Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιό θα επιλέγατε για all rounder???

Ψήφισαν
54. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • FORD FOCUS RS MK1

16 29,63%
  • CIVIC TYPE-R EP3

24 44,44%
  • VW GOLF GTI V

14 25,93%
Σελίδα 5 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 109

Θέμα: Επιλογή αυτοκινήτου

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε εφτιαξα

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3869209/ (σε αυτο θα αλλαζα την διχρωμια στο σαλονι και το χρωμα στην ζαντα)

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3861307/ (αυτο απλα δεν θελει τιποτα και ειναι και 4door - )!!!!!

Καλοριζικο και καλοταξιδο το Lancia γιατι ξερω οτι θελεις deltona. By the way και τα 2 ειναι γνησια!!!
    α ρε τσαφ.....πιστος φαν της καθαροαιμης οδηγησεις!!!!μ'αρεσουν κ τα δυο.!!!
    γιαννη αφου αμαξι για να ξεδινεις εχεις γιατι κοιτας να βαλεις γραμματια στην καθημερινοτητα σου (οσο αφορα συντηρηση - βενζινες) επιλεγοντας ενα οποιοδηποτε απο οσα προτεινεις?!αφου μπορεις να διαθεσεις απο 6000μεχρι κ 15000 πιστευω πως η καλυτερη κ πιο λογικη λυση θα ητανε καποιο ντιζελακι τα οποια ειναι κ ροπατα κ οικονομικα κ υπαρχουν πολλα με γυναικειο-οικογενειακο-σπορτιφ χαραχτηρα!!!αλλα επειδη δεν αναζητας την λογικη ΕΓΩ απο τις επιλογες σου απο αυθορμητισμο θα διαλεγα την ΓΚΟΛΦΑΡΑ.το οποιο ειναι αμαξι με τα ολα του κ με ολη την εννοια αμαξι.παθητικη - ενεργητικη ασφαλεια,εσωτερικο πολυυυ καλο,εξωτερικο κουκλαρα,θεση οδηγησης αρκετα καλη,αξιοπιστο αν το συντηρεις σωστα,τρομερα εξελιξιμο σε ολα του τις κατηγοριες,βγαινει κ σε τετραπορτο,το γουσταρει η γυναικα σου,σε περιπτωση πωλησης απευθυνεται σε τραγικα μεγαλυτερο ποσοστο κοινου που θα ενδιαφερθουν κ παραμενει 2διλιτρο εναντι φοκους κ σουμπαρου!+ οτι ειναι πολυ φθηνο να το αποκτησεις!!!αν σκεφτω την ωμη δυναμη ενος αληθινου αντρικου αυτοκινητου που πραγματικα ειναι φονεας πολλων αυτοκινητων κ προσφερει μεγαλες οδηγικες συγκινησεις ΕΝΑ ειναι το αμαξι....EVO!!!!ολα εχουν + και -.το θεμα ειναι τι ειναι πιο κοντα σε αυτα που ζητας.επισης να υποστηριξω ενα φιλο στην προταση του για οκταβια.εχουν δυο φιλαρακια κ τα αυτοκινητα τους εχουν βγει πολυ καλα κ εχουν κινητηρα γκρουπ βαγκ στην κατηγορια των 1.800 κυβικων με τις ανεσεις ενος οικογενειακου......

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το επόμενο σου αυτοκίνητο

αν ειναι για γκολφ, +10000 το μεγκανε!!!!!τουρμπατο με μπλοκε και με πισω αναρτηση /συμπεριφορα κλασεις ανωτερη απο το ουδετερο φλοξβαγκεν!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έλα Γιάννη πάρε εκείνο το s3 sportback που πουλάει ο φίλος του Στάθη and call it a day. 12 του το παίρνουν ανταλλαγή με 13 είναι δικό σου.

4. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

S8N (11-07-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

και στην πρώτη επίσκεψη στα μέγαρα που λέει ότι θέλει να πηγαίνει ο γιάννης, μόλις βγεί θα το δώσει τρία, μιας και δεν θα μπορέσει να σταυρώσει στροφή με τα μούτρα να βγαίνουν όπου να'ναι...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

αναμεσα στα αμαξια που εβαλες τα για μενα τα χωριζει το χαος! στην μια πλευρα ειναι το GTI οπου σε συνθηκες
    κινησης και οταν το παιρνει η γυναικα ειναι ανετο - ησυχο- πολυ ευκολο στην οδηγηση - καιει λιγο κτλ κτλ , και στο αλλο ακρο ειναι τα "φτερουγατα" made in japan οπου θελεις χαλαρα 20 ευρω βενζινη (και περισσοτερο , αναλογα το φταξιμο του μοτερ) για μια γρηγορη βολτα γλυφαδα-μπουρναζι (μονο στο πηγαινε) + το μεγεθος και την δυσκολια κινησης μεσα στην Αθηνα , αλλα οι συγκινησεις που προσφερουν σε επιθετικη οδηγηση ειναι "αλλου"

βασικος παραγοντας στην επιλογη αυτοκινητου θα ηταν το ποσοστο το οποιο θα οδηγει το αμαξι η συζηγος, ξεκινας απο εκει, εαν ειναι για σχεδον καθημερινη χρηση απο αυτην, παρε κατι που θα ταιριαζει στις δικες της αναγκες και προτεραιοτητες, και οχι στις δικες σου
    και λιγοτερη μουρμουρα θα εχεις, και εξοδα, και δεν θα βλεπεις το αμαξι και να στεναχωριεσαι οτι ειναι βρωμικο, εχει μια γρατζουνια "εκει" , ακουμπησε η ζαντα στο πεζοδρομιο, κτλ κτλ

στην θεση σου, θα κοιτουσα κατι τελειος διαφορετικο
    με σαφη προσανατολισμο σε ευκολια οδγησης, κοστος συντηρησης, βενζινες/πετρελαιο κτλ

7. The Following User Says Thank You to Bassakos For This Useful Post:

S8N (11-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

καλο το γκολφ,πολυ καλο το μεγκαν αλλα ενα τα κανει ολα και ειναι φονεας......

οδηγων οπελ αστρα OPC(οχι μοντελο 2013)

9. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (10-07-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    και στην πρώτη επίσκεψη στα μέγαρα που λέει ότι θέλει να πηγαίνει ο γιάννης, μόλις βγεί θα το δώσει τρία, μιας και δεν θα μπορέσει να σταυρώσει στροφή με τα μούτρα να βγαίνουν όπου να'ναι...

Καλά ρε Τομ, το ξέχασες ότι το κολπάκι είναι να βάλει πιο φαρδιά λάστιχα μπροστά ;

11. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Thomelef (11-07-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά ρε Τομ, το ξέχασες ότι το κολπάκι είναι να βάλει πιο φαρδιά λάστιχα μπροστά ;
    ντάξει...εδώ μιλάμε για επιστήμη και μελέτη χιλιάδων ωρών για να λυθεί το θέμα της υποστροφής...που να πάει ο κοινός νους.

εγώ πάντως με 265 μπροστά, έχω ξεχάσει τι πα να παεί βγαίνω με τα τέσσερα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Monsta (11-07-13)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή Συνέχεια αναζήτησης....

Η αναζήτηση συνεχίζεται λοιπόν,δεν εχω καποια εξέλιξη μεχρι στιγμης αλλα μετα απο σκεψεις και συζητησεις με την συζυγο αρκετο διαστημα αποφασισαμε να αγοραστει μικρο αυτοκινητο πολης-SMART μαλλον λογω και του πολυ καλου κλωβου που εχει και λογω ευκολιας παρκαρισματος- μηδενικων εξοδων κτλ.Ουσιαστικα ειναι σαν να μην το εχεις μιας και ηδη εχουμε στην δουλεια ενα SMART και ενα LAGUNA μαζι με τον αδερφο μου και μας εχει λυσει τα χερια.

Ετσι μενει χωρος για την αφεντια μου αφου ειμαι χωρις ''εργαλειο ευχαριστησης'' εδω και σχεδον 6 μηνες,το μεγαλυτερο διαστημα απο τοτε που ημουνα 18 χρονων.Ειμαι σε αναμονη μελλοντικης αγορας γνησιας Μ3 Ε30 μιας και πουλησα την προηγουμενη μου εδω και αρκετο καιρο.

Η αποφαση μου παραμενει να μεινω χωρις αυτοκινητο ακομα περισσοτερο διαστημα με εξαιρεση την αγορα ενος αγωνιστικου αυτοκινητου για το πρωταθλημα αναβασεων πρωτα ο θεος.
    insane in the ///Midbrain

15. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (04-02-14), Leonidas_E39 (04-02-14), trifonas (08-12-14)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αναζήτηση συνεχίζεται λοιπόν,δεν εχω καποια εξέλιξη μεχρι στιγμης αλλα μετα απο σκεψεις και συζητησεις με την συζυγο αρκετο διαστημα αποφασισαμε να αγοραστει μικρο αυτοκινητο πολης-SMART μαλλον λογω και του πολυ καλου κλωβου που εχει και λογω ευκολιας παρκαρισματος- μηδενικων εξοδων κτλ.Ουσιαστικα ειναι σαν να μην το εχεις μιας και ηδη εχουμε στην δουλεια ενα SMART και ενα LAGUNA μαζι με τον αδερφο μου και μας εχει λυσει τα χερια.

Ετσι μενει χωρος για την αφεντια μου αφου ειμαι χωρις ''εργαλειο ευχαριστησης'' εδω και σχεδον 6 μηνες,το μεγαλυτερο διαστημα απο τοτε που ημουνα 18 χρονων.Ειμαι σε αναμονη μελλοντικης αγορας γνησιας Μ3 Ε30 μιας και πουλησα την προηγουμενη μου εδω και αρκετο καιρο.

Η αποφαση μου παραμενει να μεινω χωρις αυτοκινητο ακομα περισσοτερο διαστημα με εξαιρεση την αγορα ενος αγωνιστικου αυτοκινητου για το πρωταθλημα αναβασεων πρωτα ο θεος.
    επισης και το ι10 ειναι πολυ καλο οικονομικο (αν το παρεισ και diesel) Και πολυ φτηνα ανταλλακτικα και service σε σχεση με το smart ..!

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP