το χεις Πανο,αλλα απεχει λιγο απο αυτο που θελω να βρουμε μεσα απο αυτη
τη συζητηση.
το λαδι εχει φτασει εδω και καιρο στην ελβετια.
θελω να πω πως δεν ψαχνω για κανενα δρομο του μεταξιου,αυτα ηταν μια
φορα και ενα καιρο.
το θεμα ειναι η' θα βρεις κατι φθηνο που θα χει απηχηση σε μεγαλο
αγοραστικο κοινο,η' κατι εξαιρετικο και "σπανιο" που θα απευθυνεται
σε μικρο αλλα ισχυρο target group.
O Θωμας εγραψε για την συσκευασιαΝα θυμισω πως δυο πατεντες,
συσκευασιες που χρησιμοποιουμε καθε μερα ειναι ελληνικες και εχουν
σωσει τους δημιουργους τους!Η μια ειναι το tetrapak,και οι αλλη ειναι οι πλαστικες αυγοθηκες.
Να πω και ενα αλλο μικρο στοιχειο για την ελληνικη αγορα?ασχετο με τα παραπανω,σχετικο με το θεμα?Ποσα καλαμακια καφε σπαταλιουντε καθημερινα??Εχετε σκεφτει ποτε ποσο απαραιτητα ειναι στην καθημερινη μας ζωη?Εχετε σκεφτει ποσο μικρη αξια εχουν και ποσο κερδος μπορει να εχουν ολα αυτα τα καλαμακια?Ξερετε ποσσοι φτιαχνουν καλαμακια αυτη τη στιγμη στην ελλαδα?3 (τρεις!)
ankor (24-06-13), giannis_compact (24-06-13), katsaraios (25-06-13), Monsta (24-06-13), nikos1400 (24-06-13), Panos 316T (24-06-13), S8N (24-06-13), Thomelef (24-06-13), vagmag (24-06-13), Vasilis M3 (14-10-13)
μόνο 3 φτιάχνουν καλαμάκια ;
εμείς αγοράζουμε από κάποιον στο Καλοχώρι. Από εκεί αγοράζουμε κάτι σακούλες για συσκευασία, και βγάζει και ποτηράκια και καλαμάκια.... Δε μου φάνηκε ότι είναι μόνο τόσο λίγοι.... Πότε δεν το έψαξα βέβαια...
Πιστευω στο σημειο που ειναι η χωρα μαs και μαζι τηs και εμειs το φτηνο και απηχηση σε μεγαλο αγοραστικο κοινο ειναι πιο ευκολο,τωρα βεβαια το εξαιρετικο και σπανιο εαν παραπρωχωρησει μηπωs ερθουμε αντιμετωποι με τουs μεγαλοκαρχαριεs που παντα θελουν ναχουν το πανω χερι και τα πρωτεια?
Θα δουμε για αυτο κανουμε την συζητηση και πιστευω οτι θα βρεθουν αρκετεs εξυπνεs ιδεεs.
Εδω κοστιζει στον λιανικο καταναλωτη ,ενα κιλο αγνο μελι περι των 10 ευρω,να μην
αναφερω το ποσο κοστιζει στον παραγωγο.
Το θεμα μου ειναι αλλου,ποιος/οι παραγουν μελι? και ακομη ενα
μεγαλυτερο ερωτημα μου ειναι ποιοι μπορουν να παραγουν μελι ?
Στο Αφγανισταν ενα κιλο μελι κοστιζει περιπου 70$![]()
ankor (24-06-13), Panos 316T (24-06-13), Thomelef (24-06-13), vagmag (24-06-13)
Σκουπες.
Παλιες κλασικες χειροκινητες σκουπες.
Τα λεγομενα "σαρωθρα"
Κατασκευη και πωληση σκουπων.
Αυτες με το ματσουκι και τα μουστακια.
Παίδες υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε μηχανουργικές εργασίες. πχ κατασκευή ελλασμάτων κλπ. Επίσης σιδηροκατασκευές και πόντιση αυτών σε δεξαμενές κλπ.
Επίσης, εταιρίες όπως asso divers* (υποβρύχιες ζεύξεις, καλώδια, κλπ), raycap* και άλλες παρόμοιες του χώρου, πάνε εξαιρετικά κυρίως επειδή συνεργάζονται με μεγάλες εταιρίες που πληρώνουν αλλά κυρίως δουλεύουν με εξωτερικό.
*Μιλάμε για ΠΡΟΤΥΠΑ οργάνωσης - απείρως καλύτερες από άλλες του εξωτερικού.
Τέλος, αυτό με τις εφαρμογές για απλ και αντρόιντ, το κάνει ένας φίλος μου εδώ και ένα χρόνο. Ξεκίνησε από το απόλυτο μηδέν, έτρεξε να φτιάξει άκρες, να προωθήσει κλπ και τώρα είναι σε ένα επίπεδο όπου βγάζει ένα έξτρα 500ρικάκι τον μήνα! και έχει ακόμα μέλλον.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Bazil Van Sinner (25-06-13), Panos 316T (25-06-13), Tsakirakos (25-06-13), vagmag (25-06-13)