Καλά, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Φόρος εισοδήματος, ΦΑΠ για τρία έτη, νέο χαράτσι στα ακίνητα, ΤΣΜΕΔΕ ξανά τον Οκτώβρη, αρχίζουν και τα σχολεία τον Σεπτέμβρη (παιδικό σταθμό ο μικρός, σχολείο η μεγάλη), θα γελάσουμε πολύ. Μην αρχίζουν και τίποτα κρύα και πρέπει να βάλω πετρέλαιο.
Για το σχολείο, άλλο ωραίο: Ήθελαν να τη στείλουν στο Ολυμπιακό Χωριό. Ξέρω 500 Μενιδιάτες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία των Θρακομακεδόνων, το δικό μου και τα παιδιά των φίλων μας που μένουμε στους Θρακομακεδόνες ήθελαν -λόγω πληρότητος- να το στείλουν στο Ο.Χ.
Ε, το έστειλα σε Ιδιωτικό. Αυτή είναι η Ελλάδα.
Μωρέ με βλέπω πίσω στους γονείς μου με την ουρά στα σκέλια.
Ptboul (08-07-13)
τυπε παλια που περναγε η μπογια μας θα καναμε κανα σωγαμπριλικι και θα την βγαζαμε καθαρη μεχρι νεωτερας τωρα αστο θα παμε στην μανουλα μας και θα φοραμε και φακιολι να κανουμε παρκε
αντε γεια...
Η μητέρα μου ζούσαν 7 άτομα σε ένα σπίτι με 2 δωμάτια, φώναζε η γιαγιά μου ''τελειώνετε με το διάβασμα όσο είναι μέρα να μη κάψουμε την λάμπα το βράδυ''.
Ο δε πατέρας μου διάβασε με αυτό ακριβώς!
Τώρα το έχουμε για διακοσμητικό στο τζάκι.
Όταν αρχίσουν να πέφτουν οι απολύσεις ή οι αναδουλειές για τους ελεύθερους επαγγελματίες, το βλέπω πολύ κοντά το σενάριο![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.