Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 178

Θέμα: Renault Clio 1.5 90 Dci

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    07-01-10
    Μηνύματα
    2.102
    Thanked
    874
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίδες, μου άρεσε, θα το αγόραζα με κλειστά μάτια, αλλά το να δώσω το Ε60 11.000 ευρώ, να τσοντάρω άλλα 6.000 και σε ένα χρόνο το Clio να έχει 9.000 τιμή μεταπώλησης και το E60 10.000 δεν το κάνω.

    Την αγγελία θα την βάλω το Σ/Κ αλλά με τιμή Γερμανίας και ανάλογο ύφος στις παρατηρήσεις. Το συννεφάκι πάνω απ' το κεφάλι έσκασε, θα κάνω από αλλού οικονομία, το αυτοκίνητο το παντρεύτηκα αλλά θα γίνω γραφικός στο car έτσι για το γαμώτο.
    γραφικος δε γινεσαι εσυ. γραφικοι γινονται αυτοι που παιρνουν τηλεφωνο για να σου κανουν τα νευρα τσαταλια. Οι μπαγλαμαδες, ειτε εσυ 18 ζητας ειτε 8 δε θα το αγορασουν γιατι ειναι ξεβρακωτοι μπαγλαμαδες. Αν το κρατησεις καλως να το κρατησεις, αν το πουλησεις με το καλο να χαρεις το νεο σου αποκτημα.

  2. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

    S8N (27-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP