Σελίδα 25 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 1523242526273575 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 241 έως 250 από 1014

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 7/13

Περιοχή
    πατρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η
    φίλε να σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις, όσοι έχουν μετοχές της ΤΤΒΑΝΚ τι θα γίνει με αυτές θα ισχύουν στην καινούργια τράπεζα?
    μπορεί να σου φανεί ηλίθια η ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα με αυτά, είχα πάρει κάποιες μετοχές όταν γεννήθηκε ο ανιψιός μου για να τα βρει μπροστά του κάποια στιγμή......

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ORPHEUS Εμφάνιση μηνυμάτων
    φίλε να σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις, όσοι έχουν μετοχές της ΤΤΒΑΝΚ τι θα γίνει με αυτές θα ισχύουν στην καινούργια τράπεζα?
    μπορεί να σου φανεί ηλίθια η ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα με αυτά, είχα πάρει κάποιες μετοχές όταν γεννήθηκε ο ανιψιός μου για να τα βρει μπροστά του κάποια στιγμή......
    Τέτοιους θείους ήθελα κι εγώ. Δεν πειράζει, η πρόθεση μετράει.

3. The Following 7 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (10-07-13), bill_m3 (10-07-13), gnx (10-07-13), Monsta (10-07-13), Ptboul (10-07-13), Stathis (10-07-13), vagmag (10-07-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

καντες χαρτοπολεμο να παιζει τις αποκριες, δε νομιζω οτι κανουν για κατι αλλο.
    οχι οτι οι υπολοιπες τραπεζικες ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα.

5. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

PANOS-E60 (10-07-13), Ptboul (10-07-13), S8N (10-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Οταν και αν γινει εκκαθαριση, ισως βγει κατι για τους μετοχους.
    Αν "τοτε" δεν την ειχαν σπασει σε μια νυχτα, ισως με τη ρευστοποιηση να εδινε περιπου 3 ευρω το κομματι.
    Αλλα εγιναν ολοι οι πιθανοι λαθος χειρισμοι, οποτε, μαλλον ταπετσαρια.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Ptboul (10-07-13), S8N (10-07-13), vagmag (10-07-13)

Περιοχή
    πατρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μαλιστα......πικρα
    και το ποιο γελοιο του θεματος ειναι οτι δεν ξερω ουτε ποιος με φαγε
    τοτε ελεγαν οτι το ΤΤ ειναι απο τις καλυτερες τραπεζες με πολυ μετρητο και πολλες καταθεσεις ........τι να πω, δεν ξερω , ειμαι "λιγο" τσιτωμενος , παω για μπανιο

9. The Following 3 Users Say Thank You to ORPHEUS For This Useful Post:

Ptboul (10-07-13), S8N (10-07-13), vagmag (10-07-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δείτε εδώ οπισθοδρομικές αμερικανιές.

Προσέλαβαν 400 κατσίκες στον πλαίσιο πρόληψης πυρκαγιών στη γύρω περιοχή. Οι ανόητοι !! Αντί να δημιουργήσουν ΑΜΕΣΑ 7 δεκαμελείς επιτροπές μελετών, 4 κλιμάκια επισκόπησης και αναθεώρησης των μελετών αυτών, 3 ομάδες υλοποίησης έργου και να προσλάβουν και καμιά εκατοστή επικουρικούς to never get the job done, κάθονται και ασχολούνται με τα γίδια.

Αγαπάμε Ελλαδάρα.

Γιατί το αεροδρόμιο του San Francisco προσέλαβε 400 κατσίκες

Σίγουρα δεν πρόκειται για τον πλέον ορθόδοξο τρόπο πρόληψης πυρκαγιών, αλλά οι αρχές του διεθνούς αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο σκέφτηκαν ότι θα είναι ο πιο αποτελεσματικός.
    Οι επιβάτες των πτήσεων που προσγειώνονται θα βλέπουν στο εξής εκατοντάδες κατσίκες να βόσκουν στη δυτική πλευρά του αεροδρομίου, ικανοποιώντας το στομάχι τους και προστατεύοντας το αεροδρόμιο και τα σπίτια της περιοχής από φωτιές.
    Ο βασικός λόγος που δεν προτιμήθηκε η πιο διαδεδομένη λύση των χορτοκοπτικών μηχανημάτων είναι ότι στην περιοχή ζουν απειλούμενα φίδια και βάτραχοι. Έτσι, με κόστος 14.900 δολαρίων, οι αρμόδιοι έφεραν ένα κοπάδι με 400 κατσίκες από την Ορίντα της Καλιφόρνια, οι οποίες λειτουργούν πλέον ως... φράγμα πυροπροστασίας, δυτικά του αεροδρομίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προτιμάται αυτή η λύση. Πέρυσι, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο, εκατοντάδες κατσίκες κατόρθωσαν να καθαρίσουν προβληματικά σημεία, όπου άνθρωποι και μηχανές δεν έχουν πρόσβαση, προστατεύοντας τα απειλούμενα ζώα και αποτρέποντας την εξάπλωση πυρκαγιών. Όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν παρασιτοκτόνα.
    Παρόμοια συστήματα αρχίζουν να εφαρμόζονται και σε άλλα αμερικανικά αεροδρόμια. Στο Σικάγο, 25-30 κατσίκες επρόκειτο να πιάσουν δουλειά φέτος το καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια μείωσης των εκπομπών από τα μηχανήματα, εξοικονόμησης χρημάτων και περιορισμού των χημικών.
    Αρθρο κ βιντ https://www.naftemporiki.gr/story/673391

11. The Following 4 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Kostas_1 (10-07-13), Ptboul (10-07-13), Thomelef (10-07-13), vagmag (10-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μαλιστα......πικρα
    και το ποιο γελοιο του θεματος ειναι οτι δεν ξερω ουτε ποιος με φαγε
    τοτε ελεγαν οτι το ΤΤ ειναι απο τις καλυτερες τραπεζες με πολυ μετρητο και πολλες καταθεσεις ........τι να πω, δεν ξερω , ειμαι "λιγο" τσιτωμενος , παω για μπανιο
    Συνεχιζει να ειναι.
    Με 11 δις καταθεσεις ειναι πανισχυρο.
    Για αυτο και ολοι εχουν πεσει επανω του.

13. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Ptboul (10-07-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δείτε εδώ οπισθοδρομικές αμερικανιές.

Προσέλαβαν 400 κατσίκες στον πλαίσιο πρόληψης πυρκαγιών στη γύρω περιοχή. Οι ανόητοι !! Αντί να δημιουργήσουν ΑΜΕΣΑ 7 δεκαμελείς επιτροπές μελετών, 4 κλιμάκια επισκόπησης και αναθεώρησης των μελετών αυτών, 3 ομάδες υλοποίησης έργου και να προσλάβουν και καμιά εκατοστή επικουρικούς to never get the job done, κάθονται και ασχολούνται με τα γίδια.

Αγαπάμε Ελλαδάρα.

Αρθρο κ βιντ https://www.naftemporiki.gr/story/673391
    αυτό φίλε μου, σημαίνει σέβομαι το χρήμα του φορολογούμενου και του κράτους και κάνω την δουλειά όσο πιο φτηνά και λαύτερα γίνεται...

εύγε σε αυτόν που σκέφτηκε και έκανε αυτό το πράμα. στην δική μας περίπτωση, θα γινόταν ακριβώς αυτό που περιέγραψες στα υπογραμμισμένα
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

15. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

vagmag (10-07-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτό φίλε μου, σημαίνει σέβομαι το χρήμα του φορολογούμενου και του κράτους και κάνω την δουλειά όσο πιο φτηνά και λαύτερα γίνεται...

εύγε σε αυτόν που σκέφτηκε και έκανε αυτό το πράμα. στην δική μας περίπτωση, θα γινόταν ακριβώς αυτό που περιέγραψες στα υπογραμμισμένα

Κι εμείς το σεβόμαστε ρε Τομ, μην είσαι άδικος.

120εκ οι αποζημιώσεις στην ΕΡΤ (λειτουργεί κανονικά από το πρωί στις 8), νέο πολυνομοσχέδιο με φόρους 146εκ.

17. The Following 5 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Bitz (10-07-13), PANOS-E60 (10-07-13), S8N (10-07-13), Thomelef (10-07-13), vagmag (10-07-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ωραια λογικη παντως το κρατος. Θα παρω κι εγω τον νοικαρη μου αυριο να τπυ πω πως κανω 30% αυξηση γιατι εχω κατι εκτακτα εξοδα. Ειμαι σιγουρος οτι θα το δεχτει.

19. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Monsta (10-07-13), Thomelef (10-07-13), vagmag (10-07-13)

Σελίδα 25 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 1523242526273575 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP