Οτι ειναι να κανουμε να το κανουμε γρηγορα παντως, γιατι εγω ειμαι στα 35, εχω χασει 4 χρονια απο τη ζωη μου και το πλανο μου και τα χρονια δεν γυριζουν πισω...
Αν βαλεις και το στρατιωτικο, αυτη η γ@μημενη χωρα μου εφαγε 5,5 χρονια χωρις λογο.
Οτι ειναι να κανουμε να το κανουμε γρηγορα παντως, γιατι εγω ειμαι στα 35, εχω χασει 4 χρονια απο τη ζωη μου και το πλανο μου και τα χρονια δεν γυριζουν πισω...
Αν βαλεις και το στρατιωτικο, αυτη η γ@μημενη χωρα μου εφαγε 5,5 χρονια χωρις λογο.
sympether with chiefτης
Έχεις δίκιο....
Ίσως αυτή η κρίση να μας φέρει πιο κοντά σε συνεργασίες. Ο ένας αγρότης θα βοηθάει τον άλλο, ο ένας μάστορας τον δίπλα. Η έλλειψη πόρων, εργαλείων κλπ θα φέρει συνεργάσιες σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και ιδέες που μπορεί να έχει κάποιος αλλα΄δεν μπορεί να τις υλοποιήσει λόγω του ότι οι τράπεζες δεν είναι προσβάσιμες, θα συνεργαστει με κάποιον που έχει το κεφάλαιο... αλλά ψάχνει για κάποια δουλειά να επενδύσει και να απασχοληθεί.
Σίγουρα θα μας φέρει σε νέους δρόμους, θα μας δραστηριοποιήσει ακόμα και σε άσχετα πράγματα από αυτά που ξέραμε και που επενδύσαμε τόσα χρόνια....
Θα ενεργοποιήσει ακόμα και κόσμο που τόσα χρόνια ήταν βολεμένος.
Η ανάγκη για επιβίωση θα μας πάει μπροστά.
Thomelef (22-06-13)