Bazil Van Sinner (26-06-13), hades7 (26-06-13), m-power_01 (26-06-13)
εχω εναν φιλο που χτιζει....αλλα δεν ειναι το χτισιμο....μικρες αναπαλαιωσεις σκαλοπατακια εξτρα μπαλκονακια μικρες σιδηροκατασκευς σκαλες μικροδουλειες γενικα....ενεργειακα πιστοποιητικα παντου χρειαζεσαι αδεια και δεν ειναι και τοσο φθηνες....τελος παντων αυτη ειναι η αποψη μου και ετσι το σκεφτομαι....δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο....εξαλλου εχουμε πμ εδω που μπορουν να πουν την αποψη τους
^μπαουερ.
Βασικα φαινεται οτι εχεις πιο ειδικες γνωσεις απο μενα,στοχος μου δεν ηταν η διαφορα αποδοσης,αλλα η ποιοτητα του συλλεκτη σε βαθος χρονου και το αποτυπωμα που θα αφησει στην γη.
Οσον αφορα τον αγροτη,το μονο σιγουρο,ειναι πως δεν τον θεωρω καημενο,το αντιθετο θα μπορουσε να ισχυει ανετα καθως οτι εχω κανει στη δουλεια μου τα χω πληρωμενα και καποια απο αυτα με τοκους κι ολας,αφου εχω δανειστει,και ποτε και για κανενα λογο δεν πηρα επιδοτηση! η αποζημιωση για καποια καταστραοφη που επαθα.
Το point μου ειναι ,γι'αυτο αναφερω και τους ψαραδες,στο οτι η πλεον παραγωγικη ταξη στη χωρα μας ψαχνει τροπους να απενεργοποιηθει και αυτοι με τα φωτοβολταικα τους ωθησαν προς τα εκει.Ειναι κριμα να χαλαει γονιμη γη για να γινει βαση για παραγωγη ρευματος,οταν υπαρχουν τοσα χερσα και αγονα κομματια.
Nino (26-06-13)
Thomelef (26-06-13)
ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.
η πλακα ειναι οτι καποια στιγμη ειχα παρει μια ποσοτητα απο μεμβρανες για να τις δοκιμασω.
νομιζω καμια 100στη.
αποτελεσμα, δεν πουλησαμε σχεδον καμια, τις χαρισα.
ηταν τοσο ευτελες το κοστος τους που ντρεπομουν να τις χρεωσω.
ουτε σκεψη βεβαια να τις πουλησω λιανικη τιμη.
δεν θα ηθελα καποιος πελατης μου να βρει την ιδια συσκευασια απο εκει που την πηρα και εγω στο 1/100 του κοστους.
πλεον με το ιντερνετ ειναι ευκολο να ξεφτυλιστεις και να χασεις μια καλη φημη που με κοπο δημιουργησες.
τελικα αγοραζοντας απο το μεσαζοντα βγαζω περισσοτερα..![]()
![]()
BILL007 (06-08-13), E46 POWER (16-07-13), Leonidas_E39 (06-08-13), m-power_01 (26-06-13), nikos1400 (06-08-13), Nino (26-06-13), S8N (06-08-13), spar@ (26-06-13), tokiko (06-08-13)
Δε βρήκαμε καμία άκρη τελικά εεε;;;
Παλιά ο κόσμος έπαιρνε ένα σπίτι στο παιδί του, για να έχει να μείνει.
Μετά ένα μαγαζί για να έχει έσοδα....
Ακούω τελευταία κόσμο να αγοράζει χωράφια με ελιές κλπ κλπ.
Τι λέτε ;
Φίλος λέει για φιστικιές...
Εγώ πάλι είμαι εντελώς άσχετος με τη γη... Αλλά η Ελλάδα για εκεί προσανατολίζεται!
ΥΓ: ΑΝ κάνουμε κάτι πριν φάμε όλα τα λεφτά μας σε αυτοκίνητα![]()
Ptboul (06-08-13)
το πιο αρχαιο αλλα και διαχρονικο επαγγελμα το αναφεραμε ??
τι λετε, θα υπαρξει καμψη στο μελλον ? μπααα.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Εχουμε κανα συμφορουμιτη που να ειναι 70+ να ηταν αγροτης και να εφυγε απο την επαρχια τοτε στα 50s - 60s για καμια Αθηνα να μας πει γιατι εφυγε ?
Την γνωση τοσο για την καλλιεργια της γης οσο και για ζωντανα την ειχε....
Εφυγε γιατι εβγαζε (πχ) σιταρια, φυστικια, και δεν μπορουσε να πουλησει πουθενα....
Εμεις σημερα, θα παμε να καλλιεργησουμε ελιες και αμπελια, θα κανουμε εξαγωγες και θα χesτουμε στα λεφτα.
Χμμμμ, θα πρεπει να δουλεψουμε ομως.... Οχι με πολλα ρεπο....Καλα αν πουμε οτι ασχολουμαστε και με κτηνοτροφια....
Βασικα μπορουμε να προσλαβουμε αλλοδαπους. Ας μην τους ασφαλισουμε. Θα ξεσκιστουμε στα φραγκα τοτε....
Τα παιδια θα πρεπει να πανε σχολειο ομως.... Εχει 70 χλμ μακρια. Νοσοκομειο ? Γιατρους ?
χμμμμ
Σε 40 χρονια, και βλεπουμε,,,
aristent (06-08-13), Panos 316T (06-08-13), Ptboul (07-08-13), S8N (06-08-13), vagmag (06-08-13)