Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιό θα επιλέγατε για all rounder???

Ψήφισαν
54. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • FORD FOCUS RS MK1

16 29,63%
  • CIVIC TYPE-R EP3

24 44,44%
  • VW GOLF GTI V

14 25,93%
Σελίδα 2 από 10 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 109

Θέμα: Επιλογή αυτοκινήτου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ικανοποιησε τη συζυγο Γιαννη για να μην τα ακους μετα!!!
    Χαχαχαχα!!!
    Evo μεγαλο μανικι στη συντηρηση συν βενζινες, δεν κανεις πανω απο 90 χλμ με 30¤

Το σκουμπι ειναι πιο φιλικο απο το evo στους τομεις αυτους συν οτι ειναι και τετραπορτο και βολευει στα μπες βγες αλλα σιγουρα η γυναικα αλλαζει δρομο οταν το βλεπει !!!

Golf καμια αισθηση καμια χαρα δεν θα σε ικανοποιησει πουθενα.

Ταπερ τιμιο δε σπαει δε χαλαει γυρνας και 8250 μαμα και φτιαχνεσαι!
    Δεν βαζεις φωτια στο δρομο αλλα εχεις αισθηση και ειναι και το πιο ποιοτικο απο ολα οσα γραφεις.

Focus Rs τιμιο επισης φρεναρες μπλοκε ξεχωριστο με τα μικρουθεματακια του ομως.

Η προσωπικη μου σειρα προτιμησης ειναι ταπερ σκουμπι focus

Για ταπερ οποτε θες μου λες και βλεπεις κανεις βολτα κτλ
    Βutterfly effect...

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

To SUBARU δεν το εχω στα υποψην πλεον,παραμενω σε αυτα που ανεφερα πιο πανω και δεν το κρυβω οτι το RS ειναι ο ερωτας μου απο τοτε που το πρωτοειδα.Ειναι ειδικο σε επιπεδα Μ3 Ε46 οσο αναφορα το κοστος ανταλλακτικων και δεν ξερω αν θα το χαρω (απο υπερβολικη προσοχη κτλ) οπως το TYPE-R ας πουμε που ειναι πολυ ωραιο οδηγικα (απο οτι λενε) αλλα εμφανισιακα μεσα-εξω δεν με συγκινει καθολου και μαλλον θα του πινω το αιμα και δεν θα πολυκαιγομαι οταν το βλεπω και φοβαμαι μην ψαχνω παλι αμαξι μετα απο λιγο καιρο.Με το RS νιωθω οτι μπορω να αραξω πολυ καιρο μαζι του,ακομα και το απλο μου φαινεται πολυ ωραιο στο δρομο που το βλεπω μετα απο τοσα χρονια οπως ελεγε και ο HAMOND (που εχει ενα τετοιο κιολας).Τα σχολια για την οδηγικη συμπεριφορα του FOCUS MK1 ακομα και των απλων ειναι παρα πολυ καλα και το διαπιστωσα προσφατα με ενα 1.4 που οδηγησα.

Το GOLF GTI V ειναι η μεση λυση και για την συζυγο κτλ αλλα δεν με ενθουσιαζει παρα-παρα πολυ.

Διλημμα,αλλα αν δεν οδηγησω και τα αλλα 2 δεν αποφασιζω ακομη.
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Απο τα 3 που εχεις βαλει παραπανω το καθενα ειναι καλυτερο σε συγκεκριμενους τομεις. Το τι θα σου ταιριαζει περισσοτερο εξαρταται απο το τι τελικα δινεις ως προτεραιοτητα.

Ford Focus
    Δεν το εχω οδηγησει (ουτε καν εχω μπει μεσα), εχω ακουσει καλα λογια για το στριψιμο του, καποιες ενστασεις για την αξιοπιστια του κινητηρα αν πιεστει σε ιπποδυναμη. Το αυτοκινητο νομιζω οτι απευθυνεται καθαρα σε petrolhead owners. Προσωπικη αποψη ειναι οτι ειναι πλεον παλιο και ξεπερασμενο.

Civic Type-R EP-3
    Το καλυτερο και ομορφοτερο Type-R κατα την γνωμη μου. Κινητηρας διαμαντι, που εχει αποδειξει την αξιοπιστια του, και που με την ατμοσφαιρικη λειτουργια του ταιριαζει γαντι στα στροφιλικια.
    Το εχω οδηγησει και αν και αροπο (για τα δικα μου δεδομενα) ειναι ενας πολυ ωραιος συνδυασμος για στροφιλικια, με ωραιο θορυβο κινητηρα. Χωροι ικανοποιητικοι και αξιοπιστια-συναρμολογηση στα ιαπωνικα δεδομενα.
    Αν ειχα ως πρωτο κριτηριο το στριψιμο θα επαιρνα αυτο απο τα 3 (ισως να κοιταγα και το Clio Rs το διλιτρο, μου αρεσει σαν αυτοκινητο και θεωρω οτι θα εχει ανωτερη συμπεριφορα απο το Type-R στα στροφιλικια)

Golf MK5 GTI
    Σαν κατοχος πλεον του αυτοκινητου, θεωρω οτι ειναι ενα value for money αυτοκινητο. Πολυ δημοφιλες (με οτι αυτο συνεπαγεται για αξια μεταπωλησης,ανταλλακτικα), κινητηρας αρκετα οικονομικος στην καταναλωση (λογω αμεσου ψεκασμου), με τεραστια περιθωρια εξελιξης για οποιον θελει να ασχοληθει. Σε στοκ μορφη ειναι και αρκετα αξιοπιστος.
    Ψιλοαδιαφορο εξωτερικα (ισως επειδη τοχουμε συνηθισει σαν σχημα, βεβαια αν του χωσουμε χρημα και παμε σε R32 look +φρενα ζαντες κλπ γινεται αρκετα ομορφο).
    Εσωτερικο οκ, το ταμπλο δεν δειχνει παλιο με τα σημερινα δεδομενα, ποιοτητα κατασκευης ανω του μετριου (θα μπορουσαν και καλυτερα).
    Το δερματινο σαλονι το δειχνει πιο πολυτελες αλλα και το original (που ειναι και bucket) ειναι μια χαρα.
    Στριβει αρκετα καλα οσο παραμενουμε σε εργοστασιακες τιμες ροπης (στα 30 κιλα περιπου). Με μια καλη αναρτηση και ενα σετ ελαστικων εκτος οτι στριβει, ξεκιναει και αρκετα καλα. Για τους στριφτερους θα προτεινα αλλαγη σινεμπλοκ μπρος-πισω με powerflex + παχυτερες αντιστρεπτικες. Με αυτα μεταμορφωνεται. Οπως επισης και φρενα. Το πιο δημοφιλες upgrade ειναι απο S3 που κουμπωνουν γαντι και ειναι και εργοστασιακα χωρις πατεντες.

Μονοδρομος για οσους τους ενδιαφερουν οι απολυτες επιδοσεις. Το μοτερ φτανει σχετικα ευκολα 350-400 αλογα (και αρκετα παραπανω με αρκετες ομως βελτιωσεις και χρημα) και γραφει φοβερους χρονους. Ακομη η πλατφορμα που βασιζεται δεχεται και τετρακινηση για οσους ενδιαφερονται απο το ατμο αδελφακι R32 η απο το S3. Βγαινει και σε εκδοση διπλοσυμπλεκτου (DSG) που ειναι κατ εμε η καλυτερη αγορα.

Το δικο μου βρισκεται πλεον κοντα στα 400. Το 0-100 δεν εντυπωσιαζει (6,1 sec και μαλιστα σε καλη ασφαλτο)) αλλα εχει γραψει με vbox 100-200 κοντα στα 9 sec που το τοποθετει μπροστα απο πολλα δυνατα αυτοκινητα. Αυτο εμενα μου ειναι αρκετο για να παραβλεψω τα οποια αλλα μειονεκτηματα εχει αυτο το setup, καθως και σε roll on τυχαιες αναμετρησεις στο δρομο ειναι πολυ δυσκολος αντιπαλος.
    Το στριψιμο ειναι ιδιατερα απαιτητικο (αλλα και αγχωδες) σε αυτα τα σταδια βελτιωσης καθως η υπερβολικη ροπη δεν βοηθαει καθολου ιδιαιτερα σε κλειστα κομματα (λυση ομως υπαρχει και λεγεται τετρακινηση). Αλλιως παραμενουμε σε χαμηλοτερα σταδια ροπης και ιπποδυναμης.

Διαλεγεις και παιρνεις

4. The Following 4 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

andreas_R (26-10-15), chrisgiapz3 (26-10-15), Lambros46 (26-10-15), Vasilis M3 (26-10-15)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    To SUBARU δεν το εχω στα υποψην πλεον,παραμενω σε αυτα που ανεφερα πιο πανω και δεν το κρυβω οτι το RS ειναι ο ερωτας μου απο τοτε που το πρωτοειδα.Ειναι ειδικο σε επιπεδα Μ3 Ε46 οσο αναφορα το κοστος ανταλλακτικων και δεν ξερω αν θα το χαρω (απο υπερβολικη προσοχη κτλ) οπως το TYPE-R ας πουμε που ειναι πολυ ωραιο οδηγικα (απο οτι λενε) αλλα εμφανισιακα μεσα-εξω δεν με συγκινει καθολου και μαλλον θα του πινω το αιμα και δεν θα πολυκαιγομαι οταν το βλεπω και φοβαμαι μην ψαχνω παλι αμαξι μετα απο λιγο καιρο.Με το RS νιωθω οτι μπορω να αραξω πολυ καιρο μαζι του,ακομα και το απλο μου φαινεται πολυ ωραιο στο δρομο που το βλεπω μετα απο τοσα χρονια οπως ελεγε και ο HAMOND (που εχει ενα τετοιο κιολας).Τα σχολια για την οδηγικη συμπεριφορα του FOCUS MK1 ακομα και των απλων ειναι παρα πολυ καλα και το διαπιστωσα προσφατα με ενα 1.4 που οδηγησα.

Το GOLF GTI V ειναι η μεση λυση και για την συζυγο κτλ αλλα δεν με ενθουσιαζει παρα-παρα πολυ.

Διλημμα,αλλα αν δεν οδηγησω και τα αλλα 2 δεν αποφασιζω ακομη.
    Γιατί όχι Subaru?
    Τέλος πάντων, τότε Ford Focus RS
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Περιοχή
    Κυπρο
    Rides
    3

Προεπιλογή

να προτεινω και την επιλογη ενος Seat Leon Cupra 2010 χρονολογιας,,ανετο,,ευρυχωρ ο,4 θυρο,οικονομικο σχετικα,,καλο tuning potential
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panose30 : 10-07-13 στις 10:11

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή τις παλιές καλές εποχές είχα την δυνατότητα να συντηρώ ένα evo
    θα σου πω ότι το όνομα φονεας γιγάντων είναι πραγματικότητα.
    Με πολύ λίγα καλούδια θα κάνεις πολλά αυτοκίνητα πολλών χιλιάδων ευρώ να κλαίνε και το στήσιμο του αυτοκινήτου είναι αλλού. Έχεις τα πάντα, χώρους και δύναμη, οι υπόλοιπες επιλογές που ανέφερες είναι συμβατικά αυτοκίνητα το evo είναι μια κατηγορία μόνο του. Θα σου δώσει πολλές χαρές και όταν το χρειάζεσαι πολλούς παλμούς στην καρδιά σου.
    Το μόνο μείον που έχει για μένα είναι το ότι και να γίνει το εσωτερικό του είναι χάλια έτσι κι αλλιώς δεν είναι λιμουζίνα δεν θα ασχοληθούν πότε να το αλλάξουν θέλουν να έχει άλλο χαρακτήρα το αμάξι.

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή ...

Επεξεργαστηκα κατα διαστηματα και την επιλογη ενος RS2 αλλα το κοστος ανταλλακτικων και η ευρεση τους το κανει πολυ εξειδικευμενο.

Για LEON του 08 δεν μου αρεσει εμφανισιακα καθολου,ξεφευγει λιγο σε λεφτα αλλα αν κοιταξετε οι χρονολογιες ειναι επιλεγμενες ωστε να ειναι ή να κλεινουνε 10-ετια πολυ συντομα για φορολογικους λογους.

Το μονο που ξεφευγει ειναι τα 5 GTI-TYPE R αλλα και παλι ειναι τα ποιο φθηνα απο ολα οποτε δεν με πολυαπασχολει.

Παντως η γυναικα εχει τον βασικο λογο επιλογης απλα προσπαθουμε να βρουμε μια κοινα αποδεκτη επιλογη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 10-07-13 στις 10:28
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    Athens - Alimos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να προτείνω ένα Scoda Octavia? Δεν έχω ιδέα από τιμές αλλά είναι παλιά μοντέλα, δε θα κάνει πολύ. Ούτε έχω ιδέα από ανταλλακτικά.
    Απλά είναι οικογενειακό με ωραίους χώρους κ πατάει όμορφα (δε λέω για την απλή έκδοση)
    Ή κ ένα cooperaki θα ήταν ωραίο κ θα άρεσε κ στη γυναίκα σου πολυ.

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Golf 5 4 πορτο
    τα αλλα ειναι π.... Κατ εμε
    για τη χρηση π τ θες.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν ειναι να παρεις χατσμπακ θα προτεινα Cooper S Works.

Απο τα δυο Ιαπωνικα 4κινητα θα πηγαινα σε EVO.

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

12. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

soc12r (10-07-13)

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP