Ακριβώς εκεί πήγαινε η ερώτηση μου Μιχάλη για το πόσο κοστίζει. Διότι δεν το κόβω να έρχεται και φτηνά...
Πιστεύω ότι θα φτάνει και ίσως να ξεπερνά το κόστος ενός φτιαχτού απο τον Γκατζελακη
Ακριβώς εκεί πήγαινε η ερώτηση μου Μιχάλη για το πόσο κοστίζει. Διότι δεν το κόβω να έρχεται και φτηνά...
Πιστεύω ότι θα φτάνει και ίσως να ξεπερνά το κόστος ενός φτιαχτού απο τον Γκατζελακη
σχεδον παντα οι πατεντες κοστιζουνε περισσοτερο στο τελος απο τις ετοιμες λυσεις.
σχεδον ΠΑΝΤΑ.
(για να μην πουμε παντα...)
και αν δεν ειναι σε χρημα, θα ειναι σε (πολλη) προσωπικη εργασια και ταλαιπωρια.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
γιατί να μπει κάποιος σε τέτοια διαδικασία;
κόστος αγοράς για διαφορικό Μ3 και κόστος τόρνου, τοποθέτησης, άγχους είναι λιγότερα από έτοιμα γκατζελάκης,quaife,wavetrac κτλ;
BILL007 (17-05-12)
από τι έχω ακούσει, διαβάσει από m3e46 είναι το καλυτερο για αυτό
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
BILL007 (31-05-12)
Το φοραει το μελος Kplc16 στο Ε46 330 του και απ'οτι ξερω ειναι πολυ ικανοποιημενος.Πολλοι αγωνιζομενοι αλλα και ιδιωτες της Β.Ελλαδας εχουν εμπιστευτει το διαφορικο τους στα χερια του Κου Γκατζελακη αρα φανταζομαι οτι αν υπηρχαν δυσαρεστημενοι,θα το'χαμε μαθει.Προσωπικα δεν εχω οδηγησει αμαξι με τετοιο διαφορικο για να εχω γνωμη....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Απορία:
Κινητήρας πάνω σε παλέτα με όλα τα παρελκόμενά του (ηλεκτρικά) μπορεί να ελεγθεί για γνήσια χιλιόμετρα αν φυσωθεί ο εγκέφαλος στο διαγνωστικό????
![]()