Ωραια λογικη παντως το κρατος. Θα παρω κι εγω τον νοικαρη μου αυριο να τπυ πω πως κανω 30% αυξηση γιατι εχω κατι εκτακτα εξοδα. Ειμαι σιγουρος οτι θα το δεχτει.
Ωραια λογικη παντως το κρατος. Θα παρω κι εγω τον νοικαρη μου αυριο να τπυ πω πως κανω 30% αυξηση γιατι εχω κατι εκτακτα εξοδα. Ειμαι σιγουρος οτι θα το δεχτει.
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω...
Πως θα γίνει η εκκαθάριση της "bad bank" του ΤΤ
Sent from my electric chair using a lame P4
wheelman (10-07-13)
Μαλιστα......πικρα
και το ποιο γελοιο του θεματος ειναι οτι δεν ξερω ουτε ποιος με φαγε
τοτε ελεγαν οτι το ΤΤ ειναι απο τις καλυτερες τραπεζες με πολυ μετρητο και πολλες καταθεσεις ........τι να πω, δεν ξερω , ειμαι "λιγο" τσιτωμενος , παω για μπανιο
Ptboul (10-07-13)
από κάποια πλευρά είναι όντως πανίσχυρο..
Από την άλλη, αν έδινε 4% στις καταθέσεις (μπακάλικοι είναι οι υπολογισμοί), χρειάζεται, * (διαβάστε παρακάτω σχετικά με το αστεράκι), περίπου μισό δίς μόνο για αυτά τα έξοδα, βάλε και έξοδα λειτουργίας... Δε συμφέρει σου λέω, μην επενδύσεις... είναι πολυέξοδο το μαγαζί!![]()
* στο σημείο που έβαλα το αστεράκι, πήρα μπροστά μου ένα κομπιουτεράκι για να υπολογίσω το 4% των 11 δις..... συνειδητοποίησα ** ότι τα 11 δις έχουν πολλά μηδενικά... είναι τεράστιο νούμερο... είναι πολλά λεφτά! Έγραψα και έσβησα τον αριθμό 3 φορές... ζαλίστηκα.![]()
** το δεύτερο αστεράκι είναι γιατί σε εκείνο το σημείο συνειδητοποίησα ότι δεν ξέρω να γράψω σωστά τη λέξη συνειδητοποίησα... (να είναι καλά το google).![]()
Είχε πει:
άσχετο: καλά δεν θυμάμαι; κάπου εκεί κοντα σε εσένα δεν μένει;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
bill_m3 (10-07-13), ghost-rider (10-07-13), S8N (10-07-13)
https://www.aniwthoi.net/2013/07/2013-o.html
Αυτή. Η γυναίκα μου αρέσει πολύ
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
τρύπα μαίου στα έσοδα, 550 εκ...
τρύπα ιουνίου στα έσοδα, 1,6 δις...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!τ δεν καταλαβαίνεις. τι δεν καταλαβαίνεις. κάτσε να δείς την τρυπάρα του ιουλίου που έχει και τον ΦΠΑ.
έτσι, βεντούζα βεντούζα...θέλω λοιπόν να δώ, σε λίγο καιρό πως θα καταβάλονται οι μισθοί και οι συντάξεις, όταν το μοναδικό πράγμα που θα υπάρχει για έσοδα θα είναι οι τεράστιες τρυπάρες.
στα ασφαληστικά ταμεία δε, γίνεται της μουρλής...πλάκα έχει η φάση πλέον.
sympether with chiefτης