-
Εχει εξαπλωθει παντου! Και λογικο ειναι. Διοτι οτι και να γινει σε αυτη τη χωρα ο Ελληνας θα πιει τον καφεδακο του καθημερινα!
Αυτο λοιπον το καταλαβε καλα ο κυριος αυτος και εκει εδωσε ολη του την προσοχη! Οχι οτι σε καλα καφε, η εστιατορια δεν θα τυχει να πιεις καλο καφε αλλα εχει σημασια οτι καθε φορα θα τον πετυχαινεις ακριβως οπως πρεπει! Αυτο ειναι και το μυστικο της δοσολογιας λοιπον!
Οχι οτι ειναι καμια τρελη επιστημη, αλλα θελει τεχνη ο καφες! Ακομα και στον χωριο μου ο Γιωργος που εχει την καφετερια φτιαχνει απιστευτο φρεντο καπουτσινο! Γιατι? γιατι εχει μερακη και τεχνη! Ακομα και με το τι τροπο χτυπας τον καφε, παιζει τον ρολο του για τον αν γινει καλος καφες και οχι ξεπλυμα!
Τι να πεις! Εγω προσωπικα εχω μιλησει και μιλαω με γνωστο μου ο οποιος ειναι υπευθυνος σε αυτη την εταιρια και σε καλο ποστο καθως ελεγα να επενδυσω σε Μικελ στην Περιοχη μου (Περιοχη Γιαννιτσων) αλλα απο την μερια του Μικελ δεν υπαρχει ακομη το ενδιαφερον για την συγκεκριμενη περιοχη!
Και να πω την αληθεια το βρισκω λογικο στην παρουσα φαση εφοσον βρισκεται στην κορυφη του αυτη την στιγμη, εχει επενδυσει σε ολες τις μεγαλες πολεις πρωτα εκ του ασφαλους αν μου επιτρεπεται αυτη η εκφραση, και φυσικα στην καφεδουπολη μας, την Θεσσαλονικη και επειτα θα πρεπει τωρα να εξελιχθει και στην μαζα, δηλαδη στην Αθηνα η οποία πιστευω οτι θα το αποθεώσει!.
Βεβαια δεν ειναι τυχαίο οτι στον μεγαλυτερο αριθμο των καταστηματων που ανοίγει τα περισσοτερα ειναι "δικά του" αυτός δηλάδή εχει το μεγαλύτερο ποστοστό και συνεργατών του φυσικά!
ζητά και αρκετά χρήματα θα έλεγα για το franchise του! Λογικο και αυτο στην παρούσα φάση!
Άντε να δουμε, πιστευω οτι θα κρατήσει για αρκετά χρόνια και δεν θα καταλήξει σαν τα Flocafe η τα starbugs που μια επερνες καφέ και την άλλη ξέπλυμα, διότι στοχεύει σε συγκεκριμένα πράγματα τα οποία τα κάνει καλά μέχρι στιγμής!
+1 για τον καταπληκτικό καφέ του Γιώργου στο χωριό μου!

Uploaded with ImageShack.us
-
The Following 3 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:
Alex_ (14-09-14), aristent (20-06-13), spar@ (20-06-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP