Αν εννοείς κολλημένος κλειστός θερμοστάτης θα του ανέβαζε υψηλή θερμοκρασία λογικά...κάτι που δεν ανέφερε.
Αν εννοείς κολλημένος κλειστός θερμοστάτης θα του ανέβαζε υψηλή θερμοκρασία λογικά...κάτι που δεν ανέφερε.
Ε36 M44Β19
tasos.kamv (28-06-13)
Όχι όταν δουλεύει το αμάξι είναι στα κανονικά επίπεδα
Μήπως εχει κολλήσει το καντράν σου?Γιατη αν ηταν θερμοστάτης η κατη άλλο θα σου ανεβαζε θερμοκρασία..
Old school
Εκτος απ'ολα τα αλλα που ειπαν τα παιδια,το βεντιλατερ το ακους καθολου,ποσα συχνα κ σε τι ρυθμο δουλευει;
Ι donut understeer...
Jimmy`s (28-06-13)
δες τον αισθητηρα του οργανου κουνησε το θετικο καλοδιο παντα και δες με δοκιμαστικο αν φερνη ρευμα οταν ειναι ανοιχτο το κυκλωμα χωρις μιζα ,,μετα τσεκαρε και το σωμα (-) καλοδιο του αισθητηρα δες ειναι ενταξει?
Για να δεις αν δουλεύει ο δείκτης κάνε το cluster test...
Ε36 M44Β19
Φιλε το θεωρω φυσιολογικο, το βεντιλατερ δουλευει οσο η μηχανη στο αμαξι ειναι αναμμενη. Δεν το εχω ακουσει ποτε να δουλευει ενω εχω σβησει ηδη την μηχανη. Η θερμοκρασια μου ειναι στα νορμαλ επιπεδα. Για την αποσταση που λες εφοσον το αμαξι εχει δουλεψει πανω απο 1 τεταρτο εχει πιασει την θερμοκρασια που πρεπει κ οταν το σβησεις αργει να πεσει, φαντασου οτι με τις ζεστες που εχουμε ειδικα τωρα το καλοκαιρι πολλες φορες παω στην δουλεια το πρωι (9:00) και οταν σχολαω στις (17:00), εχει κρατησει ελαχιστα μεν ο δεικτης θερμοκρασια αλλα φαντασου οτι το ρελαντι δουλευει στα νορμαλ κ οχι οπως οταν το πρωτοξεκινας κρυο..
Οποτε φυσιολογικο ειναι, σε νορμαλ θερμοκρασιες κινητηρα κ σε νορμαλ θερμοκρασιες περιβαλλοντος θελει περιπου 3-4 ωρες για να πεσει τελειως..
Bazil Van Sinner (28-06-13), Christopherk (28-06-13)