και ξαναλεω τα δικα μου λαστιχα μισελεν 225 40 18 πσ3 μπρος πισω το καμς κιλ τα δινει με μεταφρικα 613 ευρο μπορεις να το δεις στο καμς. εμενα μου τα εβαλε με600.ρωτα τον για την δικη σου διασταση και αν σε συμφερει τα βαζεις.
Λοιπον περασα σημερα απο εκει, το παληκαρι που ειναι υπευθυνος ηταν ευγενεστατος, του εξηγησα ποιος μου τον συστησε και για τις καλες τιμες που κανει. Του ειπα οτι φερνουμε απο Αγγλια (το γνωριζε ηδη απο εσενα) και αν μπορεσει να πετυχει τις τιμες τους, γιατι οχι να μην παρουμε απο αυτον τα λαστιχα. Του αφησα δυο διαστασεις ΟΕΜ 19"& CSL και μου ειπε θα το κοιταξει και θα με παρει τηλεφωνο απο Τριτη, οπως και θα μου εχει προσφορες σε διαφορετικες μαρκες. Οποτε περιμενουμε τηλεφωνημα του και θα σας ενημερωσω για τις τιμες του
NickE60 (04-04-10)
μακαρι και οι τιμες στις διαστασεις που ζητας να ειναι σε καλη τιμη![]()
UPDATE
235/35/19 - 265/30/19
Michelin Pilot Sport Cup : 580+760= 1340
Kumho Ecsta KU31 : 800
225/40/19 - 255/35/19
Michelin Pilot Sport Cup : 570+550= 1120
ACCELERA Tyres : 600
Αυτα ειναι οτι μου εδωσε σε διαθεσιμα ελαστικα για το Μ3 που εχει. Του ειχα βεβαια πει και για αλλες μαρκες οπως Falken, Vredestein, Continental αλλα δεν ειχε να μου δωσει τιμες απο αυτα.
Οποιος ενδιαφερεται για Michelin ας κανει τον κοπο να παρει ενα τηλεφωνο, μιας και απο οτι φαινεται, εκει ισως να μπορει να κανει κατι καλυτερο στις τιμες. Εγω δεν σκοπευω να βαλω Michelin αυτη τη φορα, οποτε θα ακολουθησω διαφορετικη πορεια.
Falken ειχε ο Σταθης στο Μ6.