Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
σπάω το κεφάλι μου... τι να πάρω μετά το Μ3 που να είναι διασκεδαστικό και να μην έχει μεγάλες φορολογίες... προς στιγμήν.
Για να μην έχει μεγάλες φορολογίες θα έλεγα max. δίλιτρο ή καλύτερα 1800.

Αν μελετήσεις λίγο το σκεπτικό των φορομπηχτικών μέτρων θα δεις ότι το κωλοκράτος στέλνει checkpoints....

1ο checkpoint : εφόσον έχει ξεχωρίσει τα 2500 κυβικά και ανεβάζει το ποσοστό του φόρου πολυτελείας από 5 σε 10% δίνει signal ότι οτιδήποτε πάνω από 2500 θα τα σκίσει ανελέητα όσο θέλει στο μέλλον.
2ο checkpoint: εφόσον ο φόρος πολυτελείας ξεκινάει από τα 1929 κυβικά , δίνει signal ότι ΑΚΟΜΑ και τα δίλιτρα είναι ΗΔΗ στο στόχαστρο. Δεν θα τα σκίσει (προς στιγμής) όπως τα >2500 αλλά θα βάλει κι αυτα στην μέγγενη.

Οταν δεν θα βγαίνει ο λογαριασμός (κάτι για το οποίο είμαστε όλοι σίγουροι) θα αρχίζει να κατεβαίνει προς τα κάτω: σκίσιμο και τα 2000 κυβικά και τα 1800 θα αρχίσουν να γίνονται δίλιτρα κ.ο.κ.

Τώρα θα μου πεις πλάκα μου κάνεις; είναι δυνατόν με 1800 και 2000 να αντικαταστήσεις Μ3; Εννοείται ΔΕΝ γίνεται αρά α) ή αντέχεις και πληρώνεις σύμφωνα με τα τωρινά αλλά και τα μελλοντικά κριτήρια ή β) συμβιβάζεσαι με μικρότερο.