Ναι ρε κοψτε τητη ριμαδα. Μη τα δινετε τα ρημαδια τα λεφτα μια φορα γμτ κερατο μου.
Ζητανε λυση στο δημοσιο λεει, αλλιως τρεις μηνες κοβεται η χρηματοδοτηση. Μηχασει η αλλη η αγαθομ@@να η συριζαια η καλογεροπουλου, η εμετικη, να πει παλι τα δικα της. Τι εκβιασμοι ειναι αυτοι, και πως τολμανε, και πως θαμας κοψουν τη χρηματοδοτηση, και που θα παει ο κοσμος, και αντε στο διαολο κυρα μου...τραβα πλυνε κανα σωβρακο του μλκ του αντρος σου.
Ακου απαιτησεις το ελλαδισταν!!! Και καμμια απολυση, και απαιτηση χρηματοδοτησης. Τι λενε αυτοι ρε μλκ. Τι λενε ρε τα ατομα τελος παντων. Τι θελετε ρε???χρηματοδοτηση? Καντε αυτο που σας λενε αυτοι που θα τα σκασουν. Θελετε your way στο ιδιο παραμυθι? Οκ...μην εχετε ομως και την απαιτηση να σας σκανε τα λεφτα.
Ειλικρινα εγω βαρεθηκα, πλεον δεν με ενδιαφερει ευρο δραχμη και το λεω με πληρη επιγνωση πλεον. Τι να τα κανω τα λεφτα και τις ασφαλεις καταθεσεις, αν ο μοναδικος λογος υπαρξης τους ειναι για να συντηρειται ολη αυτη η βλενα. Προτιμω να πεινασω, παρα να κατσω αλλα 5 χρονια βλεπωντας τοης αγωνες μας, το τρεξιμο μας, τη στεναχωρια μας, την αγωνια μας, τον κδρωτα μας, να πανε ολα χαμενα.
Μην μας δινεται τα λεφτα, χαρη θα μας κανετε. Μην τα δινετε, μπας και σκασει επιτελους αυτη η αηδια που βλεπουμε και δεν μπορουμε να κανουμε τπτ.