitz (11-07-13), chrisgiapz3 (11-07-13), dafidack (15-07-13), gant (11-07-13), hades7 (12-07-13), jkourkoulis (12-07-13), katsaraios (15-07-13), Leonidas_E39 (11-07-13), nikos valvetronic (15-07-13), ntinos (12-07-13), Panos 316T (11-07-13), Ptboul (12-07-13), S8N (16-07-13), Stamatis (11-07-13), Vasilis M3 (15-07-13), wheelman (11-07-13)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP