Αρχικό μήνυμα απο
SoNiC_77Gr
Τα pre-facelift μοντελα σαν αυτο το δικο σου εχουν μονο "clips", δεν χρειαζεται κατι το ιδιαιτερο για να τα ανοιξεις σε σχεση με αλλα οπως των facelift που θελουν ζεσταμα για να μαλακωσει η κολλα..
Απο εκει κ περα η εγκατασταση των angel eyes ειναι ευκολη, αν ομως πας κ για προτζεκτορες εφοσον δεν εχεις ηδη στο φαναρι σου κ εχεις μονο ανακλαστηρες εκει παμε στην φαση της "πατεντας", δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος οδηγος για να το κανεις. Πολλοι το προσπαθησαν κ ο καθενας το καταφερε (η δν το καταφερε!) με διαφορετικο τροπο.
Αν κανεις αναζητηση στο google "e46 headlights projector retrofit" θα δεις πολλες φωτο κ οδηγιες, αλλα πρεπει να πιανει κ λιγο το χερακι σου. Μην ξεχνας οτι εξωτερικα τα φαναρια μπορει να μοιαζουν λιγο αλλα εχε κατα νου σου οτι το δικο σου με του M3 κ με το δικο μου (facelift) ειναι 3 διαφορετικα φαναρια εσωτερικα με διαφορετικο χωρο κ δομη. Σου μιλαω εκ πειρας, γιατι το εχω προσπαθησει στο δικο μου κ ειχα καποιες δυσκολιες, αλλα με τα λαθη βρισκεις κ λυσεις..
Οσον αφορα αν ειναι σωστο η οχι δν εχει σημασια να το κανεις σωστα. Καλο λενε ειναι να μην βαζεις χερι γιατι κατι θα σου βγαλει μετα, αλλα αν εισαι προσεκτικος δν χρειαζεται να εχεις αγχος για κατι τετοιο!
Οτι θελεις να ρωτησεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε!