Πως θα το δω; Με τη ζυγοσταθμιση πανω στο αμαξι; Αλλιως δε γινεται να διαγνωσθει στραβων δισκων-μουαγιε;
Πως θα το δω; Με τη ζυγοσταθμιση πανω στο αμαξι; Αλλιως δε γινεται να διαγνωσθει στραβων δισκων-μουαγιε;
Απ τα λαστιχα θα ειναι το ποιο πιθανο Γιαννη, εβαλες καινουργια? αρα πριν δεν ειχες κανενα προβλημα, απο οτι διαβαζω απο αυτα που λες.
Και εγω ειχα ενα μικρο τρεμουλο και το εκανα ζυγοσταθμιση με τις ροδες πανω και εξαλείφθηκε! Επισης δες τις δαγκανες σου μηπως εχει καμια κανενα τζογο και σου φερνει τρεμουλο!
Όταν εχεις ζυγίσει ζαντολαστιχα εκτός αυτοκινήτου και μετά πας για ζυγοσταθμιση πανω στο αμαξι, εφόσον έχεις κραδασμους, κάποιος τροχός θα σου βγάλει πρόβλημα. Αφού ομως τα ζαντολαστιχα θα ειναι ζυγισμενα απο πριν,τσεκαρεις μουαγιε και δισκοπλακες στον μηχανικό. Δεν υπάρχει άλλη λύση...
BMW 320ci AC Schnitzer
Γιάννη 17αρες imitation bmw φορούσα στο 46αρι και δεν είχα κανένα πρόβλημα
Κοίταξε μήπως είναι κάνα ψαλίδι
Τι εγινε στο αμαξι ακριβως πριν εμφανισθει το τρεμουλο?
Αν αλλαχτηκαν λαστιχα το θεμα ειναι στα λαστιχα.
Αμα αλλαχτηκαν κ ζαντες παιζουν κ οι ζαντες.
Οι πιθανοτητες να ειναι κατι αλλο πολυ λιγες.
Αν το αμαξι ειναι οκ απο δισκους η ζυγοσταθμιση με τον τροχο επανω δε θα κανει τπτ.
Επισης ειναι απειροελαχιστη η πιθανοτητα οι δισκοι να στραβωσαν με το που αλλαχτηκαν οι τροχοι.
Αν έχει πάρει και το μουαγιε ειναι εύκολο και ειδικά στους μπροστά δίσκους.
BMW 320ci AC Schnitzer
Εγώ όπως είπα τραβήχτηκα ΠΟΛΥ!!Επειδή δεν είχα, και δεν έχω, ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη στα μη-μηδενισμένα, μηχανήματα ζυγοστάθμισης τσέκαρα μία-μία τις δισκόπλακες σε συνεργείο ΜΟΝΟ φρένων για την περίπτωση του τρέμουλου κατα το πάτημα του φρένου.
Κάνε την ψυχή σου μάρμαρο και κλείσε τα αυτιά σου στα ελληνικά μαστόρια γιατί θα ακούσεις πολλά πχ.:ψαλίδια, συνεμπλοκ, αξονας μετάδοσης, αμορτισερ και πολλά άλλα....
Σημερα εγινε η τριτη ζυγοσταθμιση και το αμαξι εστρωσε. Θα παω απλα μια βολτα στον Καζακο να ριξουμε μια ματια στις πισω δισκοπλακες. Κατα τα αλλα στο δρομο το αμαξι δεν τρεμει πλεον πουθενα. Αυτος που μου ισιαξε τις ζαντες μου εκανε και τις δυο φορες να μην πω τι ειδους ζυγοσταθμιση.
doctore (21-06-13), Kostas_1 (21-06-13), Leonidas_E39 (21-06-13), m-power_01 (21-06-13), Panos 316T (25-06-13), wheelman (22-06-13), zaharias (21-06-13)
giannis_compact (22-06-13)