Nα δοκιμασετε το mikelenio γλυκο ροφημα πραγματικα απιστευτο.Εκει να δειτε κολλημα...
Nα δοκιμασετε το mikelenio γλυκο ροφημα πραγματικα απιστευτο.Εκει να δειτε κολλημα...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Stamatis (20-06-13)
Βρε παιδια 2¤ για takeaway καφε μηπως ειναι πολλα?Στα Χανια εχει 1.3-1.5 και ειναι πολυ καλη ποιοτητα.Με 2 ευρω εχεις και φρεντο και τυροπιτα
Εχει εξαπλωθει παντου! Και λογικο ειναι. Διοτι οτι και να γινει σε αυτη τη χωρα ο Ελληνας θα πιει τον καφεδακο του καθημερινα!
Αυτο λοιπον το καταλαβε καλα ο κυριος αυτος και εκει εδωσε ολη του την προσοχη! Οχι οτι σε καλα καφε, η εστιατορια δεν θα τυχει να πιεις καλο καφε αλλα εχει σημασια οτι καθε φορα θα τον πετυχαινεις ακριβως οπως πρεπει! Αυτο ειναι και το μυστικο της δοσολογιας λοιπον!
Οχι οτι ειναι καμια τρελη επιστημη, αλλα θελει τεχνη ο καφες! Ακομα και στον χωριο μου ο Γιωργος που εχει την καφετερια φτιαχνει απιστευτο φρεντο καπουτσινο! Γιατι? γιατι εχει μερακη και τεχνη! Ακομα και με το τι τροπο χτυπας τον καφε, παιζει τον ρολο του για τον αν γινει καλος καφες και οχι ξεπλυμα!
Τι να πεις! Εγω προσωπικα εχω μιλησει και μιλαω με γνωστο μου ο οποιος ειναι υπευθυνος σε αυτη την εταιρια και σε καλο ποστο καθως ελεγα να επενδυσω σε Μικελ στην Περιοχη μου (Περιοχη Γιαννιτσων) αλλα απο την μερια του Μικελ δεν υπαρχει ακομη το ενδιαφερον για την συγκεκριμενη περιοχη!
Και να πω την αληθεια το βρισκω λογικο στην παρουσα φαση εφοσον βρισκεται στην κορυφη του αυτη την στιγμη, εχει επενδυσει σε ολες τις μεγαλες πολεις πρωτα εκ του ασφαλους αν μου επιτρεπεται αυτη η εκφραση, και φυσικα στην καφεδουπολη μας, την Θεσσαλονικη και επειτα θα πρεπει τωρα να εξελιχθει και στην μαζα, δηλαδη στην Αθηνα η οποία πιστευω οτι θα το αποθεώσει!.
Βεβαια δεν ειναι τυχαίο οτι στον μεγαλυτερο αριθμο των καταστηματων που ανοίγει τα περισσοτερα ειναι "δικά του" αυτός δηλάδή εχει το μεγαλύτερο ποστοστό και συνεργατών του φυσικά!
ζητά και αρκετά χρήματα θα έλεγα για το franchise του! Λογικο και αυτο στην παρούσα φάση!
Άντε να δουμε, πιστευω οτι θα κρατήσει για αρκετά χρόνια και δεν θα καταλήξει σαν τα Flocafe η τα starbugs που μια επερνες καφέ και την άλλη ξέπλυμα, διότι στοχεύει σε συγκεκριμένα πράγματα τα οποία τα κάνει καλά μέχρι στιγμής!
+1 για τον καταπληκτικό καφέ του Γιώργου στο χωριό μου!
Uploaded with ImageShack.us
Είναι απλά υπερτιμημένος...
Απλά έγινε της μόδας και τα πρόβατα ακολουθούν.
Καλή επιτυχία στον επιχειρηματία αλλά υπάρχουν πολυ καλύτερα take away για καφέ στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον.
Θα πω απλά ένα μεγάλο ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στους συμπολίτες μου.![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
στη γευση δεν υπαρχει μοδα!!!...φυσικα και δεν αισθανομαι "προβατο" που συχναζω εκει και οπωσδηποτε δεν παω επειδη πανε αλλοι!!!
...ομως και το το take away του,που ειναι η μεγαλη επιτυχια του,δεν βασιζεται σε μοδα ή σε φτηνη τιμη,αλλα σε γρηγορη εξυπηρετηση και στανταρ γευση σε οτι παραγγειλεις.
τωρα δεν υποστηριζω το Μικελ ως επιχειρηση,αλλα το στεκι μου.![]()
DaywalkeR (20-06-13)
Δεν διαφωνώ μαζί σου σε κάτι ούτε σε αποκαλώ πρόβατο, έχω πιει κι εγώ αρκετές φορές τον καφέ μου στο ΜΙΚΕL στην Λάρσα (πολύ πριν γίνει μόδα), και είναι όντως από τα καλύτερα εκεί.
Απλά λέω ότι στην Θεσσαλονίκη έχει καλύτερα και αξιολογότερα καφέ με εξίσου καλή ή και καλύτερη ποιότητα καφέ επίσης και στην μισή τιμή. Στα ΜΙΚΕL πάνε γιατί απλά έχουν γίνει μόδα.
Γι΄ αυτό και αναφέρθηκα στους συμπολίτες μου ως πρόβατα![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
No comments...
https://www.fortunegreece.com/articl...ismo-tou-kafe/
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?