Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 154

Θέμα: ESS M3 E92 σε Ελληνικο εδαφος

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    26-12-09
    Περιοχή
    Γερμανια
    Μηνύματα
    76
    Thanked
    64
    Rides
    1

    Προεπιλογή M3V8-SC vs M3V8-SANZMAN

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m3est Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω και 5 μερες περιπου ξεκινησε να δουλευει με αλλη πνοη ο κινητηρας μιας Ε92 Μ3.Το συγκεκριμενο Μ3 ειναι με 6ταχυτο χειροκινητο κιβωτιο μοντελο 08 με 20.000χλμ περιπου.Ο τυχερος ιδιοκτητης της ενας φιλος και πελατης της Speed & Style (καρδιολογος στο επαγγελμα) που ειχε τοποθετησει ηδη μια Akrapovic Evolution εξατμιση τιτανιου αποφασισε να προχωρησει σε τοποθετηση Kompressor kit απο την ESS TUNING ωστε να οδηγει ενα απο τα γρηγοροτερα Μ στην Ελλαδα.
    Αφου εγινε η παραγγελια το κιτ εφθασε περιπου σε διαστημα δεκα ημερων.Αμεσως ξεκινησε η τοποθετηση στο συνεργειο Σιττας-Φλασκης που για οσους δεν γνωριζουν συνεργαζεται η Speed & Style για τις τοποθετησεις και εφαρμογες βελτιωτικων προιοντων και μετατροπων.Η τοποθετηση ολοκληρωθηκε με επιτυχια χωρις δυσκολιες και εμποδια που δειχνει ποσο εχει μελετησει την κατασκευη του κιτ η ESS.Επειτα απο καποιες ατυχεις καθυστερησεις εφτασε και ο εγκεφαλος που ειδικα στα Μ3 στελνεται στην Αριζονα που βρισκεται το κεντρο προγραμματισμου της ESS στην Αμερικη.
    Ετσι την τριτη που μας περασε βγηκε το αυτοκινητο στο δρομο.Ανελαβα προσωπικα το στρωσιμο του κομπρεσσορα και την προσαρμογη του εγκεφαλου που οπως προτεινε ο κατασκευαστης επρεπε τουλαχιστον για 300 χιλιομετρα να μην ξεπερασει τις 4.5 με 5 χιλιαδες στροφες.Μετα τα πρωτα 250 που εγιναν στην εθνικη οδο αθηνων κορινθου ευλαβικα αρχισα προοδευτικα το πατημα στις 6 με 7 χιλιαδες στροφες.Το αυτοκινητο εδειχνε μια προθυμια μεχρι και με 6η ταχυτητα και χαμηλες στροφες αλλα και γραμμικη δυναμη μεχρι τις 6000.Απο τις 6000 μεχρι και τις 8400 εκανε ενα δυνατο ξεσπασμα.
    Την τεταρτη συνεχισα τα χιλιομετρα στην εθνικη οδο αλλα με πιο αγριες διαθεσεις και ο εγκεφαλος εδειχνε να προσαρμοζεται με τον αλλαγμενο τροπο οδηγησης.Συνολικα μετα απο 400 περιπου χιλιομετρα επρεπε να γινει συγκριση με καποιο αλλο αυτοκινητο ωστε να βγουν τα συμπερασματα.Ετσι προσφερθηκε ο φιλος και συνφορουμιτης lourbas να ανοιξει φιλικα μαζι μου ωστε να δουμε αν τα 155 επιπλεον αλογα που υποσχεται το 2ο σταδιο ειναι πραγματικα.Το Μ3 του ειναι χειροκινητο και φοραει Akrapovic Evolution οποτε συγκρινουμε δυο ιδια Μ3 με την μονη διαφορα στο κιτ της ESS.
    Μετα τα διοδια της ελευσινας συνανταω το Μ3 του Πανου να ετοιμαζεται να πατησει μ ενα C63 AMG οποτε χωρις δευτερη σκεψη παω γρηγορα πισω απ το Μ3 και με δευτερα περιμενω να ανοιξουν.Το σημα δινεται και το πατημα ξεκιναει.Στο τελειωμα της δευτερας αρχιζω να πλησιαζω οποτε βρισκω κενο δεξια και βαζοντας τριτη βρισκομαι διπλα τους να ξεκολαω σιγα σιγα περιπου μια καροτσα.Βαζοντας τεταρτη η καροτσες εγιναν δυο και στη συνεχεια με πεμπτη εγιναν τεσσερις.Χωρις να το συνηδειτοποιησω τους κοιταγα απο τον μεσαιο καθρεπτη και απορουσα αν ειχαν κοψει.Κοβω λοιπον ταχυτητα και ερχονται διπλα μου εκπληκτοι απορωντας τι συνεβει.Ετσι στηνουμε τα δυο Μ3 και το AMG διπλα διπλα και ξεκιναει αλλο ενα πατημα δευτερας αυτη τη φορα λογω μεγαλης ευθειας μεχρι και εκτη.Αποτελεσμα η αποσταση εφτασε τις 8-10 καροτσες διαφορα.Εχω μεινει αφωνος οπως και οι υπολοιποι που το ειδαν.
    Σταματησαμε λοιπον λιγο πιο κατω και δεν πιστευαμε αυτο που εγινε.To αποτελεσμα της αναμετρησης ηταν εντυπωσιακο καθως το AMG με το αλλο Μ3 σφαζονταν μεταξυ τους σχεδον διπλα διπλα ενω εβλεπαν το ESS να απομακρυνεται με καταιγιστικους ρυθμους μπροστα τους.
    Το Κιτ δευτερου σταδιου της ESS που υποσχεται 575PS μαζι με την Akrapovic Evolution θεωρητικα γυρω στα 600PS μας απεδειξε οτι λεει αληθεια με πολυ εντυπωσιακο τροπο.
    Εκτος ομως απ την πολυ και γραμμικη δυναμη αυτο που αξιζει συγχαρητηρια ειναι οτι κατα τ αλλα το αυτοκινητο εξακολουθει να ειναι οδηγησιμο στην κινηση και να διατηρει τον αψογο οδηγικο χαρακτηρα που ειχε και πριν.Επισης η ESS καθυστερησε αρκετα να βγαλει το κιτ προς πωληση καθως εκανε δοκιμες μακρας διαρκειας ωστε οταν το παρουσιασει να ειναι ενα αξιοπιστο κιτ βελτιωσης οπως ο καθενας μας θα το ηθελε.
    Εδω επισυναπτω μερικες φωτογραφιες απο την τοποθετηση.Στις πρωτες δυο φαινεται ο κομπρεσσορας της Vortech που ειναι αρκετα μεγαλος απο κοντα στην τριτη φαινεται η υδροψυκτη εισαγωγη αερος και στην τελευταια το ψυγειο που δροσιζει το νερο της εισαγωγης με μια ηλεκτρικη αντλια νερου που αναλαμβανει την κυκλοφορια στο κυκλωμα νερου του κιτ. Σε λιγες μερες θα ακολουθησουν οι χρονοι που θα μετρηθουν με to V-BOX.Τωρα σειρα εχουν καποια M3 DCT που συντομα θα ακολουθησουν τον ιδιο δρομο.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
    ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΤ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ?
    ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ M3V8-DKG?
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΝΖΜΑΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 540NM ΡΟΠΗ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ???
    (ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ?)
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ......ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ.
    ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!
    bomer
    WWW.GETRIEBE.TV
    BOCHUM

  2. #2
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    5.125
    Thanked
    12712
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomer Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
    ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΤ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ?
    ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ M3V8-DKG?
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΝΖΜΑΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 540NM ΡΟΠΗ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ???
    (ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ?)
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ......ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ.
    ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!
    bomer
    WWW.GETRIEBE.TV
    BOCHUM
    Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !

    Νομίζω οτι προσφορές πρέπει να δίνονται κατ'ιδίαν. Εδώ (στο forum) ενημέρωση έκανε ο m3est για την εφαρμογή και τα πρώτα αποτελέσματα.

    Αν διάβασες προσεκτικά, θα πρόσεξες οτι η συγκεκριμένη εφαρμογή έγινε σε Μ3Ε92 με χειροκίνητο κιβώτιο. Αν του είχε προκύψει κάτι τέτοιο στο αυτόματο, θα μας έλεγε φαντάζομαι. Αλλά γιατί δεν ρωτάς απ'ευθείας την ESS αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις απο πρώτο χέρι ?
    Αν έχεις να μας αντιπαραθέσεις κάποια "δική σου" αντίστοιχη εφαρμογή, παρακαλώ άνοιξε ενα σχετικό thread και ενημέρωσέ μας όπως προβλέπεται.

    Επίσης, απ'τους κανόνες του forum, ζητείται να μην γράφετε με κεφαλαία. Παρακαλώ να το σεβαστείς.

    Ευχαριστώ

  3. The Following 2 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

    deepBLUE (05-04-10), NickE60 (05-04-10)

  4. #3
    Εγγραφή
    25-12-09
    Ηλικία
    55
    Μηνύματα
    529
    Thanked
    741
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomer Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
    ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΤ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ?
    ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ M3V8-DKG?
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΝΖΜΑΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 540NM ΡΟΠΗ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ???
    (ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ?)
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ......ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ.
    ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!
    bomer
    WWW.GETRIEBE.TV
    BOCHUM
    Χρονια πολλα και σε σενα.
    Η τιμη για το 1ο σταδιο VT1-535 με Τελωνειο+ΦΠΑ+Μεταφορικα+το οθετηση τελειωμενο θα παραδιδεται στα 9.800 και το 2ο σταδιο VT2-575 στα 13.800ευρω.
    Συμφωνα με τους ιδιοκτητες αντιστοιχων Μ3 στην Αμερικη δεν εχει παρουσιαστει κανενα προβλημα ακομη.Επικοινωνω με πμ μεσω Μ3post forum με αρκετους ESS κομπρεσσαρισμενους και μου γραφουν τα καλυτερα.Εχουν βαλει αρκετα κιτ και σε χειροκινητα και σε DKG και μεχρι στιγμης δουλευουν ολα αψογα.Τωρα αν αρχισουν τα κιβωτια μετα απο αρκετα χιλιομετρα και καταπονηση να χαλανε θα μας στειλεις εσυ απο κει που βρισκεσαι.Τι την εχουμε την γνωριμια.


    www.speedandstyle.gr

    210 9850450
    697 9962302

  5. #4
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    55
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m3est Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρονια πολλα και σε σενα.
    Η τιμη για το 1ο σταδιο VT1-535 με Τελωνειο+ΦΠΑ+Μεταφορικα+το οθετηση τελειωμενο θα παραδιδεται στα 9.800 και το 2ο σταδιο VT2-575 στα 13.800ευρω.
    Αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο ο ΦΠΑ είναι 21%, ε ν ν έ α ο κ τ α κ ό σ ι α με το κλειδί στο χέρι, εμένα μου ακούγεται μάλλον για ευκαιρία.

    Μπράβο ρε Νίκο!!!!


  6. #5
    Εγγραφή
    09-01-10
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Μηνύματα
    1.636
    Thanked
    4857
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο ο ΦΠΑ είναι 21%, ε ν ν έ α ο κ τ α κ ό σ ι α με το κλειδί στο χέρι, εμένα μου ακούγεται μάλλον για ευκαιρία.

    Μπράβο ρε Νίκο!!!!

    Η τιμη ειναι οκ, αλλα μην τρελλαθουμε κιολας, ευκαιρια δεν ειναι...μην ξεχνας οτι το VT1 δεν εχει IC. Η προσωπικη μου αποψη, στην μεχρι τωρα εμπειρια που εχω αποκομισει πανω σε FI projects, ειναι οτι το κιτ χωρις IC δεν θα δουλεψει σωστα, σε ενα μοτερ με τοσο υψηλη συμπιεση, σε θερμοκρασιες ανω των 30C (συχνο φαινομενο) και με την 'αριστη ποιοτητα' των ελληνικων καυσιμων, μιας και θα υποφερει απο φαινομενα προαναφλεξης. Και για να γινω πιο συγκεκριμενος, το αντιμετωπισαμε αυτο στα κιτακια της ESS για Ε46 Μ3, καθως το heat soak και η συνεχης μειωση του αβανς για να προστατευτει το μοτερ απο προαναφλεξη, εδινε απογοητευτικες καμπυλες ροπης-ιπποδυναμης.
    Οποτε το VT2 (ακομη και αν χρησιμοποιηθει η τροχαλια μικρης πιεσης απο το VT1 για λιγοτερη καταπονηση) ειναι μονοδρομος για την αυξημενη ασφαλεια και αξιοπιστια του κινητηρα.
    Οποτε μιλαμε για περιπου 15Κ Ευρω αν αναλογιστουμε και το κοστος της εξατμισης που κρινεται απαραιτητη για αυτο το project.
    Δεν προσπαθω να αποτρεψω ιδιοκτητες απο την αποφαση του FI. Αλλωστε FI ειμαι και εγω και ξερω τι σημαινει αυτο για την τσεπη μου. Αν ειχα το συγκεκριμενο αυτοκινητο και το αναλογο budget να διαθεσω, πιθανον να το εφτιαχνα και εγω. Απλα μην νομιζετε οτι τα project αυτα ειναι φθηνα και πραγματικες ευκαιριες να εχουμε ευκολα αλογα. Η αξιοπιστια τους σε βαθος χρονου θα δειξει αν αξιζουν τα λεφτα τους μιας και το ποσο που απαιτειται δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητο. Ποσο μαλλον αν η μειωμενη αξιοπιστια τους ανεβασει κατα πολυ το budget με μια ενδεχομενη καταστροφη του μοτερ, οπως και εγινε με καποια απο τα κιτακια της Gpower στην Αμερικη.

  7. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

    katsaraios (05-04-10)

  8. #6
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    55
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην ξεχνας οτι το VT1 δεν εχει IC.
    Έχεις δίκιο Δημήτρη, μου είχε διαφύγει αυτή η 'μικρή' λεπτομέρεια.

  9. #7
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    5.125
    Thanked
    12712
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Οποτε μιλαμε για περιπου 15Κ Ευρω αν αναλογιστουμε και το κοστος της εξατμισης που κρινεται απαραιτητη για αυτο το project...
    Αν είχες Μ3Ε92 και έκανες τέτοια "αναβάθμιση", δεν θα έβαζες και την Akrapovic ?
    Ισως με άλλη εξάτμιση το κόστος να ήταν κοντά σε αυτό που λές αλλά με την Akrapovic, όπως ίσως θα διάβασες παραπάνω, το "πακετάτι" πλησιάζει τα 20Κ.
    Σκέψου όμως τί θα κυκλοφορείς μετά...

    Π Ο Ρ Ω Σ Η !!!

  10. #8
    Εγγραφή
    09-01-10
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Μηνύματα
    1.636
    Thanked
    4857
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είχες Μ3Ε92 και έκανες τέτοια "αναβάθμιση", δεν θα έβαζες και την Akrapovic ?
    Ισως με άλλη εξάτμιση το κόστος να ήταν κοντά σε αυτό που λές αλλά με την Akrapovic, όπως ίσως θα διάβασες παραπάνω, το "πακετάτι" πλησιάζει τα 20Κ.
    Σκέψου όμως τί θα κυκλοφορείς μετά...

    Π Ο Ρ Ω Σ Η !!!
    Με 20Κ ομως πλησιαζεις σε τιμες αυτοκινητα που εγω προσωπικα θεωρω πιο ολοκληρωμενα πχ GTR η 997 turbo. Ενα Μ3 με 550-600 αλογα δεν θα ειναι και οτι καλυτερο στα Ελληνικα παγοδρομια. Αν ειχα να δωσω +20Κ πανω απο την αγορα του Ε92, θα εδινα και αλλα 10 να αγορασω κατι απο τα παραπανω. Αυτη ειναι καθαρα η προσωπικη μου αποψη

  11. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

    GM6 (06-04-10), Thomelef (06-04-10)

  12. #9
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    5.125
    Thanked
    12712
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με 20Κ ομως πλησιαζεις σε τιμες αυτοκινητα που εγω προσωπικα θεωρω πιο ολοκληρωμενα πχ GTR η 997 turbo. Ενα Μ3 με 550-600 αλογα δεν θα ειναι και οτι καλυτερο στα Ελληνικα παγοδρομια. Αν ειχα να δωσω +20Κ πανω απο την αγορα του Ε92, θα εδινα και αλλα 10 να αγορασω κατι απο τα παραπανω. Αυτη ειναι καθαρα η προσωπικη μου αποψη
    Αν και τα ανωτέρω 2 στα οποία αναφέρεσαι, αμφιβάλω αν έχουν τις επιδόσεις που έχει το Μ3Ε92 με ESS stage 2, σίγουρα σαν σκεπτικό με βρίσκεις κι εμένα σύμφωνο.
    Ενα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο οι επιδόσεις του, είναι πολλά περισότερα.
    Επίσης σίγουρο είναι οτι τα 2 στα οποία αναφέρεσαι είναι και ασφαλέστερα στους ελληνικούς δρόμους.

    Υπάρχει όμως και ένα άλλο θέμα...
    Καμιά φορά, αυτό που αγοράζεις δεν σου είναι "αρκετό" όπως είναι, θές να προσθέσεις και την δική σου "πινελιά", θές να το κάνεις ξεχωριστό.
    Νομίζω οτι σε τέτοιες περιπτώσεις απευθύνεται η "αναβάθμιση" που μας παρουσίασε ο m3est.

    Λές ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Μ3 (ο γιατρός) να μην είχε την δυνατότητα να αγοράσει ή το GT-R ή το Porsche ?

    Σκέψου την δική σου περίπτωση αλλά και τόσων άλλων "ομοιοπαθούντων" εδώ μέσα (το'χουν οι BMWέδες φαίνεται). Κι εγώ μια απ'τα ίδια...

  13. #10
    Εγγραφή
    09-01-10
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Μηνύματα
    1.636
    Thanked
    4857
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomer Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
    ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΤ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ?
    ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ M3V8-DKG?
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΝΖΜΑΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 540NM ΡΟΠΗ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ???
    (ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ?)
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ......ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ.
    ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!
    bomer
    WWW.GETRIEBE.TV
    BOCHUM
    Επειδη δεν μας ειναι γνωστο που ακριβως παραδιδουν το πνευμα, και μιας και που εμεις δεν γνωριζουμε 'τα απο μεσα' μηπως ο κυριος bomer μπορει να μας διαφωτισει με περισσοτερες πληροφοριες? Το 'απο μεσα' εμενα δεν μου λεει και πολλα...Και τα μηχανικα κιβωτια, συμφωνα με το 'απο μεσα' νωριτερα?
    Παντως στα Ε46 το κιβωτιο δεν εσπαγε με τιποτα. Η HPF που εχει φταξει αρκετα Μ3 Ε46 στα 600-800 αλογα δεν ειχε κανενα προβλημα με τα κιβωτια. Τωρα αν το μηχανικο κιβωτιο, οπως υποστηριζει ο κ. bomer εγινε πιο ευπαθες στα Ε92 (αμφιβαλλω) δεν το γνωριζω. Αν εχει τεκμηριωμενες πληροφοριες οτι αυτο ισχυει, μπορει να τις παραθεσει ωστε να υποστηριξει τεκμηριωμενα τις αποψεις του.

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP