-
Λοιπόν η γνωμη μου ειναι οτι το smg υπερτερει του manual σε πολλα σημεια και ειναι μακραν καλυτερο.
- Κατ αρχην ολες οι αυτοκινητοβιομηχανίες που βγαζουν γρηγορα αμαξια εχουν καταργησει το μανιουαλ. Ακομη και τα Ιαπωνεζικα σπορ αμαξια με ημιαυτοματο κιβωτιο βγαινουν τωρα. Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχουν καθολου.
- Ειναι πιο ξεκουραστο. Εγω πλεον δεν φανταζομαι τον εαυτο μου σε μποτιλιαρισμα να παταω και να ξεπαταω τον συμπλεκτη, να βαζω και να ξεβγαζω ταχυτητα και την ιδια ωρα να μιλω στο κινητο ή να καυγαδιζω με τον γιο μου.
- Επίσης η αισθηση που δινει το smg δεν ειναι αισθηση ατοματου κιβωτιου αλλα πολύ γρηγορου μανιουαλ και πιστευω οτι παει με τον χαραχτηρα του Μ3 καλυτερα απο το manual. Δεν γινετε τωρα αμαξι πολυτελειας (γιατι ειναι το Μ3 και ας εχουν περασει τα χρονια) και να ειναι manual...
- Η ξερογκαζια στα κατεβασματα ειναι ολα τα λεφτα. Πολυ αγωνιστική νοτα. Σου θυμιζει ακομη και σε χαλαρους ρυθμους οτι εχεις γρηγορο αμαξι...Το ιδιο και οι κλοτσιες που δινει σε καθε αλλαγη οταν πας γρηγορα. Ακομη δεν νομιζω να υπαρχει οδηγος που να κανει τοσο γρηγορες αλλαγες και με συνεχομενο ρυθμο που κανει το smg.
- Πολοι λενε οτι δεν εχει καλη αισθηση στο κατεβασμα ή οτι δεν "γυριζει" και δεν "τοποθετητε" στην στροφη οπως ενα manual αμαξι κλπ. Εγω, τα γραφομενα αυτα (γιατι παντα γραφομενα ειναι) τα ακουω βερεσε απο δημοσιογραφους που εγραφαν αρθρα γαι το φορντ εσκορτ πριν 30 χρονια και θελουν να το παιξουν και καλα ρομαντικοι και χεραδες. Μαλακιες ειναι ολα αυτα.
Ειχα και αλλα γρηγορα αμαξια πριν το Μ3 και ειχα τους προβληματισμους μου πριν παρω το smg. Τωρα αμφιβαλω αν θα ξαναπαρω manual αμαξι. Αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει ο Θωμας και ο Στρατος που μου ετυχε πριν λιγες μερες η περιπτωση ενος 335 και εκανα λιγο πισω και το σκεφτομουνα γιατι ηταν manual.
υ.γ. Δεν εχω ουτε παθος ουτε συναισθηματισμους με το Μ3 μου ή με μαρκες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chief : 02-04-10 στις 00:41
-
The Following 8 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:
320d (04-09-10), Gregory_///M (01-09-10), imolarot (03-04-10), manos///3 (02-04-10), Panos 316T (01-09-10), stratos (02-04-10), Thomelef (02-04-10), Κωνσταντίνος (04-09-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP