Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1014

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 7/13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σου απάντησα, γιατί δεν κατάλαβα το παράδειγμά σου.

Αν θέλεις απλά να μεταφέρεις ότι κλέβει από τους σωστούς για να μην τυχόν κλέψουν οι επιτήδειοι... Ok... αυτό δε σημαίνει ότι είναι σωστό.

Στη θέση του δικού μας κράτους, δε θα ήθελα να είμαι.
    Δεν χρειάζεται να ανακαλύψει τον τροχό. Ας απλοποιήσει τη φορολογία. Ας αντιγράψει κάποιο άλλο κράτος στον τρόπο φορολόγησης, ελέγχου κλπ.

Δεν γνωριζόμαστε.
    Στα περισσότερα που γράφουμε συμφωνούμε.

Δεν έχω καταλάβει ίσως το σκεπτικό με το οποίο γράφεις τα τελευταία ποστ.

δεν καταλαβες ισως οτι ειμαι μαζι σου ειμαστε απο την ιδια πλευρα το κρατος εχει γινει εχθρος μας ομως στην προκοιμενη περιπτωση οταν το κρατος γνωριζει οτι ειναι ανικανο να θεσει ασφαλιστικες δικλυδες ωστε να αποδειδουν οι πολιτες του τα δικαια και πραγματικα διαλεγει την ευκολη λυση.Προσπαθησα να σου εξηγησω οτι ακομα και εμεις οι ανθρωποι οταν ξερουμε οτι ειμαστε ανικανοι για κατι συγκεκριμενα διαλεγουμε την ευκολη λυση .Απο οτι βλεπεις παιρνω σαν δεδομενο οτι το κρατος αυτο ειναι ανικανο γι αυτο και σου απαντησα ετσι, αν το θεορουσα ικανο να πραξει καλυτερα και ενα τροπο το περιεγραψε ο τομις παραπανω δεν θα ειχε νοημα να κανουμε αυτην την κουβεντα και να αναλυουμε τα αυτονοητα.Λες εγω να πιστευω οτι καποιος πρεπει να πληρωνει φ.π.α χωρις να το εχει εισπραξει?
    αντε γεια...

2. The Following 5 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bitz (09-07-13), gant (09-07-13), Ptboul (09-07-13), Thomelef (09-07-13), vagmag (09-07-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP