Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 73

Θέμα: Σφύριγμα από τα πίσω τακάκια σε Ε92

Rides
    1

Προεπιλογή

To obd θα σου πω σίγουρα αύριο πάντως με το μάτι έχουν πάρα πολύ ψωμί...το αμάξι έχει κάνει 19000...

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

παλια και δοκιμασμενη λυση,ειναι το απλο γρασο στην πισω μερια φυσικα.
    αν υπαρχει αυτο που εχει χαλκο μεσα,ακομη καλυτερα.
    φυσικα κοιταμε αν ο ηχος προερχεται απο καπιο πετραδακι φυσικα η καποιο ξενο σωμα γενικα.
    δεν βαζουμε γρασο με τα κιλα......αλλα ισα-ισα να καλυψουμε ολη την επιφανεια.
    το εχω κανει πολλες φορες.
    αυτο συμβαινει συνηθως με τα ''σκληρα'' τακακια και δεν εχει να κανει αν ειναι του εμποριου η της ''μαμας''

3. The Following User Says Thank You to individual For This Useful Post:

aristent (01-07-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos320 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που απαντήσατε στο πρόβλημα μου, ένας λόγος που ειλικρινά χαίρομαι και αγαπώ αυτό το φόρουμ είναι ότι υπάρχουν άτομα που αμέσως βοηθάνε καλοπροαίρετα χωρίς ειρωνείες και τουπέ…στο θέμα μας λοιπόν, αρχικά έχω μαμά τακάκια δεν έχουν αλλαχτεί ποτέ και το σφύριγμα το κάνουν στην αρχή του πατήματος του φρένου και κυρίως όταν το πατώ πιο απαλά άμα το πατήσω σφιχτά και τέρμα σταματάει…
    Ακριβώς αυτό κάνει και σε μένα, έχουμε ίδιο αυτοκίνητο μόνο που εμένα από 19,5Κ χλμ που είχε πέρυσι που το πήρα πλησιάζει τα 43Κ αυτήν την περίοδο... (με μαμά τακάκια-δίσκους) Επειδή είπες ότι έχεις 19Κ χλμ , συγκρίνω χλμ στα τακάκια
    Αν έχουμε και ίδια χρονολογία κατασκευής μήπως φταίει κάτι στην ηλικία από τα τακάκια?Δεν ξέρω υποθέσεις κάνω... αυτήν η Plastilube πάντως πρέπει να είναι πολύ καλή...να δω πότε θα βρω χρόνο να αγοράσω και να πάω να μου σηκώσουν το αμάξι ....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andri : 01-07-13 στις 14:06

5. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

Nikos320 (01-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Θα δοκιμάσω σύντομα να βγάλω τα τακάκια μου και να πειραματιστώ μπας και βγάλω άκρη, θα βάλω για αρχή πίσω γράσο αν συνεχιστή θα βάλω και μπροστά στο τακάκι, Αντρέα ότι νέο έχω θα σε ενημερώσω αν δεν βγάλω άκρη θα ψάξω να αγοράσω και εγώ το plastilube…

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Βαλτε το αμεσα, αν θυμαμαι καλα κανει 4.5¤ το ενα. DS2500 και δεν σφυριζουν πια.

8. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Nikos320 (01-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Φάνη έβαλες αυτά τα τακάκια και δεν σου σφυρίζουν??πάντως εγώ για αλλαγή θέλω ακόμα καμία 30000km άρα πειραματιζόμαστε να μην σφυρίζουν τα υπάρχων...

Rides
    0

Προεπιλογή

μηπως αλλαξες τακακια σε μη καινουργιους δισκους και δεν τροχιστηκαν στις γωνιες?

11. The Following User Says Thank You to Solorider For This Useful Post:

Nikos320 (01-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Όχι φίλε και οι δίσκοι αλλά και τα τακάκια μου είναι μαμά.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos320 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη έβαλες αυτά τα τακάκια και δεν σου σφυρίζουν??πάντως εγώ για αλλαγή θέλω ακόμα καμία 30000km άρα πειραματιζόμαστε να μην σφυρίζουν τα υπάρχων...
    Νικο ειναι το 3ο ή το 4ο σετ που εχω βαλει, δεν θυμαμαι, παντα σφυριζαν αλλα δεν ειχα ανακαλυψει το plastilube. Σε αυτο που εχω τωρα δεν ακουγεται τιποτα.

14. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Nikos320 (01-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Επανέρχομαι λοιπόν μιας και έλυσα τα τακάκια μου, αρχικά οι γωνίες του ήταν κομμένες εγώ απλά με ένα ψιλό σμυριδόπανο τα έτριψα ένα τακ γιατί είχαν σαν δοντάκι στις άκρες, μετά τα πέρασα με καθαριστικό φρένων και τις δαγκάνες επίσης, διέκρινα ότι στο πίσω μέρος τους κάποια μορφή πάστας πρέπει να είχε μπει από την μαμά bmw γιατί είχε σαν πατούρα από λίπανση και στα ίδια σημεία έβαλα και εγώ γρασογραφίτη σε πάστα ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες…αποτέλεσμα μετά από πολλές δοκιμές και ζέσταμα στα φρένα το σφύριγμα να έχει χαθεί αλλά να μου το κάνει όταν κάνω όπισθεν και πατώ φρένο…τι άλλο μπορεί να φταίει???

16. The Following User Says Thank You to Nikos320 For This Useful Post:

S8N (03-07-13)

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP