Σελίδα 13 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 31112131415 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 121 έως 130 από 163

Θέμα: Nanou Donuts.....

Rides
    1

Προεπιλογή

Οπωs σας ειπα πιο πανω τον Νοεμβριο του 2012 βλεπονταs αυτή την μοδα των donuts σκεφτηκα να ασχοληθω με αυτό σαν δευτερη δραστηριοτητα.Εγω όμως ηθελα να παρω 3,4,5 καταστηματα και παει λεγονταs AΛΛΑ να λειτουργουν με άλλο τροπο.
    Δηλαδη τυπου take away αγοραζειs εάν θελειs πινειs και ένα καφε η ένα χυμο εντοs του καταληλα διαμορφωμενου χωρου-καταστηματοs και φευγειs.Eπισηs να δουλευει το καταστημα κανονικεs ωρεs και πρωι από τιs 6 και το απογευμα εως τις 9 το βραδυ.
    Σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να κανω τιs αποθηκες που υπαρχουν τωρα και πουλανε donuts (γιατι αποθηκες είναι και δεν εχει καμμια σχεση με καταστημα ουτε καν με πρατηριο που τα ονομαζουν)Πρωτη μου κινηση να ερθω σε επαφη με τον κυριο Γιαννη Νανουρη ηΆΜιστερ ντονατ όπως τον αποκαλουν τωρα.Τηλεφωνα,και παλι τηλεφωνα και ξανα τηλεφωνα και κοντρα τηλεφωνα ΤΙΠΟΤΑ να μην μπορει να βρεθει πουθενα (ραντεβου ηθελα να κλεισω μαζι του)Πηγαινω στον Γερακα στην εταιρεια…..ποια εταιρεια?Ενα μικρο εργαστηριο ζαχαροπλαστικηs, τα γραφεια της εταιρειας ένα προκατ δωματιο 3χ3 (όπως ανεβαινουμε τα σκαλια για να μπουμε στο εργαστηριο,δεξια μας ισως καποιοι από εδώ εχουν παει για να αγορασουν donuts και θα τα εχουν δει) που εκει εχανε η μανα το παιδι και το παιδι την μανα.Να προσπαθω να μιλησω σε καποιον και να μην μου δινουν σημασια (κατσε στην ακρη τωρα εχουμε δουλεια σε κακη στιγμη ηρθες ελα σε καμμια ωρα)τι σε καμμια ωρα εχω ερθει από μακρυα,ΤΙΠΟΤΑ κανονικο γραψιμο.Πληρη απογοητευση για την κωλοσυμπεριφορα τους .Αντε μετα από μερες λεω ισως ηταν κακη μερα που πηγα ας ξανακανω προσπαθεια,ξανα τηλεφωνα και παλι τηλεφωνα,ο Θεος αφαντος.Να μην τα πολυλογουμε από τον Νοεμβριο του 2012 καπου στα μεσα Φεβρουαριου ξαναπαω στο εργαστηριο και επιτελους βρισκω τον κυριο Νανουρη.Πριν από μενα περιμενουν 3-4 ατομα ακομα που και αυτοι τον παρακαλανε ναι τον παρακαλανε για ένα πρατηριο,φυσικα ακουω την συζητηση γιατι σας περιεγραψα που είναι τα γραφεια της εταιρειας ετσι χυμα στην εισοδο του εργαστηριου.Ερχεται η σειρα μου και παω να του πω τι θελω να κανω (αλλου τυπου καταστηματα και και και…)όχι μονο δεν μπηκε στον κοπο με ακουσει αλλα και ο τροπος αντιμετωπισης του είναι απεριγραπτος ,ουτε από ιχνος ευγενειας να μου πει να καθισω,στεκομουν ορθιος ο Μ…..ΑΣ αυτος καθιστος λες και εδινα ανφορα λοχου,εχοντας απεναντι του έναν ανθρωπο που πηγε να του ζητησει όχι δανεικα όχι ελεημοσυνη αλλα επαγγελματικη συνεργασια.Μεσα σε 2 λεπτα η απαντηση του δεν με ενδιαφερει δεν με ενδιφερει γεια σου γιατι εχω δουλεια.Αυτο ηταν.Τελικα ο ανθρωπος όχι καλαμι εχει καβαλησει αλλα οντως πιστευει ότι είναι ο βασιλιας του donuts,μια φορα στα τετοια του δεκα στα δικα μου.
    Επειδη μετα προσπαθησα να ερθω σε επαφη με καποιον στην Τριπολη στην κεντρικη πλατεια,παλι το ιδιο σκηνικο τηλεφωνα τηλεφωνα και ξανα τηλεφωνα τελικα 0 από 0 μηδεν.Μετα παλι τα ιδια με Πατρα το ονομα του υπαρχει πιο πανω τηλεφωνα τηλεφωνα και καποια στιγμη εμφανιστηκε ενας εκπροσωπος που ακομα περιμενω να μου απαντησουν γιατι αυτοι τωρα προσπαθουν να κλεισουν καποιες συμφωνιες με προμηθευτες για νερο και καφε (παραλληλα όμως εχουν πουλησει franchise καμμια δεκαρια καταστηματα σε θυματα όπως θα ημουν και εγω και ΤΩΡΑ ακομα προσπαθουν να κλεισουν συμφωνιες…….)
    Ολοι αυτοι μετα τον Νανουρη που εμφανιστηκαν και θα εμφανιστουν αλλοι 50 και θα το δειτε,ειχαν και εχουν ένα εργαστηριο ζαχαροπλαστικης από μετριο εως απαραδεκτο ειδαν ότι το donut πουλαει και μπηκαν ολοι στον χορο να χορεψουν…..
    Πουλανε franchise το ονομα τους και τα donuts τουs.Bρεθηκαν όμως απροετοιμαστοι γιατι μπηκαν σε ωκεανο με βαρκουλα και θα πνιγουν και μαζι με αυτους θα πνιγουν και ολοι αυτοι οι φουκαραδες που πανε με χιλια οικονομικα προβληματα να αγορασουν ένα μαγαζακι για να βγαλουν μεροκαμματο.Θα δουλεψουν 5-6 μηνες το πολύ από σημερα και μετα τελος.Εαν θα βγαζουν το ενοικιο της αποθηκης ζητημα θα είναι.Οταν ειδα όλα αυτά καταλαβα παρα πολλα και ότι τελικα ολοι αυτοι οι ντονατσαδες μαζευουν τα 8000 τα 10000 τα 20000 ευρω αεριτζιδικα από τον κάθε απελπισμενο και από εκει και περα γεια σαs……To μειονεκτημα ολων αυτων που πουλανε το ονομα τους είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ για να τροφοδοτησουν τα ιδια τους τα κατατηματα που εχουν πουλησει σε εσενα σε εμενα στον αλλον.
    Τωρα γιατι ειπα ότι οποιος ασχοληθει είναι χαμενος από χερι?(εβγαινε ένα ας πουμε καλο μηνιατικο εάν αυτό το πρατηριο το δουλευε ένα ζευγαρι η δυο αδελφια π.χ)Εβγαινε…..τωρα ουτε ετσι ακομα και ένα ζευγαρι δεν θα το βγαλει το μηνιατικο του.Εαν όπως ηθελα εγω να εχω 2 υπαληλους (1200-1300 ευρω + ικα + ενοικιο + λογιστης + δεη+μεταφορικα μπαινεις και μεσα 200-300 ευρω μηνιαιως .)
    Τα μεγαλα donuts στα χρεωνουν 0,42 το τεμαχιο και πρεπει να πουλας 0.60 με φ.π.α 13%
    Του κιλου στα χρεωνουν 3.80 με 1 ευρω και πρεπει να πουλας 5 ευρω με φ.π.α
    Τα μεταφοριακα τα πληρωνεις ο ιδιος,και αντε να εισαι Αθηνα λιγο το κακο εάν εισαι Κρητη ηΆ Σπαρτη όπως ειδα τωρα τελευταια που ανοιξαν και εκει?
    Κανεις από ολους αυτους τους ντονατσαδες δεν σε κατοχυρωνουν γραπτα η προφορικα ότι θα μπορουν να σε τροφοδοτουν με ότι ποσοτητες τους παραγγειλεις.
    Την μια εβδομαδα μπορει να σε τροφοδοτησουν κατά 100 κιλα ημερησιως και εάν την άλλη εβδομαδα ανοιξει και άλλο πρατηριο θα σε τροφοδοτουν με 80 κιλα ημερησιως και εάν ανοιξει και τριτο πρατηριο θα σε τροφοδοτουν με 50 κιλα ημερησιως και παει λεγοντας και καποια στιγμη θα πας με αδειο φορτηγακι και με αδειο θα γυρισεις.Bεβαια το πακετακι των 8000 -10000 ευρω το εχουν παρει προκαταβολικα ,και εσενα σου μενει τι?Πρωτα από όλα ο Μιστερ Ντονατ και μετα ολοι οι αλλοι που εμφανιστηκαν και τον αντιγραφουν οι ιδιοι κατστρεφουν το ιδιο τους το προιον και οι ιδιοι καταστρεφουν τα πρατηρια που πουλησαν.Πως ?Με το να μην υπαρχει αποκλειστικοτητα περιοχης και να βλεπεις σε κάθε οικοδομικο τετραγωνο και ένα πρατηριο της ιδιας φιρμας.Ηδη στο λεκανοπεδιο αττικης καμμια πενηνταρια υπαρχουν nanou,και ποσοι ακομα περιμενουν στην αναμονη μονο για αττικη.Επαρχια τα ιδια.Διπλα στα nanou θα ανοιξουν αλφαντονατς βηταντονατς γαμαντονατς δηλ.αλλα πρατηρια από αλλους ανταγωνιστες που εχουν πουλησει καταστηματα.Με έναν άλλο που μιλησα (α ξεχασα να σας πω ότι ολοι εχουν το κορυφαιο donuts ολοι α,και ολοι είναι ξαδερφια του jaxdonut του ανθρωπου που ειχε φερει για πρωτη φορα στην Ελλαδα το donut το 1975) όταν του ειπα θελω αποκλειστικοτητα περιοχης μου ειπε ναι ΑΛΛΑ παραληλα τροφοδοτω γνωστη αλυσιδα πιτσας και οντως ναι τροφοδοτει και ότι μαλλον θα παρω και όλα τα σουπερ μαρκετ του……..καλα και εγω ρε μεγαλε τι θα πουλαω και μαλιστα στο διωρο που μου επιβαλειs?A μου λεει αυτή είναι η γραμμη της εταιρειας.Παμε παρακατω το στησιμο ενός πρατηριου δεν ξεπερνα ανετα τα 4000 ευρω με την αδεια,και ζητανε αστρονομικα ποσα ΧΩΡΙΣ καμμια κατοχυρωση υπερ σου.3ετες συμβολαιο απαραιτητα.Να σταθω και λιγο στον ορο franchise.Στο εξωτερικο σημαινει απλα ότι : ενοικιαζεις την ονομασια και τα προιοντα με τον οποιο θα συνεργαστεις και από την στιγμη που βαλεις το κλειδι και ανοιξεις το καταστημα ο ενας πελατης ερχεται πισω από τον αλλον με κλειστα ματια(μια και μιλαμε για donuts βλεπε dunkin και tim hortons)συν ότι η κάθε μια εταιρεια από αυτές εχουν δουλεψει σκληρα τουλαχιστον μια δεκαετια και εχουν χτισει ένα γερο οικοδομημα.ολοι αυτοι που εμφανιστηκαν και εμφανιζονται καθημερινα που είναι η προυπηρεσια τουs επι μια πενταετια σας λεω εγω,που είναι τα καταστηματα τους που δουλευουν εδώ και πεντε χρονια?Ενα παραδειγμα πιο κατω : για θυματα ψαχνει και αυτος

https://www.facebook.com/PrinceDonuts?fref=ts και οποιος ενδιαφερεται να τον ενημερωσω από πού αγοραζει τα κατεψυγμενα που πουλαει (υπαρχει διαφημιση ιντερνετικα να τα δειτε) και εκανε και αυτος εταιρεια και πουλαει franchise….To διανοηστε?αγοραζει κατεψυγμενα από Αθηνα ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ και πουλαει franchise το ονομα του. Αυτό πως ονομαζεται βρε παιδια?Μηπωs απατη?Λεω μηπωs απατη?
    Το κοριτσακι που τρωει τα donuts στα πρατηρια nanou θα το εχετε δει.Απο κατω θυμαστε τι γραφει?ΦΡΕΣΚΑ αφρατα λαχταριστα donuts.ΦΡΕΣΚΑ,αυτό εδώ τι είναι βρε παιδια? https://www.nanoudonutshouse.com/el/...-12-25-07.html Ολοφρεσκα με διαρκεια 6 μηνεs???????

Το μονο εξυπνο σε ολο αυτό το πανηγυρι και του βγαζω το καπελο του Νανουρη ηταν το διωρο και απαραιτητως το πρατηριο να είναι 25 εως 40 τετρ.Οποτε φυσικο είναι να βλεπουμε ουρες.Βεβαια ας δουλεψει οποιοσδηποτε από αυτους που πουλανε franchsise το ονομα τους κανονικο ωραριο και σε μεγαλυτερο χωρο 80 τ.μ, πουλωντας μονο donuts που σου επιβαλουν και όχι ουρες δεν θα δουμε αλλα ουτε ουρα από ποντικο δεν θα δουμε.
    Για μενα κυριοι εάν θελει καποιος να ασχοληθει με αυτό το ειδοs αs το ξεχασει καλυτερα αντε να δουλεψει κανα 2 μηνες από τωρα και τελοs.
    1) Γιατι δεν υπαρχει καμμια υποστηριξη από τουs ντονατσαδεs
    2) Eγινε κορεσμοs
    3) Tεχνογνωσια και εξελιξη του προιοντος δεν υπαρχει(ιδιεs γευσειs από ολουs)
    4) O ανταγωνισμος παρα πολύ μεγαλος (κάθε εργαστηριο ζαχαροπλαστικης αρχισε και φτιαχνει και πουλαει donuts)
    5) Και σε κανα 2μηνο θα ριξουν ολοι τοσο πολύ τιs τιμες τουs για να επιβιωσουν που ουτε το ενοικιο του μηνα δεν θα βγαζειs όπως ειπα πιο πανω.

Αυτά από εμενα.

2. The Following 22 Users Say Thank You to ankor For This Useful Post:

A8hnaios (21-06-13), aristent (21-06-13), bakalos (21-06-13), Bazil Van Sinner (21-06-13), bill_m3 (22-06-13), chrisgiapz3 (21-06-13), fanisk (21-06-13), friendgr (21-06-13), hades7 (21-06-13), jkourkoulis (21-06-13), Kostas_1 (21-06-13), Leonidas_E39 (21-06-13), Loukas (21-06-13), Monsta (21-06-13), Panos 316T (21-06-13), Ptboul (21-06-13), S8N (21-06-13), Skyline_IS (21-06-13), spar@ (21-06-13), Stathis (21-06-13), Thomelef (21-06-13), Κωνσταντίνος (21-06-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

όχι νάνου ... αλλά ότι να ναι !
    τούρμπο και πράσινα άλογα

4. The Following 4 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

ankor (21-06-13), Kostas_1 (21-06-13), S8N (21-06-13), Stathis (21-06-13)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ευχαριστουμε ankor.

6. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

ankor (21-06-13), bakalos (21-06-13), Ptboul (21-06-13), S8N (21-06-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

φιλε ανκορ μπραβο για τον κοπο σου για το σεντονι γιατι τους ταπες απο πρωτο χερι ασχετως αν εμεις προσπαθουσαμε να τους τα πουμε απο την αρχη του θρεντ σε 2 αραδες μονο.α και κατι αλλο εκτος απο την ανετηλλλλα που λει κι η γιωργαρα υπαρχει και η ασχετηλα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 21-06-13 στις 13:03
    αντε γεια...

8. The Following 12 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

ankor (21-06-13), aristent (21-06-13), bakalos (21-06-13), Bazil Van Sinner (21-06-13), fanisk (21-06-13), Monsta (21-06-13), Ptboul (21-06-13), S8N (21-06-13), spar@ (21-06-13), Stathis (21-06-13), strof (21-06-13), Thomelef (21-06-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Για το ποστ δεν έχω λόγια, ό,τι πιο χρήσιμο και κατατοπιστικό. Αυτός στην Τρίπολη (dozen donats) είναι κορυφαίος σε γεύση και ποιότητα και γενικά το στυλ του μαγαζιού είναι ωραίο.

Αναρωτιέμαι όμως γιατί να μην ξεκινήσει κάποιος μόνος του;

Πας σε μερικές εκθέσεις (Ελλάδα & εξωτερικό), βρίσκεις και πειραματίζεσαι με συνταγές και ξεκινάς με μια τρύπα και βλέπεις.

Τι το φοβερό σε γνώση και υποστήριξη θα προσφέρει το φραντσάιζ πέρα από την σκέπη του ονόματος;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

10. The Following 7 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

A8hnaios (21-06-13), bakalos (21-06-13), Bazil Van Sinner (21-06-13), Konstantinos E60 (21-06-13), Panos 316T (21-06-13), S8N (21-06-13), Stathis (21-06-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το ποστ δεν έχω λόγια, ό,τι πιο χρήσιμο και κατατοπιστικό. Αυτός στην Τρίπολη (dozen donats) είναι κορυφαίος σε γεύση και ποιότητα και γενικά το στυλ του μαγαζιού είναι ωραίο.

Αναρωτιέμαι όμως γιατί να μην ξεκινήσει κάποιος μόνος του;

Πας σε μερικές εκθέσεις (Ελλάδα & εξωτερικό), βρίσκεις και πειραματίζεσαι με συνταγές και ξεκινάς με μια τρύπα και βλέπεις.

Τι το φοβερό σε γνώση και υποστήριξη θα προσφέρει το φραντσάιζ πέρα από την σκέπη του ονόματος;
    Φιλε επειδη ψαχτηκα τοσο πολυ στην πρωτη ευκαιρια θα γραψω και για αυτο που ρωταs γιατι εχω τιs απαντησειs ενα μονο θα σου πω οτι δικοs μαs ελληναs με εργοστασιο παραγωγηs τροφοδοτει στην Αμερικη εταιρειεs donuts και μου τον προτεινε η μεγαλυτερη κατασκευαστρια παραγωγηs μηχανηματων στην Αμερικη η belsaw.Yπαρχει το μειγμα ετοιμο.Εαν δειs παρα πανω πηγα να το κανω και αυτο να ξεκινησω δικη μου γραμμη παραγωγηs αλλα οταν μπορεσω θα σου αναλυσει το γιατι,δεν το εκαν.Απλα σου λεω οτι ολοι αυτοι με σκοπο το κερδοs εθαψαν το προιον,και ενω φαινοταν οτι ειχε ζωη για μια πενταετια τα καταφεραν σε κανα χρονο ουτε ιχνοs απο donut να υπαρχει.

12. The Following 7 Users Say Thank You to ankor For This Useful Post:

aristent (21-06-13), Bazil Van Sinner (21-06-13), Panos 316T (21-06-13), Ptboul (21-06-13), S8N (21-06-13), Stathis (21-06-13), Thomelef (21-06-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ευχαριστόυμε σε κάθε περίπτωση για το μοίρασμα και την κατάθεση της προσωπικής εμπειρίας και προβλημάτων.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

14. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (21-06-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κλασσική ελληνική νοοτροπία.

Όποιος είχε πέντε φράγκα στην άκρη έγινε κατασκευαστής οικοδομών. Μετά έγινε έμπορος αυτοκινήτων. Μετά έβαλε φωτοβολταϊκά. Μετά άνοιξε καφετέρια. Μετά μικρογεύματα ή ντονατσάδικο. Παράλληλα το έριξε και στο εμπόριο πέλλετ. Κάπου ενδιάμεσα σκέφτηκε να το ρίξει και στην καλλιέργεια τρούφας, σαλιγκαριών ή κρόκου κοζάνης. Καλά πάμε.

16. The Following 20 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (21-06-13), aristent (21-06-13), bakalos (21-06-13), Bazil Van Sinner (21-06-13), bill_m3 (22-06-13), hades7 (21-06-13), kostas 325 (21-06-13), Lambros46 (21-06-13), Leonidas_E39 (21-06-13), Monsta (21-06-13), m_power_lunatic (21-06-13), Nino (21-06-13), Panos 316T (21-06-13), Ptboul (21-06-13), Skyline_IS (21-06-13), spar@ (21-06-13), Stathis (21-06-13), strof (21-06-13), Thomelef (21-06-13), Κωνσταντίνος (21-06-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κλασσική ελληνική νοοτροπία.

Όποιος είχε πέντε φράγκα στην άκρη έγινε κατασκευαστής οικοδομών. Μετά έγινε έμπορος αυτοκινήτων. Μετά έβαλε φωτοβολταϊκά. Μετά άνοιξε καφετέρια. Μετά μικρογεύματα ή ντονατσάδικο. Παράλληλα το έριξε και στο εμπόριο πέλλετ. Κάπου ενδιάμεσα σκέφτηκε να το ρίξει και στην καλλιέργεια τρούφας, σαλιγκαριών ή κρόκου κοζάνης. Καλά πάμε.
    ακριβως αυτο συμβαινει. α κ ρ ι β ω ς ! ! !

18. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

m_power_lunatic (21-06-13), S8N (21-06-13), Thomelef (21-06-13)

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις νταβατζιλικια τυπου franchise για ντονατς σκουπιδια.
    Τηγανιτο ψωμι ειναι, δεν ειναι επιστημη. Ο λογος προφανως που δουλευει δυωρα ειναι γιατι αν τα βγαλει πχ 7 το πρωι μεχρι το απογευμα θα ειναι πετρες και θα θελουν πεταμα, αφου αυτα τα μεγαλα απο τη στιγμη που πας στο μαγαζι, ειναι ηδη σκληρα και με αυτη τη χαζη "πλαστικη" κρουστα σοκολατας απο πανω, αποτυχια γλασου θα την ελεγα εγω. Ειναι πολυ κατωτερα απο αυτα στα Coffe Time τα οποια τα θεωρω ισαξια με τα γνωστα Dunkin Donats, εξ' ου και η διαφορα τιμης.
    Αλλωστε η εσκεμενη δημιουργια ουρας ειναι και κραχτης για τους περαστικους

20. The Following 4 Users Say Thank You to mikegr For This Useful Post:

ankor (21-06-13), Panos 316T (21-06-13), S8N (21-06-13), Stathis (21-06-13)

Σελίδα 13 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 31112131415 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP