Και ένα Ε90 ....
https://www.detailingworld.co.uk/for...d.php?t=311278
aristent (07-07-13)
Πωπωπω τι καθρεφτης ειναι αυτος!
Ρε παιδια μια τετοια δουλεια στην Ελλαδα για παρομοιας καταστασης 46αρι .....που παιζουν οι τιμες στο περιπου?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
αυτες οι δουλειές είναι πραγματι εκπληκτικές και όλοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Εγω ξέρω άνθρωπο που μπορεί να το πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, μέσω και έξω, με κόστος που δεν είναι εξωπραγματικό. Δεν είναι ο μόνος, υπάρχουν κι αλλοι.
το θέμα ομως είναι άλλο κατά τη γνωμη μου. Μπορείς να το διατηρησεις αυτό το αποτέλεσμα και να το χαίρεσαι γιά πολύ καιρό ? Εχεις κλειστό γκαραζ ? Ξέρεις να πλένεις σωστά και να κερωνεις ? Αν οχι, καλύτερα μην πεταξεις τα λεφτά σου. Ο detailer υπόσχεται 3 χρόνια διάρκεια στο αποτέλεσμα, υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις όμως. Για αυτοκίνητο που κυκλοφορεί καθημερινά, πάρα πολύ δύσκολο, έως ακατόρθωτο φίλε.
aristent (07-07-13), Dermatis (07-07-13), mitsos_chania (20-09-13)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Φάνη δεν είμαι βαθύς γνώστης.
Πρόχειρα και με βάση τη δική μου εμπειρία, πιστεύω πως γιά να χαίρεσαι γιά κανένα χρόνο (με καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου)το αποτέλεσμα του detailing πρέπει να κάνεις πλύσιμο- ιεροτελεστία, μόνος σου, μιά φορά την εβδομάδα και ένα κέρωμα, κάθε 3 - 4 πλυσίματα. Εξαρτάται και από το χρώμα του αυτοκινήτου πιστεύω, κατά πόσο βοηθάει ή "ξεγελάει" το μάτι.
fanisk (14-08-13)