
Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
Εμενα δεν με ενδιαφερει βαγγελη ο πολιτισμος τους και τι τους επιτρεπει να κανουν, με ενδιαφερει που αυτα τα ζωα ερχονται εδω περα καθε χρονο και κανουν τα ιδια και τα ιδια, χωρις να γινετσι το παραμικρο.
Γιατι αν γινοταν εστω και το παραμικρο και γνωριζανε οτι ετσι και κανουν καφριλα θα εχουν κακα ξεμπερδεματα, τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα.
Το θεμα δεν ειναι τι κανουν αυτοι στον τοπο τους, η τι τους επιτρεπει ο πολιτισμος και οι αρχες τους να κανουν. Το θεμα ειναι τι τους αφηνουμε εμεις να κανουν οταν ερχονται στο σπιτι μας.
Προσωπικα, ειδικα τους αγγλους τους σιχαινομαι σαν λαο. Σαν χωρα ομως, και νομους εχουν, και τιμωριες βαρβατες για τους παραβατες εχουν, και το συστημα τους λειτουργει, και ειναι μπροστα, και πολλα αλλα που εμεις δεν θα εχουμε ακομα και μετα απο 100 χρονια.
Το οτι οι ιδιοι ειναι βλακες στο μεγαλο τους ποσοστο, δεν δινει κανενα ελαφρυντικο σε εμας που τους αφηνουμε να ερχονται καθε χρονο και να ξεφτιλιζουν την χωρα μας που υποτιθεται οτι τιμαμε.
Πως να το πω ρε παιδι μου...αλλα ειναι δικο μας φταιξιμο ολο αυτο και φυσικα εις βαρος μας, με μεγαλο αντικτυπο για την εικονα μας.
Οσων αφορα την επιστολη της κυριας, οκ, γνωμη της. Αν νομιζει οτι ειμαστε σαν λαος ανωτεροι επειδη οι αρχαιοι ειμων προγονοι εκαναν οτι εκαναν, με για της με χαρα της. Εγω οιστευω οτι δεν φτανουμε ουτε στο νυχι ολους αυτους τους μεγαλους ανθρωπους της ιστοριας μας και οτι κανονικα θα επρεπε να ντρεπομασταν σημερα για την πορεια μας σαν λαος με τετοια κληρονομια που καποιοι, καποτε μας αφησαν.