Το μονο που εχω να πω για τον Ασσο ειναι οτι οταν βγηκε πηγαινα να κανω εμετο και τωρα τον βλεπω σε alpine white και παθαινω! Δεν ξερω πως μου αλλαξε ετσι μαλλον το συνιθησε το ματι μου αλλα παθαινω πλακα οταν βλεπω ασσο ασπρο με ωραια ζαντα!
Το μονο που εχω να πω για τον Ασσο ειναι οτι οταν βγηκε πηγαινα να κανω εμετο και τωρα τον βλεπω σε alpine white και παθαινω! Δεν ξερω πως μου αλλαξε ετσι μαλλον το συνιθησε το ματι μου αλλα παθαινω πλακα οταν βλεπω ασσο ασπρο με ωραια ζαντα!
-
Εγω θεωρω οτι ο ασσος στην εκδοση που τον εχω εγω και για την χρηση που τον εχουμε ειναι φοβερος, η ποιοτητα του ειναι αρκετα καλη, εξαιρουμενων καποιων τριγμων που και σε αυτους βρηκαμε απο που ηρθαν και φτιαχτικαν, το αμαξια σου κανει ολα τα χατιρια, παει καλα (για 1600) και δει αυτοματο!!!, ειναι ομορφο (για μενα), ειναι οικονομικο (οχι το αυτοματο),και γενικα απο το δικο μου δεν ειχα τετοια πατραπονα ετσι που να αλοιωναν την εικονα του ασσου στα ματια μου, πλην οπως ειπα και πιο πανω, λεπτομεριων......
Οποτε ναι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον ασσο και γω και η γυναικα μου η οποια θα τον αλλαζε λεει μονο με τον αντικαταστατη του![]()
οχι...εμενα ακουγοταν τριγμοι απο τον αεραγωγο εμπρος δεξια στο ταμπλο .....και τελικα ηταν τα πλαστικα προστατευτικα της κολωνας του παρ μπριζ.
τα οποια και ηρθαν νεα με εγγυηση.
Οσο για το τριξιμο απο τα παραθυρα που και εγω νομιζα οτι ερχοταν απο εκει....τελικα ηταν α[πο τα λαστιχα περιμετρικα της πορτας, που με ενα σπρευ σιλικονης εφτιαξαν
Και να μετά από 5 χρόνια ζωής ο Άσσος έφτασε το 1 εκατομύριο αυτοκίνητα
https://www.worldcarfans.com/1100413...-of-production
Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?
Πολύ καλό αυτοκίνητο μόνο που στο νέο μοντέλο έχω την προσδοκία να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο εμφανισιακά. Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι άριστη και πραγματικά παραπέμπει σε όχημα μεγαλύτερης κατηγορίας και οδηγικά και σε επίπεδα ποιότητας, συναρμογής. Αν έπαιρνα αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία σίγουρα στην 1 θα κατέληγα!
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway
ο γνωστος μας Ασσος επιασε το 1000000 μοναδες παραγωγης!!! αυτο απο μονο του κατι λεει και μεταφερει ενα μυνημα στους επικριτες του!!!
Καλη συνεχεια!!!
https://www.i-live.gr/news-bmw-1-series-hit-1-million/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 17-04-10 στις 18:31 Αιτία: ενωση σχετικων θρεντς
Ξανα επανερχομαι στο θεμα με το τριξιμο απο το παραθυρο του συνοδηγου.......
Το τριξιμο προερχετε απο την επαφη του παραθυρου με το επανω μερος στο λαστιχο του πλαισιου της πορτας......, εαν το αφηνω ανοιχτω εστω και 2 χιλιοστα τοτε δεν τριζει καθολου, αλλα αυτο προσφερει εναν πολυ ενοχλητικο αεροδυναμικο θορυβο μετα τα 80χλμ.....
Εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω, εκτος απο αλλαγη η σιλικονη σπρευ (μετα απο μια μερα δεν κανει τιποτα, ξανα τριζει)