Σελίδα 89 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3979878889909199 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 881 έως 890 από 1001

Θέμα: Επικαιροτης και προβληματισμοι (καισαριου το αναγνωσμα) 04-13

  1. #881
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Μηνύματα
    6.857
    Thanked
    15098
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στη σύλληψη τεχνικού της ΔΕΗ ο οποίος είχε αφαιρέσει άγνωστη ποσότητα καλωδίων από εργασίες συνεργείων της επιχείρησης, προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία.

    Ο 57χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ διέθετε προς πώληση τα καλώδια που έκλεβε σε μάντρα ανακυκλώσιμων υλικών που διατηρούσε 56χρονος στα Καλά Δέντρα Σερρών. Ο 56χρονος επίσης συνελήφθη.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.



    Μαντεψτε ποτε θα απολυθει.

    να απολυθει αμεσως , επιτελους να δειξει αυτο το κρατος την αποφασιστικοτητα του εκει που πρεπει και οχι σε..

    Αθήνα
    Στην κατάσχεση του σπιτιού ενός άνεργου μεταλλεργάτη προχώρησε το Δημόσιο για χρέη 1.677 ευρώ στην εφορία.

    Ο μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια και το μοναδικό του περιουσιακό στοιχείο είναι το συγκεκριμένο σπίτι στα Καμίνια.

    Το σπίτι βρίσκεται υπό κατάσχεση, καθώς ο ιδιοκτήτης του χρωστά στην εφορία 1.677,95 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έφτασε τα 2.173,81 ευρώ.

    Η διαδικασία της κατάσχεσης ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου από δικαστικό επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών.

    Newsroom ΔΟΛ

  2. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

    hades7 (28-06-13), Ptboul (28-06-13), Thomelef (28-06-13), vagmag (28-06-13)

  3. #882
    Εγγραφή
    08-08-11
    Περιοχή
    χαιδαρι
    Ηλικία
    61
    Μηνύματα
    3.220
    Thanked
    7747
    Rides
    1

    Unhappy

    Του χρονου τετοια εποχη που θα κανουμε την δηλωση για το 2013 με το νεο φορολγικο να δεις....θα κλαψουνε μανουλες.

  4. #883
    Εγγραφή
    02-01-11
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Ηλικία
    46
    Μηνύματα
    2.686
    Thanked
    6573
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και μια σημαντική πιστευω λεπτομέρεια που ξεχασα.

    Υπαρχουν ελληνικοί επιχειρηματικοί όμιλοι οι οποιοι δεν εχουν στερηθεί την τραπεζική χρηματοδότηση όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, ουτε 1 μέρα. Από ξένες τραπεζες φυσικά ... να μην λέω ονόματα, αν ψαξει κανείς μπορεί να τα βρει αυτά.

    capito ?
    Μην τα κάνουμε τραγικά!
    Όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν και εταιρίες που δεν σταμάτησαν να δανείζονται ακόμα και από τις ελληνικές τράπεζες. Λογικό είναι.
    Ίσως αυτές που δεν χρειάζονται πραγματικά τα χρήματα.
    Ίσως αυτές που οι τράπεζες έχουν επενδύσει πολλά επάνω τους...

    Πάντως γενικά η ρευστότητα χάθηκε. Χρειάστηκε να κινηθούμε με μετρητά, και αυτά είναι λίγα.
    Την ρευστότητα την έδιναν μεν οι τράπεζες με το δανεισμό, αλλά και οι επιταγές αφού μεταφέραμε τις πληρωμές σε μελλοντικό χρόνο, οπότε γίνονταν τζίροι, χωρίς αντίκρυσμα!

  5. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

    A8hnaios (28-06-13), Thomelef (28-06-13)

  6. #884
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18605
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    δεν ξέρω γιατί, έχω την εντύπωση ότι το φετινό μπαμ στα αναμενόμενα έσοδα θα είναι τεράστιο.

    δήλωση του ΔΝΤ στην έκθεση του, οι έλληνες οδηγούνται προς την φοροδιαφυγή...

    να ξέρετε ότι έχει φτάσει η ώρα του συμμαζέματος, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πλέον κανένα μα κανένα περιθώρειο. εξου και ο ανασχηματισμός...υπήρξαν πολλές κόντρες το τελευταίο διάστημα πάνω σε θέματα που έπρεπε να κινηθούν και να είναι τελειωμένα σήμερα, βλέπε ιστορία μανιτάκη και την υπογραφή απολύσεων.

    αυτή τη στιγμή οποιοσδήποτε και να αναλάβει, θα πάει κατά γράμμα με τις εντολές των ξένων. κακό του κεφαλιού μας που επί τέσσερα χρόνια συνεχίζαμε να τρώμε ασύστολα, δίχως τύψεις...
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  7. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

    vagmag (28-06-13)

  8. #885
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18605
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην τα κάνουμε τραγικά!
    Όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν και εταιρίες που δεν σταμάτησαν να δανείζονται ακόμα και από τις ελληνικές τράπεζες. Λογικό είναι.
    Ίσως αυτές που δεν χρειάζονται πραγματικά τα χρήματα.
    Ίσως αυτές που οι τράπεζες έχουν επενδύσει πολλά επάνω τους...

    Πάντως γενικά η ρευστότητα χάθηκε. Χρειάστηκε να κινηθούμε με μετρητά, και αυτά είναι λίγα.
    Την ρευστότητα την έδιναν μεν οι τράπεζες με το δανεισμό, αλλά και οι επιταγές αφού μεταφέραμε τις πληρωμές σε μελλοντικό χρόνο, οπότε γίνονταν τζίροι, χωρίς αντίκρυσμα!
    ρε βαγγέλη...ειδικά με την τελευταία παράγραφο καταστράφηκε όλη η αγορά, με μοναδικό χαμένο όλους τους νοικοκύρηδες. τα έχουμε ξαναπεί, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν έχουν χαθεί διατραπεζικά με επιταγές τόσα λεφτά απο την αγορά. δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία απο κανέναν για το θέμα αυτό...εδώ ακόμα και εμείς που τις πέρναμε, ποτέ δεν νιώθαμε καλά με το συγκεκριμένο θέμα μέχρι που επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας. χαθήκανε περιουσίες ολόκληρες μέσα σε ένα 8ήμερο.

    όσων αφορά την χρηματοδότηση, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω κανέναν, νυκοκοίρη, που να μπορεί να χρηματοδοτηθεί αυτή την στιγμή. αν μιλάμε τώρα για κάποιους οι οποίοι έχουν βαρβάτη ρευστότητα και δεν θέλουν να χαλάσουν το ταμείο τους και να κάνουν κάτι με ευνοικό τρόπο, οκ, αλλά το σύνολο των επαγγελματιών στο πολύ μεγάλο ποσοστό δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα.

    απο την άλλη, αναφέρθηκε για χρηματοδοτήσεις απο ξένους οργανισμούς...όχι, με τόσες ανακεφαλαιοποιήσεις, με τόσα λεφτά που πέφτουν στις τράπεζες, δεν δέχομαι απο κανέναν υποδείξεις τέτοιου τύπου, ειδικά όταν τα μπακάλικα μας που ονομάζονται τράπεζες, σκορπάνε ένα κάρο λεφτά για διαφημίσεις ότι ντεμεκ χρηματοδοτούν, όταν την ίδια στιγμή δεν μοιράζουνε δεκάρα τσακιστή.

    για μένα, πάντα, οι τράπεζες μας ήταν είναι και θα είναι ένα σάπιο σύστημα με λάθος άτομα στις λάθος θέσεις...
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  9. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

    A8hnaios (28-06-13), vagmag (28-06-13)

  10. #886
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    1) Βουλιάζουμε και νομίζουμε πως παίρνουμε φόρα...

    Στα δικαστήρια παραπέμπει ο ΟΑΕΕ και το ΙΚΑ όσους αδυνατούν να καταβάλουν τις εισφορές τους. Τα δικαστήρια με τη σειρά τους μοιράζουν αφειδώς καταδίκες.

    Υποτίθεται πως όποιος ασφαλίζεται σε κάποιο ταμείο αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλλει εισφορές με αντάλλαγμα όταν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις να εισπράξει σύνταξη και περίθαλψη ανάλογη με τις εισφορές που έχει καταβάλει και τις αποδόσεις που αυτές έχουν συσσωρεύσει, μείον το κόστος λειτουργίας του ασφαλιστικού οργανισμού.

    Σήμερα, ούτε ο ΟΑΕΕ ούτε το ΙΚΑ μπορούν να εγγυηθούν συντάξεις στους νυν

    συνταξιούχους, πόσο μάλλον στους μελλοντικούς όταν τα δεδομένα θα έχουν επιβαρυνθεί περαιτέρω από τη δημογραφική γήρανση της χώρας.

    Παρά το γεγονός πως ο ένας αντισυμβαλλόμενος έχει αποδειχτεί αφερέγγυος στο παρόν και είναι αδύνατον να αποδειχτεί φερέγγυος στο μέλλον, τα δικαστήρια καταδικάζουν όποιον αδυνατεί να καταβάλει εισφορές... Προφανώς και όποιον επιχειρήσει να φροντίσει μόνος του για το μέλλον.

    Παρά το γεγονός πως το κράτος είναι αποδεδειγμένα αφερέγγυο απέναντι στις ασφαλιστικές του υποχρεώσεις, η πολιτεία με αρωγό τη δικαιοσύνη αρνούνται στον κάθε πολίτη αυτής της χώρας που επιθυμεί και μπορεί να αποταμιεύσει ή να πληρώσει για ένα ιδιωτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα να το πράξει, απαλλάσσοντας τον από τις υπέρ «πίστεως» και «πατρίδος» εισφορές που πάνε στον «Καιάδα» των δημοσίων ταμείων της κομματοκρατίας και των πελατών της.

    Τα ασφαλιστικά ταμεία αποτελούν την επιτομή του τρόπου λειτουργίας του νεοελληνικού κράτους των κλεπτών και των απατεώνων. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί το πολιτικό σύστημα έχει επιλέξει να συντηρεί τους «κηφήνες» πελάτες τους σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας, με όπλο την υποχρεωτική εφαρμογή των νόμων, με βάση την οποία διανέμουν κατά το δοκούν και το συμφέρον, υποχρεώσεις και δικαιώματα.
    Το κράτος των κλεπτών επί δεκαετίες σίτιζε τους πελάτες του, π.χ. στην ΕΡΤ, και εκατοντάδες άλλα «ευαγή» ιδρύματα πάχυνσης «κηφήνων». Όταν υπό την πίεση της πραγματικότητας και τον κίνδυνο να το βγάλουν οι δανειστές από την «πρίζα» αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ, το έπραξε καταβάλλοντας στο ακέραιο τις αποζημιώσεις, κάτι που δεν υποχρεούνται οι εταιρείες που πτωχεύουν...

    Η ΕΡΤ χωρίς την επιδότηση των νοικοκυριών που έχουν λογαριασμό στη ΔΕΗ είναι μια πτωχευμένη επιχείρηση προ πολλού. Με τον τρόπο αυτό κάποιος του ιδιωτικού τομέα που είναι άνεργος τρεις μήνες ή τρία χρόνια και ενδεχομένως τα βγάζει περά πολύ δύσκολα, αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποζημιώσει στο ακέραιο κάποιον από τους εκατοντάδες υπαλλήλους της ΕΡΤ (και άλλων κηφηναραίων) που πληρώνονταν για χρόνια, χωρίς ανάλογο αντάλλαγμα εργασίας και μοναδικό προσόν του ήταν η συνεισφορά τους ως αφισοκολλητής ή πελάτης κάποιου, το ίδιο άχρηστου και τεμπέλη πολιτικού ή συνδικαλιστή...

    Είναι φανερό πως το κράτος αυτό το έχουν σχεδιάσει και το διοικούν κλέφτες προς όφελος δικό τους και όσων τους στηρίζουν. Ο Διονύσης Σαββόπουλος το έχει εντοπίσει και αποδώσει με τον τρόπο που οι θεράποντες των καλών τεχνών μόνο μπορούν να προσεγγίζουν την πραγματικότητα: «Η χάρτα αυτού του κράτους κρύβει απάτη...».

    Τόσο ο ΟΑΕΕ όσο και το ΙΚΑ, όπως και αρκετά άλλα ασφαλιστικά ταμεία είναι χρεοκοπημένοι οργανισμοί. Ο κρατικός προϋπολογισμός χρειάζεται να καταβάλει κάθε χρόνο κάτι λιγότερο από 20 δισ. ευρώ για να πληρώνονται οι συντάξεις του ιδιωτικού τομέα.

    Τούτο σημαίνει πως ένα μεγάλος μέρος των συντάξεων το πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Μια κοινωνία δεν οφείλει να μην αφήνει κανένα χωρίς τα στοιχειώδη. Πόσο χαμηλά θα πρέπει να διολισθήσουμε μέχρι να ορίσουμε μια εθνική σύνταξη για όλους και από εκεί και πέρα να επιτρέψουμε στον καθένα να τη συμπληρώσει όπως αυτός νομίζει καλύτερα, με δική του ευθύνη και εποπτεία; Ο φόβος πως οι άνθρωποι είναι ανεύθυνοι μακροπρόθεσμα, είναι που τους κάνει πραγματικά ανεύθυνους. Εξάλλου το διοικούμενο από το κράτος ασφαλιστικό σύστημα έχει χρεοκοπήσει...

    Ενώ το κόστος των ασφαλιστικών εισφορών αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τις επενδύσεις και την δημιουργία θέσεων εργασίας, η ανταπόδοση αυτών των εισφορών είναι μηδαμινή...

    Καθώς ακούμε πολλά για ανάπτυξη και προσέλκυση επενδύσεων και την περιλάλητη ανάπτυξη με αυτό τον ΟΑΕΕ και αυτό το ΙΚΑ όχι επενδύσεις δεν πρόκειται να έρθουν αλλά θα συνεχίσουν να φεύγουν και οι ελάχιστες που έχουν απομείνει.

    Το πελατειακό κράτος μέσω και των ασφαλιστικών ταμείων συνεχίζει να κλέβει την κοινωνία προς όφελος των δικών τους παιδιών. Αυτό οδηγεί στην πλήρη κατάρρευση και την επικράτηση του ολοκληρωτικού δόγματος ο σώσων εαυτόν σωθήτω...

  11. The Following 7 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

    A8hnaios (28-06-13), Bazil Van Sinner (28-06-13), Dioskouroi (28-06-13), hades7 (28-06-13), S8N (28-06-13), Thomelef (28-06-13), vagmag (28-06-13)

  12. #887
    Εγγραφή
    19-11-12
    Μηνύματα
    2.007
    Thanked
    2274
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Πριν ακόμα από την κρίση, έλεγα και ξαναλέω μπορούν να μου φέρουν ένα χαρτί να υπογράψω με χέρια και με πόδια ότι ΔΕΝ θέλω ΚΑΜΙΑ σύνταξη και ΚΑΜΙΑ ασφάλεια από το κράτος και να ΜΗΝ μου κάνουν καμιά κράτηση;

    Μπορώ;;;; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ.

    Με τα λεφτά που μου κρατάνε θα φτερνιζόμουν και θα με έπαιρνε ο Γιακούμπ τηλέφωνο να με ρωτήσει τι έχω, αν έκανα ιδιωτική ασφάλεια.

    Αντ αυτού, και στα κρατάνε νταβαντζιλίκι θες δεν θες και αναγκάζεσαι να πληρώνεις ιδ. ασφάλεια για να μην πας σαν το σκυλί στ' αμπέλι.


    Τρελά πεταμένα λεφτά.

    σύνταξη;;;;; τι είναι αυτό; τρώγεται;;

  13. The Following 9 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

    A8hnaios (28-06-13), bakalos (28-06-13), Bazil Van Sinner (28-06-13), pilot (28-06-13), Ptboul (28-06-13), S8N (28-06-13), Stathis (28-06-13), Thomelef (28-06-13), vagmag (28-06-13)

  14. #888
    Εγγραφή
    10-01-10
    Περιοχή
    Αθηνα, Leeds
    Μηνύματα
    332
    Thanked
    1129
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Τρύπα 135 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό από τα τέλη κυκλοφορίας




    Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Τρύπα 135 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό από τα τέλη κυκλοφορίας - AutoBlog.gr
    Ήταν λογικό με τέτοια φορολογία, να βουλιάζουν τα κρατικά έσοδα που προέρχονται από τον κλάδο του αυτοκινήτου. Στο πρώτο 5μηνο τα χρήματα που μπήκαν στα κρατικά ταμεία που προέρχονται από τα Τέλη Κυκλοφορίας, το Τέλος Ταξινόμησης, το Φόρο Πολυτελείας παρουσίασαν πτώση τις τάξεων του 104,3$. Στα παραπάνω θα πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός πως μεγάλο μέρος των δημοσιονομικών εσόδων από τον ΦΠΑ και ασφάλιστρα προέρχονται επίσης από τον κλάδο του αυτοκινήτου.

    Ειδικότερα σύμφωνα με τα Δελτία Εκτέλεσης Προϋπολογισμού στο πρώτο 5μηνο τα έσοδα από τα Τέλη Κυκλοφορίας κατέγραψαν πτώση 104,3% καθώς κυμάνθηκαν σε μόλις 114 εκατ. ευρώ έναντι 233 εκατ. ευρώ ενώ ο στόχος που είχε τεθεί βάσει Μεσοπρόθεσμου ανέρχονταν σε 247 εκατ. ευρώ!

    Πρακτικά σημαίνει πως έχει δημιουργηθεί έλλειμμα 119 εκατ. ευρώ το οποίο όπως δείχνουν τα δεδομένα αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω τους επόμενους μήνες με αποκορύφωμα στο τέλος Δεκεμβρίου.

    Όσον αφορά στο Τέλος Ταξινόμησης τα έσοδα στο 5μηνο κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα με πέρσι και ειδικότερα στα 21 εκατ. ευρώ ωστόσο ο στόχος που έχει θέσει το Μεσοπρόθεσμο ανέρχεται σε 23 εκατ. ευρώ.

    Σύμφωνα πάντως με το Επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο τα δημοσιονομικά έσοδα από το Τέλος Ταξινόμησης εκτιμάται πως θα κυμανθούν στα 45 εκατ. ευρώ ενώ τα αντίστοιχα από τα Τέλη Κυκλοφορίας στα 1,22 δισ. ευρώ. Τα αντίστοιχα ποσά του 2012 στα Τέλη Κυκλοφορίας ήταν 1,30 δισ. ευρώ και από το Τέλος Ταξινόμησης στα 53 εκατ. ευρώ.

    Πάντως ο κλάδος του αυτοκινήτου βάσει στόχων του Επικαιροποιημένου Μεσοπρόθεσμου στο 5μηνο έχει δημιουργήσει έλλειμμα 135 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με στελέχη της αγοράς τους προσεχείς μήνες αναμένεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο καθώς από την μία μεριά οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων κάθε μήνας που περνά βυθίζονται ακόμη περισσότερο ενώ από την άλλη μεριά τα υψηλά τεκμήρια, ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης και η ανεργία θα οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων στην κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας.

    Αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω προβλέψεις τότε το έλλειμμα που θα δημιουργηθεί στον προϋπολογισμό θα είναι πολύ υψηλό και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί από κάποια



    Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Τρύπα 135 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό από τα τέλη κυκλοφορίας - AutoBlog.gr

    χίμαιρα, δεινὸν ἀποπνείουσα πυρὸς μένος αἰθομένοιο (Ιλιάς Ζ 182)

  15. The Following 6 Users Say Thank You to Dioskouroi For This Useful Post:

    Bazil Van Sinner (28-06-13), Ptboul (28-06-13), S8N (28-06-13), Stathis (28-06-13), Thomelef (28-06-13), vagmag (28-06-13)

  16. #889
    Εγγραφή
    19-11-12
    Μηνύματα
    2.007
    Thanked
    2274
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Τρύπα από τα Τέλη κυκλοφορίας;;; Κανένα πρόβλημα. 20% αύξηση !




    Διαφωνεί κανένας ότι δεν θα γίνει έτσι;

  17. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

    S8N (28-06-13)

  18. #890
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    να διωξει κανεναν κηφηνα για να ισοσταθμισει τη μειωση των 135 εκατομμυριων.
    σε ολα τα βιβλια αυτο λεει, οταν μειωνονται τα εσοδα κοβουμε τα εξοδα.
    αυτη η ηλιθιοτητα οπου βλεπω μια μειωση του volume να αυξανω την τιμη για να εχω ιδιο εσοδο απο λιγοτερους μονο οι αχρηστοι του υ.οικ. της ελλαδας τη σκεφτονται.
    προφανως δεν ειναι οτι δεν ξερουν απο οικονομικα, απλα στις προτεραιοτητες του ειναι ψηλοτερα να μην πειραχθουν τα τρωκτικα.
    ετσι ομως θα καταληξει οσο αυξανουν τις τιμες, τοσο να πεφτουν τα εσοδα.
    στο τελος θα αναγκαστουν να κοψουν κοστη.
    δεν θα γινεται αλλιως.
    απλα θα εχουν καταστρεψει ολοκληρους κλαδους.

  19. The Following 10 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

    A8hnaios (28-06-13), bakalos (28-06-13), Bazil Van Sinner (28-06-13), Dioskouroi (28-06-13), friendgr (28-06-13), Kostas_1 (28-06-13), PANOS-E60 (28-06-13), S8N (28-06-13), Thomelef (28-06-13), vagmag (28-06-13)

Σελίδα 89 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3979878889909199 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP