Σελίδα 77 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 2767757677787987 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 761 έως 770 από 1001

Θέμα: Επικαιροτης και προβληματισμοι (καισαριου το αναγνωσμα) 04-13

  1. #761
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    6.185
    Thanked
    10610
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    ειναι πολλα τα λεφτα μπαρμπαΦωτη?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 21-06-13 στις 10:22

  2. #762
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Πόπη Τσαπανίδου
    Είναι απαράδεκτο να βγαίνει στη δημοσιότητα η μισθοδοσία των Δ.Υ. γιατί στρέφεται ο ιδιωτικός τομέας κατά του δημοσίου
    Είναι απαράδεκτο, ε Ποπάρα ???

    Έλα όμως που αυτά τα λέει στον Κικίλια της ΝΔ, ο οποίος ...συμφωνεί !!!!!




    Όχι. Να μη μάθουμε δηλαδή ότι οι υπάλληλοι του ΟΣΕ είχαν μέσο όρο μισθό 3.500 ευρώ.

    Όχι. Να μη μάθουμε ότι στην Λάρκο στην ΕΥΔΑΠ παίρνανε επιδόματα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

    Όχι. Να μη μάθουμε ότι η Πoπάρα πήρε μισό εκατομμύριο σε 2 χρόνια από την ΕΡΤ.

    Όχι. Να μη μάθουμε πόσο κόστισε το κράτος που χρεοκόπησε και απειλεί να μας πάρει τα σπίτια και τα σώβρακα για να συνεχίσει να παρασιτεί η ΕΡΤ και τα υπόλοιπα σοβιέτ.

    Χωρίς ντροπή ανερυθρίαστα τα λέει αυτά σε εκπρόσωπο ΔΗΘΕΝ φιλελεύθερου κόμματος και αυτός ....συμφωνεί !!!!





    ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

  3. The Following 12 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

    A8hnaios (21-06-13), bakalos (21-06-13), Bitz (21-06-13), chrisgiapz3 (21-06-13), Dioskouroi (21-06-13), hades7 (21-06-13), Kostas_1 (21-06-13), Ptboul (21-06-13), Stathis (21-06-13), Thomelef (21-06-13), vagmag (21-06-13), zizu (21-06-13)

  4. #763
    Εγγραφή
    26-03-10
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    5.698
    Thanked
    18819
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Κώστα, στη δημοσιότητα βγήκε μόνο ό,τι παίρνουν στα χαρτιά. Τα πολλά είναι κάτω απ' το τραπέζι.

    Η πλάκα με την ΕΡΤ είναι ότι πριν κάποια χρόνια αριθμούσε 4-5 χιλιάδες υπαλλήλους. Τόσους δεν έχουν τα studio της Universal και της Pixar μαζί.

  5. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

    A8hnaios (21-06-13), Bitz (21-06-13), Monsta (21-06-13), Ptboul (21-06-13), Stathis (21-06-13)

  6. #764
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    13.128
    Thanked
    23234
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Μπορω να μιλησω με ονοματα για την Ερτ.
    Τεχνικος Συμβουλος Αθλητικων Εκπομπων.
    Οτι σκατα και αν ειναι αυτο, παιρνει 4.500 + επιδομα ταξιδιου.

    Χεσε μεσα.

  7. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

    vagmag (21-06-13)

  8. #765
    Εγγραφή
    08-08-10
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Μηνύματα
    9.952
    Thanked
    27412
    Rides
    2

    Προεπιλογή Ελεύθερος με αναστολή ο Λάκης Γαβαλάς



    Σε επτά χρόνια κάθειρξη με αναστολή καταδικάστηκε σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς για τα χρέη του προς το ελληνικό Δημόσιο, περίπου 17 εκατ. ευρώ, υπόθεση για την οποία άλλωστε βρισκόταν προφυλακισμένος εδώ και 15 μήνες μαζί με την αδερφή του Νότα και τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Πανουσόπουλο.

    Το δικαστήριο καταδίκασε ακόμη σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή τους άλλους δύο κατηγορούμενους, δηλαδή τη Νότα Γαβαλά και τον πρώην σύζυγό της.

    Τους τρεις κατηγορουμένους επιβλήθηκε ακόμη εγγύηση 2.000 ευρώ αλλά και υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

    Το δικαστήριο με την απόφασή του – με την οποία θα βρεθούν εκτός φυλακής οι τρεις κατηγορούμενοι – αναγνώρισε και στους τρεις το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου αλλά και το γεγονός ότι επιδίωξαν να άρουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

    Νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει να καταδικαστούν σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι τρεις κατηγορούμενοι καθώς, όπως είπε, δεν ήταν η πρώτη φορά που όφειλαν ΦΠΑ στο ελληνικό Δημόσιο ενώ ήταν γνώστες των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η επιχείρησή τους.

    Παράλληλα η εισαγγελέας είχε προτείνει να απορριφθεί η πρόταση που είχε καταθέσει ο Λάκης Γαβαλάς στον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για παραχώρηση του ακινήτου του στην Κάντζα, αντικειμενικής αξίας κατά τους ισχυρισμούς του 37 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη του προς το ελληνικό Δημόσιο ύψους περίπου 17 εκατ. ευρώ.

    «Αυτή την ώρα οι συνάδελφοί μου Dolce & Gabbana είναι με σκάφος στη Μήλο κι εγώ είμαι εδώ και απολογούμαι» είπε στην απολογία του ο Λάκης Γαβαλάς και τόνισε ότι παρέχει την περιουσία του στο ελληνικό Δημόσιο σε μια χώρα που, όπως είπε, κανείς πλέον δεν επενδύει τίποτα. «Το ΦΠΑ οι ίδιες οι τράπεζες μας είχαν πει ότι θα το αναλάβουν αυτές και θα κάνουν τη δοσοποίηση. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο οι τράπεζες να κρατήσουν τα χρήματα» είπε ο Λ. Γαβαλάς. Ακόμη αρνήθηκε ότι η εταιρία του είχε πρόθεση να αποκρύψει τα οικονομικά της στοιχεία και τόνισε ότι ο ίδιος ήταν άσχετος με τα οικονομικά καθώς δεν είχε, όπως είπε, ούτε μπλοκ επιταγών. «Είμαι ταλαιπωρημένος, είμαι στη φυλακή περίπου 14 μήνες και όλα αυτά μετά από αυτόν τον κολοσσό που έκανα» είπε ο κατηγορούμενος και τόνισε στο δικαστήριο ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την ημέρα που η αδελφή του μπήκε στη φυλακή. «Προσπαθούσαμε με τον αδελφό μου από το 2011 που συνειδητοποιήσαμε το μέγεθος του προβλήματος, να δούμε τι θα κάνουμε» είπε η Νότα Γαβαλά στην απολογία της και επισήμανε ότι η προσπάθεια αυτή συνεχίζονταν από την ίδια και τον αδερφό της ακόμα και μέσα από τη φυλακή.

    Στην απολογία του ο κ. Πανουσόπουλος υποστήριξε ότι το 2011 δεν υπήρξαν οφειλές της εταιρείας. Όπως ανέφερε ο κατηγορούμενος, που ήταν ο αρμόδιος για τα οικονομικά, μετά το 2011 έπρεπε να ταξιδέψει στην Αμερική για λόγους υγείας και όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι υπήρχαν προβλήματα με το ΦΠΑ και ότι ο ίδιος έκανε διακανονισμό.
    https://www.protothema.gr/



    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


    Current World Population Clock

    U.S.National Debt Clock



    Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

  9. #766
    Εγγραφή
    26-03-10
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    5.698
    Thanked
    18819
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Κι έχουμε και τον καραγκιόζη τον Πολύδωρα να κάνει ερώτημα στη Βουλή γι' αυτό το έκτρωμα.

  10. #767
    Εγγραφή
    19-11-12
    Μηνύματα
    2.007
    Thanked
    2274
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    7 χρόνια με αναστολή για χρέη 17 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.

    Σε μια άλλη προχθές, έριξαν 2 χρόνια με αναστολή για 22.000 ευρώ που έτρωγε την σύνταξη 5 ετών της πεθαμένης μάνας της.

    καλό;


    Πάντως τώρα που θα βγει, ετοιμαστείτε να τον τρώμε στην μάπα όλη μέρα, που διασκέδασε και σε πιό κότερο ήταν.....

  11. #768
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    6.094
    Thanked
    8507
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Ποτε θα γινει πολεμος να καθαρισουμε πρωτα ολη αυτη τη σαβουρα και μετα τον εχθρο??


  12. #769
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Η ΕΡΤ έδωσε τη χαριστική βολή στην αριστερά...

    Πριν μερικά χρόνια ένα συνάδελφος μου διηγιόταν την εμπειρία του από την ΕΡΤ όπου είχε προσληφθεί κάποτε σαν δημοσιογράφος. Τα χρόνια που εργάστηκε εκεί σπανίως χρειαζόταν να εμφανίζεται στη δουλειά και με τον καιρό να δίνει κάποιο ρεπορτάζ, έστω τηλεφωνικά.

    Μετά από μερικά χρόνια εξέδωσε μια δική του εβδομαδιαία εφημερίδα η οποία πήγε καλά. Η ιστορία ΕΡΤ δεν τον αφορούσε πλέον και όταν του τηλεφωνούσαν να δώσει κάποιο ρεπορτάζ, τους έλεγε πως δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί μαζί τους και να μην τον ενοχλούν.

    Όταν μου διηγιόταν αυτή την ιστορία είχαν περάσει δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που τον ενόχλησαν. «Συνεχίζουν να μου βάζουν το μισθό στην τράπεζα, κάθε πρώτη του μηνός μου είπε, ενώ δεν έχω δώσει σημεία ζωής πάνω από δέκα χρόνια...».

    Μερικές φορές που κάποια διοίκηση αποφάσιζε να απολύσει ορισμένους απΆ αυτούς που δεν εμφανίζονταν, μέχρι να ολοκληρωθεί η απόφαση, άλλαζε η διοίκηση και τα πράγματα παρέμεναν ως είχαν.

    Το φαινόμενο αυτό δεν ήταν μοναδικό στην κρατική τηλεόραση, αφορά όμως μια μεγάλη κατηγορία «απασχολούμενων» εκεί.

    Ο κουρέας στο κομμωτήριο που κόβω τα μαλλιά μου, μου έλεγε προχθές για τα τιμολόγια που του ζητάνε να κόψει στην ΕΡΤ για βαφές και χτενίσματα διάφορες κυρίες που έτυχε να έχουν πρόσβαση σε ανάλογα κονδύλια...

    Κάποιος άλλος για την αγορά ηλεκτρονικών συσκευών με την προϋπόθεση πως στα τιμολόγια να αναγραφούν διπλάσιες τιμές από τις τιμές καταλόγου. Κάποια φίλη που εργάζεται εκεί μου περιέγραφε τους τεχνικούς που εργάζονται 6 ώρες με την εργασία και το διάλλειμα να εναλλάσσονται αν μια ώρα. Έτσι εκεί που τα ιδιωτικά κανάλια χρησιμοποιούν 2 τεχνικούς, στην κρατική τηλεόραση έχουν πετύχει να χρησιμοποιούν 6-7 συν έναν σε ετοιμότητα μήπως κάποιος ασθενήσει ή πάθει κάποιο ατύχημα την ώρα της εργασίας.

    Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ειδική πληροφόρηση για να σχηματίσει την άποψη πως αυτό που γινόταν στην κρατική τηλεόραση ήταν μια σκανδαλώδης κατάχρηση σε βάρος της κοινωνίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

    ΠαρΆ όλα αυτό το φαύλο καθεστώς βρήκε πολλούς υποστηρικτές. Οι κυβερνητικοί εταίροι της τρικομματικής μάλιστα απείλησαν να τινάξουν στον αέρα την κυβέρνηση στο κατακαλόκαιρο διακινδυνεύοντας μια ολοσχερή κατάρρευση της χώρας.

    Όλοι αγαπούν και φροντίζουν τους πελάτες τους στην πολιτική, αλλά η αφοσίωση της αριστεράς σε ό,τι έχει να κάνει με το ελληνικό δημόσιο αποτελεί ψυχολογική καθήλωση που την καθιστά από τις πλέον συντηρητικές αντιδραστικές δυνάμεις της κοινωνίας.

    Συντηρητικός είναι αυτός που δεν επιθυμεί επί της ουσίας να αλλάξει τίποτα σε μια κοινωνία και αντιδραστικός αυτός που αντιδρά σε κάθε αλλαγή άσχετα αν είναι σωστά μεθοδευμένη ή λάθος...

    Η αριστερά του Γληνού και του Κύρκου, των ανθρώπων που υπερασπίζονταν το μόχθο και την εργασία των αδυνάμων της κοινωνίας, πέθανε στη μεταπολίτευση και υποκαταστάθηκε από την αριστερά των προνομιούχων κρατικοδίαιτων που άνθησαν με τα δανεικά και συνεχίζουν να ζουν σε βάρος των ανθρώπων του μόχθου και της προσπάθειας.

    Η ελληνική αριστερά χρεοκόπησε πολύ πριν τη χρεοκοπία της Ελλάδας, από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου της άνοιξε τις πύλες του δημοσίου και των κοινοτικών επιδοτήσεων για την αλώσει οικονομικά και ηθικά.

    Από τον ίδιο «ιό» έχει προσβληθεί και η ελληνική δεξιά βέβαια και αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι σε θέση να πείσει την ελληνική κοινωνία πως μπορεί να την βγάλει από την κρίση της οικονομικής και ηθικής χρεοκοπίας. Αφού, είναι χειρότερη από την κοινωνία πώς να την πείσει ως μπορεί να την κάνει καλύτερη...


    Πηγή:www.capital.gr
    .....

  13. The Following 5 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

    bakalos (21-06-13), S8N (21-06-13), Stathis (21-06-13), vagmag (21-06-13), zizu (21-06-13)

  14. #770
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Ηλικία
    45
    Μηνύματα
    2.701
    Thanked
    3257
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    τουλαχιστον ο Γαβαλας πιαστηκε,φυλακιστηκε,δικασ τηκε και πληρωσε και θα πληρωνει.
    Ανεξαρτητα με το ποσο αντιπαθης μπορει να ειναι,τουλαχιστον περασε απο την "σωστη" διαδικασια.

    Καποιοι αλλοι που χρωστανε τα διπλα και τριδιπλα απο τον Γαβαλα,ουτε καν θα διωχθουνε αλλα ουτε και θα πληρωσουν και θα συνεχισουν να χρωστανε κιολας

    για σκεφτειτε λιγο πιο ψυχραιμα
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

  15. The Following 3 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

    oldcarskickass (22-06-13), S8N (21-06-13), spar@ (21-06-13)

Σελίδα 77 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 2767757677787987 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP