bill_m3 (10-07-13), ghost-rider (10-07-13), S8N (10-07-13)
και συνεχίζει ακάθεκτη η κυβέρνηση με ελέγχους τύπου IRS αμερικής σε 8.500.000 έλληνες.
θα κληθούν να δηλώσουν...
εισόδημα, καταθέσεις, ακίνητα, κοσμήματα, σκάφη, μηχανές, πισίνες, αυτοκίνητα, λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ...
Έχουμε και λέμε.
εισόδημα. κάτι μου λέει, άσχετα απο αυτό τον έλεγχο, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων θα δηλώσουν το μίνιμουμ που μπορούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. ειδικά στα ενοίκια, έχουμε να δούμε κάτι συμβόλαιο με μισθώματα των 100 και 50 ευρο για πλάκα...
καταθέσεις. εύγε, άλλη μια ωραία ιδέα για να στεγνώσουν και άλλο οι τράπεζες, μαζί με τα τελευταία ωραία που ακούστηκαν περί κουρέματος καταθέσεων.
ακίνητα, αυτοκίνητα, σκάφη, μηχανές, λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλασικό αιώνιο ελληνικό δημόσιο. δεν μπορούν ούτε αυτό να διασταυρώσουν...τόση αχρηστίλα πλέον.
κοσμήματα. ας γελάσω
α και που'στε, όποιος αρνηθεί να το συμπληρώσει, θα έχει πρόστιμο απο 1000 εως και 50000 ευρα.
χαχαχαχαχαχα...ρε αυτοί οι μλκς τα έχουν χάσει τελείως και μάλον τους έχει πιάσει υστερία.
ρε βλάκες ακόμα δεν καταλάβατε ότι βάλατε τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη του έλληνα, που πλέον αρχίζετε και του πιάνετε το @@ του!
sympether with chiefτης
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
αν ειναι και τα υπολοιπα "τυπου ΗΠΑ", ας ειναι ο ελεγχος "τυπου IRS".
κοσμηματα ??!!
αχαχαχαχα!!
δωστε μου παιδια αυτο τον αριθμο της τραπεζας...ποιος ητανε ??
ξερετε, για την "ενισχυση της αποπληρωμης εθνικου χρεους" ??? πως το λεγανε ??
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Αυτο με τα κοσμηματα ισως να εχει νοημα για καποιες κυριες της υψηλης κοινωνιας και τον Mr T. Εγω ενα βαπτιστικο σταυρο εχω και ενα ατσαλινο GMT Master 20 ετων, δωρο οταν μπηκα στο Πολυτεχνειο.
Bazil Van Sinner (11-07-13), Monsta (11-07-13), nikos1400 (10-07-13), Ptboul (11-07-13)
τρύπα μαίου στα έσοδα, 550 εκ...
τρύπα ιουνίου στα έσοδα, 1,6 δις...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!τ δεν καταλαβαίνεις. τι δεν καταλαβαίνεις. κάτσε να δείς την τρυπάρα του ιουλίου που έχει και τον ΦΠΑ.
έτσι, βεντούζα βεντούζα...θέλω λοιπόν να δώ, σε λίγο καιρό πως θα καταβάλονται οι μισθοί και οι συντάξεις, όταν το μοναδικό πράγμα που θα υπάρχει για έσοδα θα είναι οι τεράστιες τρυπάρες.
στα ασφαληστικά ταμεία δε, γίνεται της μουρλής...πλάκα έχει η φάση πλέον.
sympether with chiefτης
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
το τηλ θα το σηκώσεις ποτέ ρε μλκ???
sympether with chiefτης