Σελίδα 6 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 111

Θέμα: Ε46 τρέμουλο στο τιμόνι

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποσα πλακιδια εχει κολλημενα...
    7 πλακιδια αν πουμε οτι δεν εχει 10αρια, και το πλακωσε στα 5αρια εχει 35gr διορθωσης...
    καινουρια ζαντα χωρις λαστιχο δεν πρεπει να εχει βαριδια πανω!
    τα "βαριδια", "ζυγια" ειναι για διορθωση....
    Σπάρε ολοκαίνουργια ζάντα, όταν μπει το λάστιχο και γίνει έλεγχος ζυγοστάθμισης μετά 500-1000χλμ, πάντοτε σχεδόν τα θέλει τα βαρίδια της. Επί 15 χρόνια έχοντας φίλο λαστιχά, το βλεπα καθημερινά. Και μιλάμε για ζάντες 14αρες και 15αρες τότε, πόσο μάλλον σήμερα με 17 και 18 και 19αρες.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στέφανε τα λάστιχα είναι ολοκαίνουρια, 2000 χιλιόμετρα, το γράφω παραπάνω και τα συμπτώματα τα έχει από τη μέρα που τα έβαλα. Είναι δυνατόν ολοκαίνουρια λάστιχα να είναι χαλασμένα;
    φιλος Σαλονικιος ειχε θεμα με conti την πρωτη βδομαδα που τα φορεσε. ελαττωματικη παρτιδα απο το εργοστασιο... κανε μια ερωτηση τον Christo330 ρε φιλε... το'χει το ολο θεμα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tsakirakos : 19-06-13 στις 22:19
    Μη τα συζητας αδερφε...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και μένα ξαδελφάκι μου είχε βάλει καινούργια λάστιχα,δεν θυμάμαι μάρκα,και
    ήταν χάλια από ζύγισμα.Όντως ο λαστιχάς του τα άλλαξε και μάλωσε και με τον
    προμηθευτή του για το ρεζίλεμα.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπάρε ολοκαίνουργια ζάντα, όταν μπει το λάστιχο και γίνει έλεγχος ζυγοστάθμισης μετά 500-1000χλμ, πάντοτε σχεδόν τα θέλει τα βαρίδια της. Επί 15 χρόνια έχοντας φίλο λαστιχά, το βλεπα καθημερινά. Και μιλάμε για ζάντες 14αρες και 15αρες τότε, πόσο μάλλον σήμερα με 17 και 18 και 19αρες.
    δηλαδη μετα απο 1000χλμ καινουρια ζαντα με λαστιχα θελει 40-50gr "ζυγια" πανω... και ειναι λογικο να εχουμε 7-10"ζυγια" πανω δεν υπαρχει θεμα!
    Εγω ξερω οτι καινουρια ζαντα με λαστιχα μαξ 2 ζυγια, χωρις, κανενα αλλα μαλλον ειμαι λαθος....

Rides
    0

Προεπιλογή

Κανονικα οταν βαζουμε λαστιχα κανουμε παντα ζυγοσταθμιση και μετα απο 200χλμ ξαναζυγοσταθμιζουμε.Ζατολ στιχα καινουρια απαραιτητη ζυγοσταθμιση εξ αρχης.Αν εχουμε προβλημα με το πρωτο ζυγισμα σε καινουργια ζαντολαστιχα που επιμενει,τοτε δεν αφηνουμε να μας κανει την ζαντα κινητο βαριδη αλα ζηταμε ζυγισμα σε σκετη ζαντα για να δουμε που διναι το προβλημα.Κανονικα μια σωστη ζαντα θελει μονο 1 με 2 βαριδια σε μικρη αποσταση μεταξυτους.Αν γινη αυτο και μολις βαλετε το λαστιχο αρχιζει να ζητα βαρος τοτε ζητηστε αλο λαστιχο.

6. The Following User Says Thank You to Βασιλης For This Useful Post:

Panos 316T (20-06-13)

Περιοχή
    Peristeri
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα με continental σε 16άρα bmw καινούρια ζάντα...
    BMW 320ci AC Schnitzer

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανονικα οταν βαζουμε λαστιχα κανουμε παντα ζυγοσταθμιση και μετα απο 200χλμ ξαναζυγοσταθμιζουμε.Ζατολ στιχα καινουρια απαραιτητη ζυγοσταθμιση εξ αρχης.Αν εχουμε προβλημα με το πρωτο ζυγισμα σε καινουργια ζαντολαστιχα που επιμενει,τοτε δεν αφηνουμε να μας κανει την ζαντα κινητο βαριδη αλα ζηταμε ζυγισμα σε σκετη ζαντα για να δουμε που διναι το προβλημα.Κανονικα μια σωστη ζαντα θελει μονο 1 με 2 βαριδια σε μικρη αποσταση μεταξυτους.Αν γινη αυτο και μολις βαλετε το λαστιχο αρχιζει να ζητα βαρος τοτε ζητηστε αλο λαστιχο.
    Αυτά τα σενάρια απλά δεν παίζουν !
    Όταν αγοράζουμε καινουριο αυτοκίνητο πάμε στα 200 η στα 1000 να κάνουμε ζυγοστάθμιση ?

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν αγοράζουμε καινουριο αυτοκίνητο πάμε στα 200 η στα 1000 να κάνουμε ζυγοστάθμιση ?
    οχι...αλλα ετσι θα ειναι!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά το θέμα είναι, όχι η καινούρια ζάντα αλλά το καινούριο λάστιχο. Οι ζάντες ήταν λίιιγο στραβές οι πίσω. Τις ίσιαξα και είναι μια χαρά. Το θέμα είναι γιατί συνεχίζει το τρέμουλο και μπερδεύτηκα με τις ζυγοσταθμίσεις που λέτε να κάνω. Τα λάστιχα δε νομίζω να έχουν θέμα, άν ήταν θέμα ελαστικών δε θα άλλαζε η συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Πριν την ζυγοστάθμιση έτρεμε από τα 100-120, τώρα τρέμει από τα 100 μέχρι τα 200 που το πήγα δε σταμάτησε. Άρα κάτι έγινε σήμερα. Η τέταρτη τετράδα Continental είναι και δεν είχα ποτέ θέμα. Μπερδεύτηκα με τις ζυγοσταθμίσεις με/χωρίς λάστιχο και δε ξέρω τί να κάνω αύριο.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη μετα απο 1000χλμ καινουρια ζαντα με λαστιχα θελει 40-50gr "ζυγια" πανω... και ειναι λογικο να εχουμε 7-10"ζυγια" πανω δεν υπαρχει θεμα!
    Εγω ξερω οτι καινουρια ζαντα με λαστιχα μαξ 2 ζυγια, χωρις, κανενα αλλα μαλλον ειμαι λαθος....
    Σωστός είσαι, αλλά πρόσεχε και τι γράφω. Έγραψα εγώ για 40-50-60-70?, μπορεί και να μη θέλει, αλλά συνήθως η απ την εσωτερική, η την εξωτερική, κάτι γραμμάρια πρόσθετε.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι ρε γιατρέ, αλλά συνήθως οι λαστιχάδες μετά την αρχική ζυγοστάθμιση καινούργιων ελαστικών, λένε κάνε καμμιά 500χλμ να "καθίσει" το λάστιχο και αν τυχόν έχεις πρόβλημα ξαναπέρνα. Προσωπικά εγώ, δεν χρειάστηκε να πάω ποτέ.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP