Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 178

Θέμα: Renault Clio 1.5 90 Dci

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #10
    Εγγραφή
    28-12-09
    Ηλικία
    99
    Μηνύματα
    1.575
    Thanked
    2228
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    * έχω διαβάσει μέχρι την 4 σελίδα.

    Αφού σου αρέσουν τα νούμερα κάνε το εξής.

    Κράτα ένα log book με το πόσες φορές κάνεις ΠΟΣΗ κατανάλωση του χώρου που σου προσφέρει το πενβέ. Δλδ πόσες φορές τα πιτσιρίκια γεμίζουν με συμπράγκαλα το αμάξι, και πόσο χώρο από το Φορτ μπαγκάζ ξοδεύουν.

    Στην εξίσωση βάλε και πόσες θέσεις πάρκΕν έχεις αφήσει και πόσα λίτρα καύσιμο έχεις φάει για να παρκάρεις την μαούνα. Προσπάθησε να ποσοτικοποιήσεις πόσο τοις εκατό του χρόνου σου ταλαιπωρείσαι λόγω εγγενών μειονεκτημάτων του πενβέ (μέγεθος, σήμα, τέλη, ασφάλειες κτλ κτλ).

    Επίσης το να ΜΗ στριμωχτεί η οικογένεια για μισή ώρα κάθε μέρα όταν πηγαίνετε για ένα μπάνιο για να έχεις ΟΛΟ τον υπόλοιπο χρόνο ένα αμάξι μεγάλο το θεωρώ λίγο κουτό.


    Από θέμα χρηστικότητας θα έπαιρνα ένα αμάξι εργάτη και δυστυχώς τα BMW δεν κάνουν για τέτοια. Κοινώς δε θα έπαιρνα αμάξι για να το έχω να το βλέπω, κάθε μέρα στο δρόμο και να κάνει τα πάντα.

    Θα κοίταγα κανά ρεναούλτ ή πεβγκεότ, ντίζελ πάντα. Μαζί είτε με μια σχάρα είτε με μια βαλίτΖα οροφής.

    Από ότι λέει ο σπάρας είναι καλά από θέμα αξιοπιστίας, άρα καλού κακού βγάλε και ένα διαρκείας στο συνεργείο που δουλεύει... ΧΕΕΧΧΕΧΕΧΕΧ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

  2. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

    nikos1400 (26-06-13), Ptboul (26-06-13), S8N (26-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP