Σελίδα 7 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 154

Θέμα: ESS M3 E92 σε Ελληνικο εδαφος

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια το Superleggera ειναι ενα απιστευτο αυτοκινητο και απιαστο σε τιμη.Το οτι ο Κωστης ηρθε να κανουμε ενα πατημα δεν σημαινει πως το Μ3 που περασε μπροστα ειναι καλυτερο συνολικα.Απλα με μια καλη βελτιωση το Μ3 στεκεται σε επιδοσεις σε αυτοκινητα απιαστα οικονομικα οπως Ferrari-Lamborghini κλπ.Οταν μπηκα στο Superleggera ομολογω πως η αισθηση ειναι μοναδικη.Εξωτικο εργαλειο.
    Παρ ολα αυτα συνεχιζω να ειμαι βαμμενος BMWδακιας.

www.speedandstyle.gr

210 9850450
    697 9962302

2. The Following 3 Users Say Thank You to m3est For This Useful Post:

330compressor (05-04-10), Thomelef (06-04-10), Vasilis (06-04-10)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Ενα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο οι επιδόσεις του, είναι πολλά περισότερα. ...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Εχεις δικιο οτι το αυτοκινητο δεν ειναι μονο οι επιδοσεις του...δεν πιστευω ομως οτι το Μ3 ειναι καλυτερο απο τα παραπανω στους αλλους τομεις, στους οποιους αναφερεσαι...
    Σαφώς εννοούσα οτι τα 2 που ανέφερες, εκτός απο τις επιδόσεις σε σχέση με το συγκεκριμένο Μ3, είναι καλύτερα γενικότερα (ειδικά το Porsche)

Ο Νίκος το "σακάτεψε" στην ουσία, εγώ μόνο το όνομα του στραπάτσαρα λίγο...
    του "σακάταψε" το ηθικό εννοούσα...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά δε θα σταματήσει και η παραγωγή το St Aggata επειδή έφαγε 3 κενά ο TTP !!! ...
    Πας στο άλλο άκρο, δεν υπάρχει λόγος έτσι κι αλλιώς.

... To SL είναι σε ΑΛΛΟ επιπεδο έτσι και αλλιώς...
    κανείς δεν θα διαφωνούσε μ'αυτό.

...Αλήθεια ο οδηγός της Lambo, "ήξερε" ?
    Ελπίζω να "ηξερε" για να ήταν και λίγο υποψιασμένος γιατί διαφορετικά...
    ...Ο ΤΤΡ προφανώς και ξέρει τι αμάξι έχει αφού είχε 996 600+ και 997 800 άλογα και άλλα πολλά ... και μάλλον δεν έχει το Leggera για να κάνει καριέρα !!! ...
    Για όσους δεν κατάλαβαν, εννοούσα αν ο οδηγός της Lambo ήξερε με τί Μ3 άνοιγε. Ευτυχώς οι περισσότεροι κατάλαβαν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...για το Καγιάρντο δε νομίζω πως ούτε φθηνή είναι η όποια αναβάθμιση, ούτε ως ατμό θα πάρει κάτι το ιδιαίτερο...
    Ρε συ τι αναβάθμιση να κάνεις στο Super Leggera ????????????? ... θα πρέπει να είσαι ΒΕΒΗΛΟΣ για να πειράξεις το πράμα !!! ...
    Να υποθέσω οτι και η προσθήκη κομπρέσορα (μεταξύ άλλων) στο Μ3 CSL απο την ESS για την δημιουργία του CSL Loaded ήταν κι αυτό βέβηλη πράξη ?
    Τώρα δηλαδή που έβαλε χέρι και στο Μ3 Ε92, η ESS πρέπει να καεί στην κόλαση ?

Τί να πώ ? Εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας θεωρητικά γιατί πρακτικά, ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και κάνει τα γούστα του.
    Πάντως τα χρονόμετρα γράφουν...
    Δεν ξέρω αν κάποιος βελτιωτής έχει βάλει χέρι στο μοτέρ της Lambo Gallardo SL αλλά ξέρω ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε τοποθέτηση twin-compressor στο 10-κύλινδρο Αudi R8. To ίδιο μοτέρ δεν φοράει και η SL ?
    Νομίζω οτι και η SL το ίδιο μοτέρ φοράει αλλά στο Audi είναι -on purpose- λίγο "πνιγμένο".

...Το θέμα είναι ότι κανένας δε περιμένει το bmw να είναι μπροστά από lambo ή 911 και εκεί είναι όλη η γλύκα alltogether....
    Πράγματι σε κάτι τέτοια σκηνικά παίζεται όλο το έργο (η πλάκα)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m3est Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια το Superleggera ειναι ενα απιστευτο αυτοκινητο και απιαστο σε τιμη.Το οτι ο Κωστης ηρθε να κανουμε ενα πατημα δεν σημαινει πως το Μ3 που περασε μπροστα ειναι καλυτερο συνολικα.Απλα με μια καλη βελτιωση το Μ3 στεκεται σε επιδοσεις σε αυτοκινητα απιαστα οικονομικα οπως Ferrari-Lamborghini κλπ...
    Συμφωνώ 100%

Rides
    0

Προεπιλογή

Το Superleggera είναι ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ Lambo !!!! ... το R8 είναι ένα γρήγορο group vag ...

δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ... ακόμα και αν φοράνε το ίδιο μοτέρ και πολλά κοινά ανταλλακτικά αφού πλέον στο St Aggata μιλάνε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !!! ...

το να βάλεις κομπρέσσορα στο SL είναι σα να θέλεις να βάλεις τα βυζιά της Pamella Anderson στη Νatalie Portman !!!!!

για το πρότζεκτ κομπρέσσορας στο τσε εσ ελ την ξέρεις τη γνώμη μου !!!

το Μ3 Ε92 όπως και το Ε46 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΙΔΙΚΑ όσο το τσε εσ ελ ή το Λεγγέρα !!! οπότε ας βάλουνε και ΥΓΡΑΕΡΙΟ δικαιωμά τους

Ο Κωστής ΤΤΡ κάνει κόντρες από το 90 ... λες να του είπε ο Νίκος ότι το Μ3 είναι μαμα ?????

Rides
    2

Προεπιλογή

με τη σειρα μου να ευχηθω τα καλοριζικα στο γιατρο και να δωσω τα ευσημα στο νικο για την ολοκληρωση του προτζεκτ.

το σχολιο μου ειναι οτι θα πρεπει να περιμενουμε ωστε να δουμε πως δουλευει και ποσο αξιοπιστο θα αποδειχθει στην πραξη.
    και το προτζεκτ του γιωργου πολλα ειχαν ακουστει στην αρχη και ακομα περισσοτερα στην πορεια...

η αποψη μου προσεγγιζει αυτες των δημητρη, turbodog και bmw.

ολα αυτα τα "μπαξιματα" και κοντρα "μπαξιματα" ειναι πεταμενα λεφτα.

οταν αυτο που εχεις δεν σου φτανει, καλο ειναι να πηγαινεις "παρακατω"...

ετσι οπως τα 330 ess δεν θα γινουν ποτε Μ3, ετσι και το Μ3 δεν θα γινει ποτε 911ΤΤ, SL ή 430.

καθε τετοιο αυτοκινητο εχει τη θεση του στο λιμπρο ντ΄ορο αυτοκινησης. δεν οφελει -κατα τη γνωμη μου παντοτε- ουτε εχει και καποιο νοημα να χαλαμε τετοια οχηματα.
    (εξαιρω το loaded για τους λογους που εχω εξηγησει στο παρελθον).

εκτιμω οτι αυτο το αυτοκινητο οπουδηποτε αλλου εκτος της ευθειας θα ειναι πιο αργο απο το νορμαλ.
    τον συνδυασμο της πισω κινησης, των 500+ ιππων και της ελληνικης ασφαλτου, τον γνωριζω -δυστυχως- πολυ καλα...

ειναι ματαιος πονος να βελτιωνεται προς αυτην την κατετυθυνση αυτο το αυτοκινητο. ακομα και σουπερ αξιοπιστο να αποδειχθει (πραγμα συζητησιμο, αφου τα Μ ειναι ουτως ή αλλως πολυ κοντα στο οριο), σε πραγματικες συνθηκες θα ειναι πιο αργο απο αυτοκινητα με τη μιση ιπποδυναμη. για να δειξει τι μπορει να κανει θα πρεπει να ολες οι συνθηκες (ασφαλτος, θερμοκρασια, σ.α.λ, σχεση κιβωτιου) να ειναι μελετημενες υπερ του...
    π.χ. απο φαναρι σε φαναρι, ενα απλο S3 θα ειναι για πλακα μπροστα, δεν συζηταμε για εβο ή sti...

επισης ας δοκιμασει καποιος να κανει 4-5 απανωτα launches σε απολυτα "μαμα" Μ...
    ποσο μαλλον με μια βελτιωση +40%...
    σκεφτειτε επισης οτι δεν υπαρχει -απ' οσο ξερω- ενισχυμενος δισκος, οποτε θα καταλαβετε ποσο συχνα θα χρειαζεται αλλαγη.
    αυτα δεν τα λενε στα φορουμ, ουτε τα αναφερουν οι βελτιωτες, διοτι τα θεωρουν λιγο-πολυ φυσιολογικα.
    οπως τα gpower V10 που πανε για αλλαγη δισκου καθε τριτο πατημα...

εν κατακλειδι οποιος πειραζει Μ σε τετοιο βαθμο με σκοπο να "τρεχει" στην ευθεια, θεωρω -ειδικα στην ελλαδα- οτι κανει υπερβολη.

οπως ειπε ο bmw οποιος θελει να κανει τετοιου ειδους καριερα, υπαρχουν πολυ καταλληλοτερα αυτοκινητα. και καποια ειναι και φθηνοτερα.

οποιος θελει απλα να παει γρηγορα δεν χρειαζεται τοση δυναμη. αντιθετα η υπερβολικη δυναμη θα κανει το αυτοκινητο πιο αποτομο, πιο δυσκολο, πιο επικυνδυνο και τελικα πιο αργο...
    παντου -εκτος της ευθειας και υπο προυποθεσεις- οπως προανεφερα...

κινησεις εντυπωσιασμου χωρις ουσια... οπως ειπε ο δημητρης τα 911 παρομοιας ιπποδυναμης ειναι αλλου...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 05-04-10 στις 21:27 Αιτία: ...

6. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

chief (05-04-10), GM6 (06-04-10), katsaraios (05-04-10), Thomelef (06-04-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ πάντως αν ήξερα ότι μια τέτοια λύση θα ήταν και αξιόπιστη, θα προχωρούσα να το κάνω. Μπράβο δλδ στο καρδιολόγο και στο Δημήτρη (turbodog) για την υλοποίηση του project.

Το θέμα είναι να ξέρεις πότε θα δώσεις WOT σε ένα Μ3 FI ή σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο τόσο δυνατό, όχι μόνο στους ελληνικούς δρόμους, αλλά ΠΑΝΤΟΥ! Είπαμε όλες αυτές οι αταξίες πρέπει να γίνονται κάτω από ιδανικές συνθήκες και όχι από φανάρι σε φανάρι.

Δλδ δείτε το παρακάτω βιντ και πείτε μου ότι δεν πορώνεστε. Το αγαπημένο μου σημείο στο 0:49.....η πλάκα που έχει πάθει ο ιδιοκτήτης από τη πολύ δύναμη.....που φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα αντέδρασε στην αρχή ο Νίκος και στη συνέχεια ο καρδιολόγος.....

Παρακολουθήστε τις αστραπιαίες αλλαγές στο dkg......

Νίκο, φαντάζομαι και το ESS με water & meth θα δίνει παραπλήσιους χρόνους? Για βάλε το Vbox να δούμε καμιά ρεπρίζ ρε φίλε....

Επίσης ρίχτε μια ματιά στο 0-60 mph (0-100 km) για όσους λένε ότι με τόση δύναμη το Μ3 δε θα ξεκινάει... (ναι ναι ξέρω.....αμερικάνικη άσφαλτος....)

Και δε ξέρω τι λέτε εσείς για βελτιωμένες 911, αλλά το να είναι το Μ3 μπροστά από μαμά gt2, slr, lp560, παρέα με 996tt evo gt 660 & ΖR-1 και μια 'ανάσα' πίσω από enzo και carrera gt, ευχαριστώ πολύ αλλά εμένα προσωπικά μού φτάνει και μου περισεύει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 05-04-10 στις 20:02

8. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Thomelef (06-04-10), VanVIC (05-04-10), Vasilis (06-04-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

...Και δε ξέρω τι λέτε εσείς για βελτιωμένες 911, αλλά το να είναι το Μ3 μπροστά από μαμά gt2, slr, lp560, παρέα με 996tt evo gt 660 & ΖR-1 και μια 'ανάσα' πίσω από enzo και carrera gt, ευχαριστώ πολύ αλλά εμένα προσωπικά μού φτάνει και μου περισεύει.
    παρέα με τα αμάξια που λες είναι ΜΟΝΟ όταν έχουν παρκάρει μαζί !!! ...

εξαιρώ το Lp 560 που όπως είδαμε στην κόντρα με το Leggera από ρολ ίσως όντως πάνε παρέα !!! ... ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ μαμα 997 ΤΤ που ΙΣΩΣ από ρολ να υπάρχει μικρή επαφή !!! (και για αυτό έγραψα και πριν ότι θα είχε ενδιαφέρον η κόντρα)

αλλά 997 GT2 , slr , ZR1 κλπ είναι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ...

τα περί ENZO & Carrera GT θεωρώ ότι τα έγραψες για να γελάσουμε !!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

παρέα με τα αμάξια που λες είναι ΜΟΝΟ όταν έχουν παρκάρει μαζί !!! ...

αλλά 997 GT2 , slr , ZR1 κλπ είναι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ...

τα περί ENZO & Carrera GT θεωρώ ότι τα έγραψες για να γελάσουμε !!!
    Καλό!

Δεν τα έγραψα εγώ, κόπι-πάστε έκανα από το βίντεο....το κοίταξες καθόλου?

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεδομένου ότι το SL ήταν ΠΙΣΩ από Ζ06 (με λίγα πράγματα το κορβετ πάνω κάτω στα άλογα του Λάμπο 530-550) περίπου όσο και από το Μ3 κι εγώ πιστέυω ότι με ένα 997 τύπου APR (600 hp) δεν έχει τύχη το Μ3 ...

Από την άλλη όμως ΠΑΕΙ εξωφρενικά καλά ... όπως και το δικό σου Μήτσο !!! ...

Λόγω ΠΟΛΥ μακρυού (σικ) χειροκίνητου κιβωτίου και διαφορικού του Ε92 ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΟ Λεγγέρα !!! ... Απο 1ες και 2ες ... θεωρώ ότι μπορεί να έχουμε έκπληξη !!! ... επίσης καλό θα ήταν να δεις και διαφορές και με το Ε92

Rides
    0

Προεπιλογή

Χρονια πολλα σε ολους...GT1 block ακουσα...996 700αρια...997 APR...ε...ειπα να γραψω και εγω...
    Καταρχην μπραβο στον Νικο (Μ3 εστοριλ) που καταφερε να κανει ενα κομπρεσσορατο Μ3 να δουλεψει σωστα...Η απολυτη δυναμη δεν εχει τοση σημασια...οσο η σωστη λειτουργια...Παντα υπαρχει πιο γρηγορος...το θεμα ειναι να αρεσει στον καθενα το αυτ/το του και να γουσταρει να το οδηγαει...
    Επισης θεωρω οτι ειναι λαθος να συγκρινουμε ΣΑΝ ΑΜΑΞΙΑ το Μ3 με οτιδηποτε αλλο...ειτε αυτο ειναι λαμπο,ειτε νισαν ειτε πορσε...Το καθε ενα εχει την χαρη του...
    Τωρα για το θεμα του γκαζιου...οπως πολλοι γνωριζετε,ενα καλα περιφεριακα βελτιωμενο 996ΤΤ (οχι 997 αφου ειναι καπως βαρυτερο)ακουμπαει τα 700/720 αλογα...Πιστεψτε με...τιποτα δεν το περναει στο δρομο με ιδιο σταδιο βελτιωσης...και δεν μιλαω για ειδικες κατασκευες...ιδιως οσο ανεβαινουν τα χλμ...το δικο μου το πουλησα πλεον...αλλα προχτες ημουνα σε γρηγορη βολτα με το μπλε 18g του παλλ...(αφου πλεον εγω ειμαι αργος) και στην κατηφορα της ΕΚΟ στην ΑΟ αφησε γκαζι στα 353...ειναι απλα απιστευτο το πως ανεβαζει χλμ...
    Νικο βαλε το Vbox και πες μας ποσο κανει 100-200?κατω απο 7δλ?
    Περιμενω με πολυ ενδιαφερον ενα γραφημα σου...
    Ευαγγελε...το ΑPR ειναι παντα διαθεσιμο για καμμια δοκιμουλα...ακομα μονο προγραμμα εχει...την περιμενω την εξατμιση...Αρκει το αλλο αμαξι να ειναι καποιο αντιστοιχο...και οχι ειδικη κατασκευη...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

13. The Following User Says Thank You to skandalis447 For This Useful Post:

Stathis (05-04-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Ευαγγελε...το ΑPR ειναι παντα διαθεσιμο για καμμια δοκιμουλα...ακομα μονο προγραμμα εχει...την περιμενω την εξατμιση...Αρκει το αλλο αμαξι να ειναι καποιο αντιστοιχο...και οχι ειδικη κατασκευη...
    ???? ... εγώ είπα ότι Ε92 F/I ΔΕΝ έχει καμία τύχη !!! ...

εκτός αν θέλεις να πάμε βολτάκι να με φουντώσεις με το πράμα !!!! ...

p.s. Πάντως τόσο το Ε92 όσο και το Ε46 του Δημήτρη (τουρμποντόγκ) θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ανοίγανε ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΜΑ 997ΤΤ ρολ 2ες ή με πολύ πρώτο στάδιο 996 με μαμά Κ16 (άντε και 16g to πολύ) ... αλλά άντε να βρέις τέτοιο πορκί !!! ... χειρότερα από ΕΒΟ γίνατε !!! δε βρίσκεις μαμά ούτε για δείγμα

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP