ναι
οχι
Αν είναι έτσι, πότε σκοπεύει να εισπράξει τα αναδρομικά του 12 και τον φόρο του 13?
Μπα, τον φόρο του 12 θα μας στείλει το Φθινόπωρο και του χρόνου ακολουθεί κανονικά εκείνος του 13.
Θα το μάθουμε λίαν συντόμως. Όπως και να 'χει, αρχίστε να (τα) μαζεύετε.
Ptboul (10-07-13)
Εγώ νομίζω ότι ΔΕΝ υπάρχει φόρος πολυτελείας για την χρήση του 2012.
Αντί να εφαρμοστεί για την χρήση του 2014, θα εφαρμοστεί για την χρήση του 2013. Αυτό καταλαβαίνω εγώ κι από δω:
Ασχέτως του πως θα εξελιχθεί το θέμα τους ΦΠΑ στην εστίαση, ο φόρος πολυτελείας θα επιβληθεί ούτως ή άλλως από το τρέχον έτος και όχι από το 2014, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
https://www.iefimerida.gr/news/11395...%84%CE%BF-2014
alexm (10-07-13)
φοροι που δεν μπορουν να πληρωθουν, δεν θα πληρωθουν.
S8N (10-07-13)
εώς τότε να πηγαίνετε στο ταμείο με πλατύ χαμόγελο.
όποιος μπορεί να αποδείξει στον έφορο αδυναμία πληρωμής, βεβαιως δεν θα πληρώσει.
θέλετε να σας μαντέψω αντίδραση έφορου που θα ανοίξει το Ε1 και θα δει αμάξι 25-30 φορολογήσιμων ίππων;
Νομίζετε όλοι την μαντεύετε....
Δυστυχώς μαγκειές δεν χωράνε, γιατί εμείς θα την πληρώσουμε κι όχι αυτοί που είναι επαγγελματίες στο κρύψιμο (βλ. offshore κλπ)
S8N (10-07-13)
σωστα το λες. δεν μιλαω για τον εαυτο μου, εγω τα τα ειχα υπολογισει αυτα τα κοστη στην χαμηλη τιμη αποκτησης.
δεν εχω κανενα προβλημα απολυτως, με χαρα θα τα δωσω, διοτι ουσιαστικα δεν τα δινω εγω αλλα ο προηγουμενος ιδιοκτητης.
ομως αυτος που εχει ενα αμαξι να κανει τη δουλεια του, να βαλει την οικογενεια και εκανε το λαθος να παρει πολλα κυβικα επειδη τοτε δεν υπηρχε προβλημα θα βρεθει σε πραγματικη αδυναμια πληρωμης.
και δεν εχει θεμα να αποδειξει στον εφορο τιποτα.
τι να αποδειξει δηλαδη, οτι δεν μπορει να πληρωνει φορο πολυτελειας 1-2 χιλιαρικα το χρονο συν τα τελη για οχημα εμπορικης αξιας 4-5 χιλιαδων ευρω?
τι να σου πει το λεει ξεκαθαρα πατησε στο λαρυγγι τον προηγουμενο ιδιοκτητη του ηπιε το αιμα στην αγορα![]()
αντε γεια...
Ptboul (10-07-13), Stathis (10-07-13), steliosm46 (10-07-13)