όντως ειναι πολυ φθηνά αλλα μήπως δεν ειναι και τοσο γνήσια...εγω σε ενα συνεργείο φίλου μου που παω τα πληρώνω περίπου 11-13 ευρω καπου εκει νομιζω..αν ειναι ομως γνήσια συμφέρει τρελα...
όντως ειναι πολυ φθηνά αλλα μήπως δεν ειναι και τοσο γνήσια...εγω σε ενα συνεργείο φίλου μου που παω τα πληρώνω περίπου 11-13 ευρω καπου εκει νομιζω..αν ειναι ομως γνήσια συμφέρει τρελα...
Μεράκι έχουμε Λεφτά δεν έχουμε......
Καρα-γνησια ειναι με κουτα και σφραγιδες BMW. Παντα τα λαδια τα επαιρνα ειτε απο αυτον ειτε απο τον tradewind για να μη περιμενω 10 μερες αφου η διαφορα ειναι μικρη. Επειδη δεν μπορω να επιβαιωσω αυτα που ακουσα ομως για συγκεκριμενα λαδια που βαζω, προτιμω να περιμενω 10 μερες και να ερθουν απο το Γερμανο.
Σκεφτομαι κατι ασχετους που δεν εχουν ιδεα απο αμαξια, σταματουν στο πρωτο βενζιναδικο και αλλαζουν λαδια. Τραγικο. 154¤ 7 λιτρα λαδι.
Εγω θα ελεγα να δοκιμασετε μια φορα και τα νεα Castrol 5W30 προδιαγραφων LL04. Πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο εκεινα της BMW. Το δικο μου τουλαχιστον δουλευει πιο ησυχα και πιο στρωτα. Βεβαια μην περιμενετε να τα βρειτε με 11 ευρω, υπαρχει ομως μελος του φορουμ που κανει πολυ καλες τιμες...
εριξα ενα ψαξιμο στο γερμανικο εβαυ, τελικά τα μεταφορικά ανεβασαν, όχι τα λαδια. Αυτός στέλνει.
https://www.ebay.de/itm/12x-1-L-LITE...item5d47a3c047
A8hnaios (13-01-14)
BILL007 (15-01-14), chrisgiapz3 (14-01-14)