Σελίδα 78 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 2868767778798088 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 771 έως 780 από 1001

Θέμα: Επικαιροτης και προβληματισμοι (καισαριου το αναγνωσμα) 04-13

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Οριστικό τέλος στις υπερχρεώσεις περιαγωγής (roaming) δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1η Ιουλίου 2014, καθώς υπερψηφίστηκε το σχετικό νομοσχέδιο από τις 27 χώρες-μέλη!Αυτό σημαίνει ότι από του χρόνου το καλοκαίρι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον αριθμό μας σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι χρεώσεις για τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα SMS και την πρόσβαση στο Internet θα παραμένουν ίδιες με αυτές που ισχύουν στη χώρα μας.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει επιτέλους να αναπτυχθεί σωστά το δίκτυο τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης, στο οποίο συμμετέχουν περίπου 100 πάροχοι, έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει τις ταχύτητες των ΗΠΑ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το δίκτυο 4G LTE. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η Ευρώπη έχει μικρότερη κάλυψη 4G LTE από την Αφρική…

https://www.polispress.gr/

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

2. The Following 6 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (21-06-13), chrisgiapz3 (21-06-13), gant (22-06-13), Kostas_1 (21-06-13), ntinos (24-06-13), S8N (21-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Που σημαινει οτι θα μπορω να εχω αγγλικο αριθμομστην ελλαδα;
    Δεν νομιζω τακη..... Κατι θα βρουν τα γατονια να μην γινει ετσι.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ευχαριστο νεο.

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που σημαινει οτι θα μπορω να εχω αγγλικο αριθμομστην ελλαδα;
    Δεν νομιζω τακη..... Κατι θα βρουν τα γατονια να μην γινει ετσι.
    Σταμ αν εχεις Αγγλικο αριθμο στην Ελλαδα, εγω θα χρεωνομαι International call οταν σε παιρνω να πουμε για τις Μ@λ@κιες του Φωτοκουβελου. Ετσι το καταλαβαινω εγω, αρα δεν συμφερει (δε συμφερει αυτους που σε παιρνουν) να εχεις Αγγλικο αριθμο, αν τα τηλεφωνηματα που δεχεσαι ειναι απο Ελλαδα.

6. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

Stamatis (21-06-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μάλιστα...17 μύρια κάνανε φτερά σε ντόλτσε βίτα, ποιος ξέρει και πόσα έφαγε απο τους πελάτες του με τις προκαταβολές και τις προεισπράξεις στα πλαφον.

αιντε ρε στο διαολο επιτέλους. αιντε ρε στο διαολο...καλά λέει ο πατέρας μου ρε. αγόρι μου, σε τούτο τον τόπο απο τότε που άνοιξα το πρώτο μαγαζάκι, έχω δεί το ίδιο έργο ουκ ολίγες φορές. ο νυκοκοίρης πάντα είναι αυτός που την πατά χοντρά.

άκου θράσος το @@ ρε...οι συνεργάτες μου είναι λέει με σκάφος εκεί...δε γ@μιέσαι ρε λάκη λέω'γω???

που'ναι κανένας να πεταχτεί εκεί μέσα να τον κάνει μαύρο στο ξύλο τον παλιολεχρίτη που μου ήθελε συλλογές απο τσάντες των 30 και 40 χιλιάδων ευρό έκαστη. με τις βίλες στη μύκονο σε εκτάσεις που ούτε ξενοδοχείο δεν έχει.

μέσα ρε μπαγλαμά. @@...με ξένα κόλυβα κηδείες, λεζάντα και γούστα. που είναι τα 17 μύρια ρε @@...

ο βασιλιάς της υπερβολής, που υποτίθεται πρέπει να τον λυπηθούμε κιόλα.

τέτοιου είδους επιχειρηματίες φίλοι μου, είναι το άλλο μισό απο τον λόγο που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. φούσκες που κάρφωσαν την αγορά και κατέστρεψαν ο καθένας τον κλάδο του.

αυτό το @@ που κάποιοι του δίνουν συγχωροχάρτι, πείρε προκαταβολικά επιταγές μεγάλων ποσών απο πελάτες του για ρούχα που θα τους παρέδιδε...πήγε ο μάγκας ο λάκης, πέρασε τις επιταγές στα πλαφόν του, προείσπραξε τα χαρτιά, ενώ οι πελάτες περίμεναν για τα εμπορεύματα τα οποία τελικά δεν έφτασαν ποτέ στα μαγαζιά τους.

έφτασε και η λήξη όλων αυτών των επιταγών που υπολογιζόταν κοντά στα 2-2,5 μύρια...κατατεθεμένες οι επιταγές λοιπόν, σπασμένες με τα λεφτά στην τσέπη του λάκη, οι τράπεζες αρχισαν να ζητάνε τα λεφτά τους απο τον λάκη, ο οποίος δεν τα είχε πλέον.

αποτέλεσμα, να σφραγιστούν οι επιταγές ανθρώπων που δεν έλαβαν ούτε ένα κουμπί, ή κάποιοι να πληρώνουν τα χαρτιά για να μην καταλήξουν και αυτοί σφραγισμένοι όπως οι υπόλοιποι.

μέσα τα λαμόγια ρε. μέσα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (21-06-13), Dioskouroi (24-06-13), gant (22-06-13), hades7 (21-06-13), Monsta (22-06-13), S8N (21-06-13), Stathis (21-06-13), tmilatos (21-06-13), vagmag (21-06-13)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Angry Εις υγείαν των κορόιδων γλεντούσε ο Γαβαλάς

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Η μεγάλη απάτη του Λάκη Γαβαλά

Ενα καλό μάθημα για όλες τις κυρίες που αγοράζουν πανάκριβα ρούχα. Ο Λάκης Γαβαλάς έπαιρνε ρούχα απο βιοτεχνία στο Περιστέρι και τα πουλούσε στο Κολωνάκι 1000% επάνω χωρίς μάλιστα να πληρώνει την βιοτεχνία που τα έραβε! Χαρακτηριστικά παραδείγματα μπουφάν που τα αγόραζε 80¤ και τα πουλούσε 800¤ και μπλούζες που τις αγόραζε 8¤ και τις πουλούσε 120¤ !

Ο βασικός κατασκευαστής ρούχων της σειράς LAK χειμώνας –καλοκαίρι 2011 μίλησε...
    για το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον Λάκη Γαβαλά και το φέσι που του άφησε ο τελευταίος με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει μαζί με δεκάδες ακόμα προμηθευτές στην οικονομική καταστροφή.

Κατεβαίνοντας τα σκαλιά μιας μικρής βιοτεχνίας ρούχων στο Περιστέρι, αδυνατείς να πιστέψεις ότι μέσα σε αυτά τα περίπου 100 τ.μ κατασκευάζονται κολεξιόν επώνυμων φιρμών που κοσμούν τις πανάκριβες βιτρίνες γνωστών καταστημάτων της πρωτεύουσας. Φθηνά εργατικά χέρια που παράγουν μοδάτα προϊόντα ένδυσης, τα οποία εν συνεχεία χρυσοπληρώνει ο καταναλωτής για να τα αποκτήσει.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, ένας... Σύρος επιχειρηματίας που ήρθε στην Ελλάδα το 1985 μαζί με την οικογένεια του αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο, κάθεται στο γραφείο του με μια έκφραση απόγνωσης ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.

Ο κ. Αμπτελγάνι Αλμάνλα ή Κώστας όπως είναι γνωστός στην αγορά υπήρξε για μια χρονιά ο βασικός κατασκευαστής ρούχων της σειράς LAK, ιδιοκτησίας Λάκη Γαβαλά ωσότου ο τελευταίος κηρύξει πτώχευση στην εταιρία του και οδηγήσει δεκάδες προμηθευτές και πελάτες του σε οικονομικό αδιέξοδο. Δίπλα του στέκονται οι 10 από τους 80 εργαζόμενους που έχουν πλέον απομείνει στην επιχείρηση του. Το σουρεαλιστικό σκηνικό με τα πανάκριβα προϊόντα της LAK δίπλα στις φθηνές κοπτοραπτικές μηχανές και τους αλλοδαπούς υπαλλήλους απομυθοποιεί- τουλάχιστον- την εικόνα ενός άλλοτε «γίγαντα» στο χώρο της ένδυσης, όπως πλασαρίστηκε στην αγορά η επιχείρηση του κ. Λάκη Γαβαλά.

«Ήμασταν οι κατασκευαστές της σειράς LAK για τον χειμώνα και το καλοκαίρι του 2011» αναφέρει ο κ. Αλμάνλα ξεκινώντας να ξετυλίγει το κουβάρι της περιπετειώδους συνεργασίας του με τον κ. Γαβαλά. Μια συνεργασία που τον οδήγησε, όπως υποστηρίζει, στα δίχτυα των τοκογλύφων.

«Τα ρούχα που παρουσίασε ο κ. Γαβαλάς στην επίδειξη μόδας στην Πέτρου Ράλλη ήταν όλα δικά μας. Του δώσαμε εμπόρευμα αξίας 150.000 ευρώ όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ. Αναγκάστηκα λοιπόν για να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου να ξενοικιάσω αρχικά έναν χώρο 850 τ.μ που διατηρούσα τα τελευταία 10 χρόνια, να απολύσω 70 υπαλλήλους και μετά να στραφώ αναγκαστικά σε τοκογλύφους προκειμένου να δανειστώ 22.000 με 5% τόκο προκειμένου να πληρώσω το ΦΠΑ για τα ρούχα του κ. Γαβαλά!»

Του έφτιαχνα μπουφάν με 80 ευρώ, το πουλούσε 800
    Ο Σύρος επιχειρηματίας ξεκίνησε να συνεργάζεται με την LAK τον περασμένο Οκτώβρη. Όπως εξιστορεί ο ίδιος, συνεργάτες του κ. Γαβαλά τον πλησίασαν και του ζήτησαν να δουλέψουν μαζί του, καθώς είχαν μάθει μέσω άλλων συνεργατών ότι έχει αναλάβει την δημιουργία προϊόντων για πολλές άλλες επώνυμες φίρμες και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

«Με ρώτησαν: Μπορούμε να βγάλουμε μέσα σε δυο μήνες 20.000 κομμάτια; Μπορούμε τους απάντησα εγώ. Μιλάμε για εμπόρευμα 150.000 ευρώ. Μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν, σακάκι, ταγέρ, ότι θέλεις. Του έφτιαχνα για παράδειγμα μπλούζες με 8 ευρώ και αυτός τις πουλούσε 118 ευρώ τη μία! Μπουφάν με 80 ευρώ, αυτός το πούλαγε 800 ευρώ. Αυτά τα είδα με τα μάτια μου. Ξεκινήσαμε λοιπόν να βγάζουμε όλη την παραγωγή και ο κ. Γαβαλάς με αυτά τα ρούχα όπως σας είπα έκανε την επίδειξη μόδας του στην Πέτρου Ράλλη. Τα πούλησε όλα αλλά εμείς δεν πήραμε ούτε φράγκο. Όλες οι επιταγές που μας έδωσε σφραγίστηκαν από τις τράπεζες. Όλοι μου λένε να ξεχάσω τα λεφτά. Όμως αυτά τα λεφτά που μου λένε να ξεχάσω δεν είναι δικά μου. Είναι για να πληρώσω τους υπαλλήλους που δούλευαν σαν σκύλοι για να πάρει τα ρούχα έγκαιρα τα ρούχα ο κ Γαβαλάς. Έχω ένα σπίτι στο Περιστέρι κοντεύω να το χάσω. Εμείς εδώ αν δεν πληρώνουμε το ΙΚΑ, την άλλη μέρα μας κλείνουν το μαγαζί».

Ο κ. Αλμάνλα, όπως λέει, ως ύστατη λύση αναγκάστηκε να στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του κ. Γαβαλά προκειμένου να του μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο και να ζητήσει τα χρήματα του.

«Έμαθα από τρεις επώνυμους που ράβω την διεύθυνση του σπιτιού του κ. Γαβαλά. Την πρώτη μέρα τον περίμενα για 11 ώρες. Δεν φάνηκε. Την δεύτερη έπειτα από πέντε ώρες αναμονή, είδα να βγαίνει ένα Smart μέσα στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες της ασφάλειας του και από πίσω ακολουθούσε η Rolls RoyΆs στην οποία βρισκόταν μέσα ο κ. Γαβαλάς. Αναγκάστηκα να τους ακολουθήσω. Κατευθύνονταν προς την εταιρία στην Κάντζα. Πρόλαβα και έφτασα πρώτος. Προσπάθησα να τον πλησιάσω, αλλά με εμπόδισαν οι άνθρωποι του λέγοντας μου ότι ο κ. Γαβαλάς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως δεν επιθυμεί να μιλήσει σε κανέναν. Μετά μαθαίνω από συνεργάτες του ότι ενώ βρίσκεται σε οικτρή οικονομική κατάσταση, αγόρασε ένα ποδήλατο γυμναστικής 35.000 ευρώ για το σπίτι του! Τρελάθηκα. Πήγα πάλι στον οικονομικό διευθυντή της εταιρίας. Του ζήτησα να με πληρώσουν, μου είπαν πάλι ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Τους είπα να μου δώσουν την Rolls RoyΆs, να την πουλήσω και να ξεχρεώσω. Μου απάντησαν ότι είναι νοικιασμένη. Και το σπίτι στο Κολωνάκι, τους ρωτάω; Και αυτό στο νοίκι. Με 12.000 ευρώ μίσθωμα το μήνα. Ωραία, τους απαντάω και τους προτείνω: Να έρθει ο κ. Γαβαλάς να μείνει μαζί μου στο Περιστέρι να μου δίνει 500 ευρώ ενοίκιο και τα υπόλοιπα 11.500 να μου τα δίνει για να εξοφλήσουμε το χρέος. Είμαι σε απόγνωση δεν ξέρω τι να κάνω»

Φρίξος Δρακοντίδης

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

10. The Following 8 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Dioskouroi (24-06-13), gant (22-06-13), ghost-rider (21-06-13), S8N (21-06-13), Stathis (21-06-13), Thomelef (21-06-13), vagmag (21-06-13), Κωνσταντίνος (21-06-13)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    που'ναι κανένας να πεταχτεί εκεί μέσα να τον κάνει μαύρο στο ξύλο τον παλιολεχρίτη που μου ήθελε συλλογές απο τσάντες των 30 και 40 χιλιάδων ευρό έκαστη. με τις βίλες στη μύκονο σε εκτάσεις που ούτε ξενοδοχείο δεν έχει.

Δηλαδή τι διάολο μπορεί να δείχνει μια τσόντα για να κοστίζει τόσο ;
    Πρέπει να είναι αυθεντική μαγνητοσκόπηση του Μαρκήσιου ΝτεΣαντ.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τσΑντες επώνυμες κώτσοοοοο...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Monsta (22-06-13)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    τσΑντες επώνυμες κώτσοοοοο...
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑ
    Τσόντες διάβαζα ο Μ@ΛΑΚΑΣ !!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧ

Rides
    2

Προεπιλογή

Αν ημουν στη θεση του δεν θα βιαζομουν και τοσο να βγω.
    Με ολα αυτα που εχει κανει δεν θα εκπλαγω αν τον βρουνε σε κανενα χαντακι κομματιασμενο.
    Καλα ειναι μεσα, μια χαρα, αλλα που μυαλο.
    Αν ειχε εστω και λιγο δεν θα κατεληγε ετσι.

16. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Kostas_1 (22-06-13), Thomelef (22-06-13)

Σελίδα 78 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 2868767778798088 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP