ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.
η πλακα ειναι οτι καποια στιγμη ειχα παρει μια ποσοτητα απο μεμβρανες για να τις δοκιμασω.
νομιζω καμια 100στη.
αποτελεσμα, δεν πουλησαμε σχεδον καμια, τις χαρισα.
ηταν τοσο ευτελες το κοστος τους που ντρεπομουν να τις χρεωσω.
ουτε σκεψη βεβαια να τις πουλησω λιανικη τιμη.
δεν θα ηθελα καποιος πελατης μου να βρει την ιδια συσκευασια απο εκει που την πηρα και εγω στο 1/100 του κοστους.
πλεον με το ιντερνετ ειναι ευκολο να ξεφτυλιστεις και να χασεις μια καλη φημη που με κοπο δημιουργησες.
τελικα αγοραζοντας απο το μεσαζοντα βγαζω περισσοτερα..![]()
![]()
BILL007 (06-08-13), E46 POWER (16-07-13), Leonidas_E39 (06-08-13), m-power_01 (26-06-13), nikos1400 (06-08-13), Nino (26-06-13), S8N (06-08-13), spar@ (26-06-13), tokiko (06-08-13)
Δε βρήκαμε καμία άκρη τελικά εεε;;;
Παλιά ο κόσμος έπαιρνε ένα σπίτι στο παιδί του, για να έχει να μείνει.
Μετά ένα μαγαζί για να έχει έσοδα....
Ακούω τελευταία κόσμο να αγοράζει χωράφια με ελιές κλπ κλπ.
Τι λέτε ;
Φίλος λέει για φιστικιές...
Εγώ πάλι είμαι εντελώς άσχετος με τη γη... Αλλά η Ελλάδα για εκεί προσανατολίζεται!
ΥΓ: ΑΝ κάνουμε κάτι πριν φάμε όλα τα λεφτά μας σε αυτοκίνητα![]()
Ptboul (06-08-13)
Δεν ξερω βεβαια ποια ειναι η διαφορα στη ποιοτητα, αυτο που με εκπλησσει παντως ειναι το μηδενικο σχεδον κοστος ταχυδρομικων.Ειναι καποια σημεια οπως το χονγκ κονγκ που εχει σχεδον στα παντα ελαχιστα εξοδα αποστολης,και αυτο ειναι πραγματικα αξιοπεριεργο.
Αμα συγκρινουμε και τα δικα μας ταχυδρομικα (δημοσια -ιδιωτικα) τοτε ειναι χαωδης η διαφορα.
στο ΣΚΑΙ έχει νομίζω τους φακελους.... και αναφέρει για Έλληνες που πήγαν στην Κινα, για να προωθήσουν το λάδι και άλλα....
Μπράβο στους ανθρώπους που προσπαθούν.
Bazil Van Sinner (25-06-13), Ptboul (26-06-13)
Περιεχει παγιδα!
Ειδες τι ειπε μολις ο τυπος με τα γυαλια??
Οτι δεν ξερουν πως γινεται το προίον
Εκει ειναι το μυστικο.
Ελπιζω να με διαψευσει.
Να θυμησω στους παλιους το ΤΙ ηταν η Καστορια καποτε στη παραγωγη γουνας εξαιρετικης,και το ΠΩΣ χασαν το παιχνιδι??
Πηγαν και μαθανε τη δουλεια στους Ιταλους και στους Κινεζους.
Nino (26-06-13)
φωτοβολταικα λεω πανο
αντε γεια...
hades7 (25-06-13)